این که پوشه درست میشه از علائم ویروسه
یه بار بعد از اینکه فرمت کردی با انتی ویروس آپدیت , کامپیوتر و مموری رو اسکن کن ...
ربطی به رزولیشن نداره ...
این که پوشه درست میشه از علائم ویروسه
یه بار بعد از اینکه فرمت کردی با انتی ویروس آپدیت , کامپیوتر و مموری رو اسکن کن ...
ربطی به رزولیشن نداره ...
خیلی وقته اومده.
نسبت به نسخه قبلیش برای PSP چنگی به دل نمیزنه،ولی به امتحانش میارزه.
آقا این دوتا به چه درد میخوره میرم روش میخواد بره توی نت
Music Unlimited powered by Qriocity™ version 1.01
SensMe™ channels
آره دیدم واسه پارساله تعجب کردم
این دانشگاه آدمو از همه چیزای مهم زندگی دور میکنه
هر دو برای گوش دادن موزیکه ...آقا این دوتا به چه درد میخوره میرم روش میخواد بره توی نت
Music Unlimited powered by Qriocity™ version 1.01
SensMe™ channels
Last edited by M A T I N; 06-08-2011 at 16:59.
اولی برای خرید موسیقی و دومی برای گوش دادن و دسته بندی کردن موزیک های داخل دستگاه هستش که آفلاین هم میتونی فعالش کنی و ازشون تویه دستگاه کپی خور شده استفاده کنی.................
مشکل من حادتر شد!
وقتی psp رو روشن کردم دیدم مموری رو نشون نمیده.از داخل psp بخوام فرمت کنم مینویسه مموری وارد نشده!
از داخل ویندوز به عنوان درایو میارش ولی باز نمیکنه.موقع فرمت هم میگه نمی تونه فرمت کنه.در قسمت فرمت در ویندوز opacity رو زده 8 MB درحالیکه مموری 8 گیگ بود!!
سیستم رو اسکن کردم با آنتی ویروس آپدیت(نود 32 و کسپر در ویندوزهای جداگانه)هیچ ویروسی پیدا نکرد.
این مموری رو چکارش کنم؟![]()
Last edited by mohammad_87; 07-08-2011 at 00:18.
این جوری که شما میگین احتمالا رم سوخته
سلام
چجوری میشه سیو بازی های PS1 رو که روو PSP بازی کنم انتقال بدم به Memory Card PS1 که بتونم رو PS2 بقیه بازی رو برم!؟
ممنون
شما رویه My Computer راست کلیک کن،بعد Manage رو بزن،بعد برو تویه Disk Management و از اونجا میتونی راحت تر مموریت رو فرمت کنی..........
احتمالا جواب میده......
اگه سوخته بود که توی کامپیوتر هیچی نشون نمیداد.
بازم ارور میده که فرمت کامل نشد!
توی اینترنت سرچ کردم دیدم حتی با رمهای اصل هم گاهی این مشکل پیش میاد.راه های مختلفی هم بود از جمله همین که شما گفتی اما بازم خیلی ها مشکل دارن.
در همون disk managment قسمت file system رو زده RAW و به فرمتهای ویندوز یعنی fat و ... چه در حالت معمولی چه در quick format بازم ارور میده.
حتی آنلاین هم درایور جدید پیدا نکرد.
یکی به داد من برسه.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)