نه سیگنال دارم.... توی پنل هم که نگاه میکنم سیگنال هست ... کیفیتشم خوبه! همشون رو 98 هست! این مشکل رو چند روز هست پیدا کردم! اول فکر میکردم مشکل از لینک دانلود هست ولی هیچ سایتی هم اونموقع باز نمیشه!
نه سیگنال دارم.... توی پنل هم که نگاه میکنم سیگنال هست ... کیفیتشم خوبه! همشون رو 98 هست! این مشکل رو چند روز هست پیدا کردم! اول فکر میکردم مشکل از لینک دانلود هست ولی هیچ سایتی هم اونموقع باز نمیشه!
عزیز اگه اون موق چراغ های مودمتو ببینی مبینی که سیگنالت هی میره میاد ، واسه من یه دفعه اینجوری شد گذاشتم ۱ روز خاموش باشه مودم بعد روشن کردم اوکی شد ، ولی علتش بعید میدونم از مودم باشه
یه سوال
من الان طرح 2مگ مبین نت دارم. اسفند هم تموم می شه. الان فقط می تونم همین 1 ماهه 2 مگ رو با قیمت قبلی تمدید کنم یا نه علاوه بر این می تونم تو تغییر طرح اشتراکی 2 مگ 6 ماهه با همون قیمت 80تومن قبلی بگیرم؟
فکر کنتم منظورتون اینه که قثط می تونم 2مگ 1 ماهه که طرح فعلی ام هست رو تمدید کنم و اگه بخوام اسفند ماه به 2 مگ 6 ماهه تغییرش بدم باید قیمت جدید بدم. درسته؟
نه عزیز اگه همین الان میخوای اینکارو بکنی میتونی ۶ ماهه رو بگیری ، دوست من هم امروز صبح از ۱ ماهه ۲ مگ به ۶ ماهه ۲ مگ تغییر داد و ۸۰ تومن + ۴ تومن مالیات داد
البته قبلش ببین از سرعتت راضی هستی یا نه چون دیگه ۶ ماه میخوای بدی اونوقت راضی نباشی فقط تا آخر دوره ۶ ماهه میتونی فحش بدی !!
Last edited by faramobile; 04-02-2013 at 14:29.
من یه ساله یک مگ دارم
۳ ماهه دارم فحش میدم
تا ۹ ماه دیگه هم باید فحش بدم
Sent from my NOVO7 Tornados using Tapatalk 2
دقیقا فقط همین کارو میتونید کنید ، به همین دلیل میگم قبل از تمدید چند ماهه ، سرعتتون رو بررسی کنید که ماه های آینده به فحش دادن مشغول نباشید !
من خودم چون خیلی راضی هستم (هرکی سرعت دانلود شبانش ۴۰۰ باشه خب راضی میشه !!) اگه ۲ ساله هم داشت تمدید میکردم![]()
چرا برای بعضی سرعت خوبه و برا یکی مثل من شبا از دیال اپ هم پایینتره
سرعت منطقه ای هست مگه؟؟
یعنی من مودمم رو بیارم منطقه شما سرعت درست میشه؟؟؟؟
من تو خانه ۴ تا انتن دارم.
با تشکر
Sent from my NOVO7 Tornados using Tapatalk 2
دقیقا به منطقه ربط داره یعنی شما بیای منطقه ما سرعت منو خواهی داشت
تقريبا هر طرح 6 تومن گرون شده . 1 مگ 4 گيگ شده 30 تومن !
اگه کاربر قدیمی هستی میتونی طرح خودتون رو با قیمت قبلی تمدید کنید و قیمت های جدید که در اصل طرح های جدید هستن فقط برای کاربران جدید که میخوان اشتراک بگیرن هستش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)