نمیدونم چی شده!
یک هفتست 3-4 بار تو روز قطعی دارم یعنی چراغ ADSL روشن و ثابته(رنگ سبز) و چراغ اینترنت ثابت و قرمز میشه(مودم دی ینک)
و وقتی قرمز میشه علامت زرد رنگ تعجب رو شبکه میوفته! البته دو روز فبل عاشورا یک روز تمام اون چراغ قرمز بود و اینترنت نداشتم
به 2020 هم چندبار زنگ زدم(حودتون میدونید هربار یک ربع پشت خطی تا یکی جواب بده! اینم از وقت بی ارزش ما ایرانیا) چندبار که
چرت و پرت جواب دادن ! یکیشون گفت بزار رو Bridge ببین چه Error داری! یکیشون گفت آی پی هامون کم شده واسه همین اینجوری
میشه! !!!!! خلاصه اون روز که کامل اینترنتم قطع بود فرداش نیم ساعت قبل از تماس از مرکز مخابراتیمون خودش درست شد(یعنی چراغ
از قرمز تبدیل به سبز شد و اینترنت وصل شد) بعد از نیم ساعت زنگ زدن گفتن مشکل چیه!؟ منم گفتم دو روزه هی قطع و وصلی تا داشتم تا دیروز که کلا قطع شد! نیم ساعت قبل از اینکه شما زنگ بزنین وصل شد! گفت پس هیچی و قطع کرد!
دوباره از فرداش(روز تاسوعا تا الان همین طوره یعنی هر چند ساعت یکبار چراغ اینترنت قرمز میشه و اینترنتم قطع میشه!)
چرا اینطوری شده آخه این یه هفته؟؟؟؟ چکار کنم؟ قبلش نهایتا دو سه هفته یکبار یه یک نیم ساعتی یا یک ساعتی اینجوری میشد! و تقریبا کیفیت یک نواخت بود! الان تو این یک هفته اعصاب برام نمونده! کمک کنید