خیلی وقته کوئست نمیرمتو مگه از اين سايت استفاده نميكني؟!!
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
خیلی وقته کوئست نمیرمتو مگه از اين سايت استفاده نميكني؟!!
فكر كنم طرفاي 35 باشه
ولي آرش از من ميشنوي اون 10000$ رو قيدشو بزن برو اون 10 تا اسكيل رو بگير اينجوري 3/1 لول جلو مي افتي
من یوزرادونچر ندارم. یعنی یکی برای بچه ها هست اما بازی نمیکنم باهاشفكر كنم طرفاي 35 باشه
ولي آرش از من ميشنوي اون 10000$ رو قيدشو بزن برو اون 10 تا اسكيل رو بگير اينجوري 3/1 لول جلو مي افتي
دو سه روز دیگه اینو میخرم:
![]()
eatmydust166 میگه:
End it
یکی زیر نویس بدهWant to end this pointless war? We have been fighting this for to long. My town is willing to form a none aggresive pact (NAP) or an alliance with your town. So wut do u say?
PS: Your town switchs founders to much rofl![]()
اقا چاقال و حاج عمو و دراکول اگه دو نفرتون بگین من دیگه به این تایپک نمیام تا دیگه بتونن راحت هر چی میخوان بگن
اينايي كه گفتي ميشن 3تا
=======================
بابا جون هر كي دوست دارين بيخيال اين حرفا بشين اگه دعوايي هم با هم دارين با پيام خصوصي بهم پيام بدين
زشت تو معرض ديد ميزارين چند نفر رد شن آخه چي ميگن
منم گفتم اگه دو نفر از سه نفرتون بگین
.من خصوصی ازش خواستم دیگه تو تایپک سیاسی حرف نزنه ولی اصلا کارش همینه که تو تایپک سیاسی حرف بزنه.
اقا من دیروز صبخ داشتم این مید هارو میزدم دیگه جون اون ته هاش بود گفتم برم یه کوچولو که 7 لول پایینتره رو بزنم تمومش کنم بره
این شد نتیجه :
دیدم اختلاف کمه گفتم خوب شانسی شانسی برده یه بار دیگه میرم ببینم چی میشه البته بعد یکم استراحت
دیدم یا خدا اخه چرا این جوجه این جوری
رفتم اسکیلامو چک کنم دیدم بعللللللله مطابق معمول اسکیل هارو جمع کردم حدود 18 اسکیل و 3 تا att نزاشتم
کفتم بی خیال دیگه گذشته عوضش کلی از این بی پدرا رو زدم
رفتم شب اومدم دیدم این یارو میل داده که :
خوب منم حال دعوا نداشتم گفتم بچه برو من کلی اسکیلمو نراشته بودم ایشالا دفعه بعد میام دهنتو سرویس میکنمStaind On 8/11/09 at 5:27 PM
Level 41 vs Level 48, and i still kicked your ass twice.. XD
اونم جواب داد :
دیدم نه اینجوری زشته دیگه هر بچه جقله ای بخواد به ما تیکه بندازه که نمیشهStaind Today at 1:36 AM
Maybe you won't be able to hit me next time..![]()
اسکیلها رو گزاشتم
تفنگمم تمیز کردم رفتم دوئل
اینم نتیجه این کارهای این جوجه :
![]()
Last edited by logos; 12-08-2009 at 04:44.
ایول صبحی بهم خیلی حال دادی بهم چسبید من به جات بودم هر 48 ساعت می رفتم سراغش تا ازت معضرت خواهی کنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)