تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1378 از 1849 اولاول ... 378878127813281368137413751376137713781379138013811382138814281478 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,771 به 13,780 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali 2990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    کره ی زمین

پيش فرض

جدیدا یه دکمه امده همون صفحه بسته های ویژه میتونی سرویست را غیر فعال کنی و سرویس جدیدت را فعال کنی
    چنین دکمه رو پیدا نکردم داداش میشه تو عکسی نشونش بدی ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

داداش من گرفتم 16 مگابیت رو... روز اول تا 2 مگابایت در ثانیه دانلود کردم ولی بعد از یک ساعتی دوباره خراب شد و الان مثل اینکه روی 300 مگ محدود شده!!
    یعنی تا 300 مگ از یک لینک دانلود بین 900 تا 1.5 میره بعدش بهو می افته رو 40-50 کیلوبایت!! هیچ وقت من مشکلی با های وب نداشنم به این صورت... توی این 2 هفته خیلی خراب شده واقعا!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام
    من ماهی 100 گیگ دانلود دارم
    فقط های وب برام مب صرفید با توجه به فشفشه ها
    ولی الان خیلی داره اذیت میکنه!
    16 مگ خردیم سرعت بالای 300 نمیره
    8 مگ تا ماه پیش 900 بود
    چه کنم

4. این کاربر از voutrijo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ne555's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

تا همین هفته پیش که استفاده میکردم زیاد افت کیفیت نداشت، انگار این چند طبق چیزی که میگید کیفیت سرویس هاش کم شده؟!
    حیف من به خط تلفن دیگه دسترسی ندارم ، الان مجبورم از وایرلس بجای ADSL استفاده کنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

سلام
    من ماهی 100 گیگ دانلود دارم
    فقط های وب برام مب صرفید با توجه به فشفشه ها
    ولی الان خیلی داره اذیت میکنه!
    16 مگ خردیم سرعت بالای 300 نمیره
    8 مگ تا ماه پیش 900 بود
    چه کنم
    من روزی 20 گیگ دانلود می کنم . راستش تا قبل این جریان ارزون کردن تعرفه ها باهاش می سوختم و می ساختم ( 2/5 ساله های وب دارم عید نوروز میشه 3 سال)بعضی مواقع شده بود 5 روز کامل قطع بود خطم و مثل همیشه های وب می گفت مشکل از مرکز مخابراتیتون هست.یعنی تو این سه سال یک بار نشد بگن سرویس های ما دچار مشکل شده .تو این سه سال تو دو سال اول خیلی ازش راضی بودم چون تازه اسمی واسه خودش دست و پا کرده بود و مشترکاش کم بود . سرعتش هم خیلی خوب بود اما وقتی اسمش گل کرد و مشترکاش زیاد شد تمام مصیبتا شروع شد . از قطع و وصلی های بی مورد و بی موقع تا پایین اومدن سرعت یهویی و...

خلاصه با ایناش سر کردم تا سر این جریان ارزون شدن اینترنت. دقیقا بر عکس تمام دنیا . کسی که یاد استفاده می کنه باید یه طرح تشویقی براش بزاری تا هزینه براش کم تر بشه ولی الان ،قشنگ، نه تنها ارزون تر نشده اینترنت های وب بلکه گرون تر هم شده . قبلا 15 گیگ 9 هزار تومن بود یعنی هر گیگ 600 تومن . الان هم 50 گیگ 30 هزار تومن که میشه همون گیگی 600. یعنی ارزون شدن کشک . تازه با احتساب مالیات بر ارزش افزوده که نسبت به پارسال که که 9 درصد بود گرون تر هم شده .

در نهایت این که به خاطر همین مسخره کردن منی که مشترک نزدیک به 3 ساله اش هستم دیگه تمدید نمی کنم امسال.

یه چیزی هم که همیشه با اینترنت های وب مشکل داشتم اینه که کیفیت سرعت های وب دقیقا بین ساعت 12ظهر تا 5 بعد از ظهر افت عجیبی داره منطقه ما . ( همین الان چیزی که می گفتم اتفاق افتاد سرعت داتلود قشنگ اومده رو 80کیلوبایت) قشنگ می بینم تا ساعت 12 ظهر سرعت دانلود رو 800 تا 900 کیلوبایت هست ولی این مواقع که میبشه میاد رو 300 کیلوبایت یا پایین تر. این مشکل همیشه تو این سه سال وجود داشته واسم بدون ردخور !!!

الان ساعت 1 بعد از ظهر . سرعت دانلود افتضاح . اینترنت های وب دقیقا شده اینترانت . رفتم تو سایت دانلودها و میهن دانلود خواستم امتحان کنم سرعت دانلودمو . روی 7 کیلوبایت بود سرعت دانلود . بعد رفتم تو سایت ورزش 3 . سرعت دانلود رفت رو 800 کیلوبایت. خدا لعنتت کنه های وب.
    Last edited by hmz2016; 05-08-2016 at 12:12.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

قدیما یادمه واسه سرویس دینامیت زده بودن حداقل سرعت گارانتی 4 مگابیت!! دیدین واسه 16 مگابیت زده حداقل سرعت 1 مگابیته؟؟ هر روز بهتر از دیروز!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali 2990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    کره ی زمین

پيش فرض

سرویس نامحدود 1 مگابایت کسی داره؟ برای من سرعتش از 10 کیلو بالاتر نمیره لعنت به این بای وب

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

سرویس نامحدود 1 مگابایت کسی داره؟ برای من سرعتش از 10 کیلو بالاتر نمیره لعنت به این بای وب

داداش ناراحت نشی ها ولی باید به تو لقب اسطوره صبر و استقامت داد . 10 کیلو بایت !!!!!!!!!!!!

سرعت من الان 800 کیلوبایت . کلا انگار قرص اکس خورده اینترنت های وب . یعنی ناپایدار ترین و جون به لب کن ترین اینترنت ایران همین های وبه . دو ساعت قبل سرعت اینترنت رسید به 50 کیلو بایت . سرعت دانلود از سایت دانلود ها شده بود 7 کیلوبایت . الان دوباره درست شده 800 کیلو بایت . پر از اختلال . فقط برای سرویس کردن دهن ما انگار ساخته شده

یعنی روزی دو سه بار باید این طوری بشه . این غیر از قطعی موقت هر روزش هست که هرروز باید یک تا دو دقیقه قطع و وصل بشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

این دیگه چه وضغشه

یعنی سرویس غیر حجمی گرفتیم نه تلگرام چیزی میتونیم بفرستیم ن چیزی دانلود میشه ایسنتا ک بزنم ب تخته ویدیو بعد از 5 دقیقه لود میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

کی پاسخ گو هست؟؟؟یعنی انقدر این سرویس بده؟
    تا ماه پیش ی این داستان ها نبود همه چی خوب و عالی بود حتی با سرویس 1 مگ
    حالا چی شده مگه؟؟؟
    بخوایم هم بزنیگ پشتیبانی مثه همیشه= فیلترینگ و سرور خارجی و این کوفت و زهرماری
    یعنی تا ماه پیش این داستان ها نبود الان شد

هر روز ب چه امیدی میایم مودم رو روشن میکنیم

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

خوب از اونجا که پول فشفشه ها رو نمیدن دارم سعی میکنم فشفشه هام رو تموم کنم ولی لامصب اونقدر سرعت نداره که فشفشه رو مصرف کنم !

تست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم که سرعت رو زیر ۱۰۰ کیلو نشون میده. دیگه رسما تعطیل شده ها فقط این فشفشه هام تموم شه فرار کنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •