سلام
دوستان مودم من یک بار ریست شد، حالا که دوباره تنظیمش کردم دیگه چراغ اینترنتش روشن نمیشه.باید با broadband connection وصل شم.نمیدونم مشکل از کجاس.رویPPPoA/PPPoE هم گذاشتمش.کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
مودمم tplink 8951
اینترنت مخابرات
سلام
دوستان مودم من یک بار ریست شد، حالا که دوباره تنظیمش کردم دیگه چراغ اینترنتش روشن نمیشه.باید با broadband connection وصل شم.نمیدونم مشکل از کجاس.رویPPPoA/PPPoE هم گذاشتمش.کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
مودمم tplink 8951
اینترنت مخابرات
شما مودمتون رو به صورت پيش فرض كارخانه دربياريد.
بعد از اين كار اقدام به تنظيم كردن مودم از Wizard كنيد.
شاد باشيد![]()
انجام دادم ولی نشد.
چیز خاصی نیست که باید تنظیمش کنم ؟به جز vpi vci و اینا ؟!
دوستان یه سوال فنی
اکثر راهنماها و کاتلوگ های موجود رو که خوندم در تنظیمات PPPoE نوشته که باید گزینه Disable DHCP Server رو انتخاب کنید
ولی وقتی من این گزینه رو انتخاب میکنم اینترنتم فعال نمیشه ولی وقتی گزینه Enable DHCP Server رو انتخاب میکنم اینترنتم فعال میشه
این گزینه چی هستش؟ چرا من بدون فعال بودن این گزینه نمی تونم اینرتنت داشته باشم در حالیکه پیش فرض باید فعال نباشه؟
در مودم من DHCP سرور اینگونه هستش ( باید تغییرش بدم یا همین بمونه؟)
Start IP : 192.168.1.2
End IP : 192.168.1.254
Leased Time : 24 hour
ممنون
DHCP برای تنظیمات خودکار IP هست یعنی وقتی فعال باشه کارت شبکه شما به صورت اتوماتیک IP میگیره و به مودموصل میشه و در نهایت اگه مودم اینترنت داشته باشه به اینترنت وصل میشه.
من که جایی ندیدم گفته باشه DHCP را غیر فعال کنید.
ولی اگه باز میخواین غیر فعال کنید اشکال نداره فقط باید IP را به صورت دستی برای کاره شبکه ست کنید
برای اینکار برید تو تنظیمات کارت شبکه و به صورت دستی IP ست کنید.
اول یک IP در قسمت IP Address بذارید از 192.168.1.2 تا 192.168.1.254 میتونید بذارید
default Gateway را بذارید IP مودم که همون 192.168.1.1 هست
DNSهم باید ست کنید که بستگی داره از کدوم شرکت اینترنت گرفته باشید ولی 4.2.2.2 را میتونید ست کنید
این تنظیماتی هم که برای DHCP هست درسته و مشکلی نداره .
Last edited by alikhafan123; 12-09-2012 at 23:15.
سلام 2 تا لپتاپ داریم به وایرلس کانکت میشیم یکیش سرعتش خوبه عادی ولی یکی سرعتش افتضاحه
ولی همون که سرعتش کمه جاهای دیگه سرعتش خیلی خوبه
اونی که سالمه خاموش کردم باز هم همینجوریه , همه کار کردم به نظرتون چشه ؟
مودم Tp Link w810
ممنون
آيا در مودم ارتباط برقرار ميشه؟
منظورم اينه كه آيا مودم با روتر شركت سرويس دهنده شما ارتباط برقرار ميكنه و آي پي ميگيره؟
اگه اين حالت وجود داره و شما اينترنت نداريد يه نگاهي به Default Route مودم بندازيد كه كانكشن شما رو انتخاب كرده باشه.
اگر جواب منفيه مشكل از مودم هست.
راستي مودم رو با نرم افزارش رست ميكني يا اينكه به صورت دستي؟
به نظر من از دكمه پشت مودم براي رست كردن استفاده كنيد.
طريقه كار به اين صورت هست كه مودم رو خاموش كرده، دكمه رست پشت مودم رو فشار بديد و نگه داشته باشيد.
مودم رو روشن كنيد، 30 ثانيه صبر كرده و دكمه رست رو رها كنيد.
در انتها مودم رو خاموش و روشن كنيد.
بعد از اين عمليات مودم رو دوباره تنظيم كنيد.
شاد باشيد![]()
ارتباط که برقرار میشه ولی باید با کانکشن وصل شم.تا اونجا که میدونم وقتی روی pppoe میزاریم باید بدون کانکشن هم وصل بشه دیگه،درسته ؟
هم نرم افزاری هم با سخت افزاری ریست کردم.
یه عکس از تنظیماش میزارم ببینید مشکلی پیدا نمیشه توش ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by bahmanhtm; 13-09-2012 at 17:36.
ببینید دوستان من نگفتم مشکلم از مودم هست ، من برای دانلود هیچ مشکلی ندارم بلکه 24 ساعته دانلود میکنه اما به محض اینکه میخوام صفحات وب رو باز کنم ( با هر مرورگری) خود به خود ارتباط مرورگر با اینترنت قطع میشه و دیگر هیچ!
این رو هم اضافه کنم که برای چند نفر دیگه از دوستان هم که از مخابرات تهران 256 گرفتن الان حدود 5 روزی هست که این مشکل پیش اومده
بازم میگم کسی میتونه کمک کنه؟
Last edited by oO ali Oo; 14-09-2012 at 09:21.
سلام
دوستان وسیله ای هست که اینترنت adsl رو به صورت وایرلس در خانه پخش کنه ؟ به غیر از مودم وایرلس
ممنون میشم راهنمایی کنید ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)