من dvd 1 بازی gta:iv من خش داره.کارنمی کنه تورو خدا کمکم کنید
من dvd 1 بازی gta:iv من خش داره.کارنمی کنه تورو خدا کمکم کنید
سلام
swat رو یکی دیگه دان کردم و درست شد
حالا میخوام چند تا مشکلم تو fsx رو حل کنید:
1-چرا از وقتی که سون نصب کردم دیگه خطوطی که نشون میده از کجا تاکسی کنیم(همون فلش های زرد) غیب شدن؟
2-چرا بعضی وقت ها بازی یه دفعه کرک میکنه می پره بیرون؟
3-چرا بعضی از هواپیما هایی که نصب کردم اصلا رنگ ندارن و سفید هستن؟حتی C130 که حجمش 600 مگ بود
این(به جز مورد 2) مشکلات بیشتر به نحوه_ی بازی مربوط میشن که اگه توی تاپیک بازی بپرسی بهتر جواب میگیری...
محتوای مخفی:
بله پرسیدم ولی گفتم شاید اینجا بهتر جواب بگیرم
در ضمن مورد 2 منظورم کرش هست
دوست عزیز پج جدید بازی را از کجا گیر بیارم؟در ضمن من شنیده ام که این در بازی از دایرکتیکس 11 استفاده شده به همین جهت سیستم من با ان مشکل داردچون کارت گرافیک من(ATI4670)دایرکتیکس 11را پشتیبانی نمیکند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کدوم بازی دقیقا الان مد نظر شماست عزیز دلم
در ضمن ربطی نداره اگه بازی از dx11 پشتیبانی کنه معنیش اینه که بهتر با سیستمت مچ میشه اگه خوب حالا سیستمت پشتیبانی نکنه یه پله میاد پایینتر از dx10 استفاده میکنه که خدارو شکر کارت گرافیکت اینو دیگه داره
ولی آخر نگفتی کدوم بازی رو میخواستی بازی کنی![]()
دوس عزیز پچ جدید را از کجا پیدا کنم؟![]()
بازی call of duty:blak opsاما الان بازی در سیستم من با تیک زیاد اجرا میشه.سیستم عامل را هم تازه عوض کردم.
راستی اگر بخواهم تنظیمات گرافیکی بازی را کم کنم که بازی راحتتر اجرا بشود از کجا اینکار را انجام دهم و کدام گزینه ها را لطفا اگر میشود کامل توضیح دهید. یک دنیا تشکر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
من بازی AlienShooter2 نسخه کامل که حجمش حدود 1 گیگ و خورده ای هست رو دانلود کردم و کرکش کردم ولی وقتی بازی رو اجرا میکنم بعد از لودینگ این صفحه زیر میاد و مینویسه:
Error in Script File
من خیلی دنبال این بازی گشتم و فقط اینو پیدا کردم و ممنون میشم اگه مشکل منو حل کنید:
اینم عکس:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدممنونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
1:Patch جدید رو نصب کنیدراستی اگر بخواهم تنظیمات گرافیکی بازی را کم کنم که بازی راحتتر اجرا بشود از کجا اینکار را انجام دهم و کدام گزینه ها را لطفا اگر میشود کامل توضیح دهید. یک دنیا تشکر
2: Driver جدید کارتتون رو دانلود و نصب کنید
3: در منوی بازی به Settings و قسمت Graphics بروید گزینه Sync Every Frame را OFF کنید اگه بازی تغییری نکرد (روون نشد) Anti Aliasing رو OFF کنید.
مانیتورتون چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)