سلام
من امروز سیم کارت ایرانسل 4g که آنلاین خریده بودم توسط پست آورده شد.تهران.
کپی کارت ملی و فرم پر کردم.حالا این سیم کارت فعاله؟یا باید فعالش کنم؟به چه طریق؟
ممنون
سلام
من امروز سیم کارت ایرانسل 4g که آنلاین خریده بودم توسط پست آورده شد.تهران.
کپی کارت ملی و فرم پر کردم.حالا این سیم کارت فعاله؟یا باید فعالش کنم؟به چه طریق؟
ممنون
سلام
شهرستان سنگان خواف استان خراسان رضوی شرایط آنتن و اینترنتش داغونه قرار شده درست بشه ، آقا رضا شما خبری ندارین؟
تا این لحظه خیر
آقا رضا میشه بی زحمت جواب سوال مارو بدی.چرا یه جا 2 تا سایت 3G همراه اول پشت هم تو یه خیابون هست یه جا فقط 2G هست.میشه پیگیری کنید آدرس رشت بلوار مدرس اول کوچه افضلی دکل همراه اول هست همونی که ازش عکس گذاشتم نزدیک میشم آنتن 3G دارم اما ازش یکم دور میشم میشه 2G.میشه پیگیری کنید آنتن قوی تر بشه با سیگنال در این منطقه
تو رشت خیابون چمران 2 تا سایت 3G هست مال همراه اول.اما اینور نیست.تا میدان امام حسین فول آنتن هست به سمت مدرس حرکت میکنم ضعیف میشه آنتن
کار همراه اول اشتباهه.جایی که جمعیت داره و شلوغه دکل 3G نمیزنه رفته تو یه خیابون 2 تا زدخ این چه معنی میده
عجیبه ، اکثر شهرهای اصلی مازندران الان 4 ماهی هستش 4g فعال شده ، تا اون جایی که من دیدم الان رامسر و تنکابن و چالوس و کلاردشت و نوشهر و نور و محمود آباد و فریدون کنار و آمل و بابل و بابلسر و ساری و قائم شهر و جویبار و بهشهر با بعضی از توابع اطرافشون 4g دارند ، یعنی گیلان الان فقط رشت 4g داره؟!!!!!!!!!!!!!لاهیجان چطور؟
آقا رضا شیراز کامل تحت پوشش 4g هست؟چند جا رفتم نبود،مثلا شهرک گلستان ندیدم+دوسه جا از کمربندی و...
چند روز از زنجان به بیجار که میرفتم دیدم بیشتر سایت ها تجهیز شده و بیشتر دستگاه های ایرانسل ZTE بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)