بن شدن فقط مربوط به LIVE هست و ربطی به افلاین بازی کردن نداره!
اون دوستتون هم اگه الان بره LIVE حتما بن میشه.
بن شدن فقط مربوط به LIVE هست و ربطی به افلاین بازی کردن نداره!
اون دوستتون هم اگه الان بره LIVE حتما بن میشه.
نگران نباش من 5 شنبه خریدم عالیه
305 تومن بود دسته هم 45 کیف حمل کنسول هم 13 هر بازی 3![]()
سلام
1. به نظر دوستان ميشه دو تا نوار كاست رو به صورت افقي گذاشت و بعد كنسول رو به صورت عمودي روي آن قرار داد به طوري كه نوارها در جلو و عقب كنسول باشه؟ (براي تهويه ي بهتر)
2. اگه مثلا يكي از ديسك هاي بازي فاقد stealth patch باشه و اون بازي رو روي هارد نصب كرده بعد به LIVE وصل بشم و اون بازي رو انجام ندم بن ميشم ؟(آيا در كنسول جايي هست كه در آن اطلاعات مربوط به نوع ديسك ذخيره بشه؟)
3. ببخشيد اين سوال رو اينجا مطرح مي كنم، مي خوام يه تلويزيون بگيرم، به نظرتون 32b6000 يا 32c6500 سامسونگ مناسب هست؟(LED هست! زياد كه گرون نيست؟)
با سپاس فراوان![]()
1 : اگه کنسول را به صورت عمودی میخواین بزارید دیگه نیازی به این کار نیست! این کار مال زمانی هست که کنسول را میخوایم افقی بزاریم!
2: والا من چیزی تا الان در این رابطه نشنیدم که کسی با این کار بن بشه! ولی خوب ریسک نکنید!
3: اگه FULL HD باشه مشکلی نیست و ماسب کنسول هست.
ممنون شهاب جان،
1. اگه اين كار رو انجام بديم در تهويه كنسول اثري نداره؟
2. پس بن شدن زماني رخ مي دهد كه ديسكي كه stealth patch نيست همزمان در كنسول باشه و با اون بازي انجام بشه،درسته؟
بن شدن زمانی رخ میده که...2. پس بن شدن زماني رخ مي دهد كه ديسكي كه stealth patch نيست همزمان در كنسول باشه و با اون بازي انجام بشه،درسته؟
1. LT نداشته باشد...
2. بازی ویو پچ باشه
3. بازی stealth patch نباشه
دوستان من م امروز گرفتم305 تومن..
چجنت سوال
ورژنltاز کجا معلوم میشه؟؟
اخرین اپدیت داشبورد چنده ببینم مال من چنده از کجا؟؟
بازی رو چجوری نصب کنم؟؟؟
با رفتن به این تاپیک همه اطلاعات رو درباره سری C سامسونگ دریافت می کنی!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
خواهش میکنم!
1: نه تاثیر محسوسی نداره!
2: من توی چنتا سایت انگیلیسی زبون قبلا خونده بودم که اگه نباشه بهتره!
LT فعلا تنها با وصل کردن کنسول به pc مشخص میشه.
برای ورژن داشبورد به قسمت System Setting >Info برید و در خط اخر ورژن داشبورد را میتونید مشاهده کنید.
305 تومن Elite از فتحی خریدی؟
---------- Post added at 08:59 PM ---------- Previous post was at 08:56 PM ----------
شما هم 305 تومن الیت از فتحی خریدی؟ ارزون شده!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)