خدا شفا به انسانهایی که کمبود دارن .
خوش باشی
با احترام
تیم مدیریت انجمن
خدا شفا به انسانهایی که کمبود دارن .
خوش باشی
من کلا" منظور شما رو متوجه نمی شم،تست خواستین اینم تست،سرعت روزانه سرویس مخابرات تو باز کردن سایتا time out داره اما دانلودش مشکل نداره،شبی 7 تا 8 گیگ دانلود می کنن،به خاطر همین به این دوستمون گفتم چند مدت صبر کنه تا مشکل روزانه کاملا" برطرف بشه،پس مشکل جای دیگست،خودتون بررسی کنید،از دیگران ایراد نگیریدموفق باشی![]()
Last edited by ruzbeh1; 20-10-2012 at 14:07.
كسي از مركز3شاتل داره؟ سرعت شب و روزش چقدره؟
كسي هست كه سرويس محدود داشته باشه و سرعت شب و روزش يكسان باشه؟من از مركز8به مركز3 اومدم اينجوري شده؟ كسي ميدونه جريان چيه؟ يه جورايي مشكوكه
اندیشه 3 دوباره ترکبده
من خودم لاهیجان از مخابرات خط دارم و سرعتم همیشه ثابته ( بالای 200 )
دوست عزیز الان همه دوست دارن سرعتشون ثابت باشه
طرف از خداشه سرعت ثابت داشته باشه تا بتونه شبا یه چیز درست و حسابی دانلود کنه
از بس ملت سرعت متغییر داشتن دیگه خسته شدن
بعد شما میگی به ثابت بودن سرعت مشکوکی ؟/ :d
![]()
خب درسته كي بدش مياد اما ميترسم محدوديتي باشه شما كه مسخره بازي هاي شاتلو نميدوني
آهان همینو بگوو
شاتل داری ؟؟؟ شاتل که کلا مشکوکه
اینم روش
از این شرکت هیچی بعید نیست
![]()
عزیز من شما باز از چالوس پا شدی اومدی تو قسمت نت گیلان. من نمی دونم شما چه ارادتی به این تایپک داری. آخه نت گیلان چه ربطی به چالوس داره. اصلا نت شما خدای نت تو جهان ، چه به ما میرسه.![]()
با سلام .دوستان یه سوال: من خط 5 اندیشه 128 دارم توروز سرعتم 90 هستش و تو شب یعنی 1 تا 6 صبح میشه 15 کیلو میخواستم ببینم واسه شما هم همینجوریه یا نه من که فکر میکنم سرعتم خیلی پایینه در ضمن از ساعت 6:10 دقیقه هم میشه سرعت روز . حالا اگه دوستان جواب بدید ممنون میشم . یا علی.![]()
Last edited by shahin1373; 22-10-2012 at 04:47.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)