سلام
نمیشه یه مودم وایرلس رو محدود کرد که فقط 2 تا لپتاپ بتونن بهش وصل شن.
یعنی علاوه بر کابل های LAN ، فقط دو تا وایرلس
سلام
نمیشه یه مودم وایرلس رو محدود کرد که فقط 2 تا لپتاپ بتونن بهش وصل شن.
یعنی علاوه بر کابل های LAN ، فقط دو تا وایرلس
میتونی با قابلیت MAC Filtering این کارا انجام بدی.
به این صورت که آدرس MAC این دو تا لپ تاپ را بدست بیاری و تو قستمت تنظیمات مودم و قسمت وایرلس و قسمت MAC Filtering وارد کنی.
یه جای دیگه اپلود کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس 512 مخابرات دارو سرعت دانلودم پایینه روی حدود 60 یه خورده کمتر از چندتا از کسایی که همین سرویس رو گرفتن سرعت دانلودشون 80 85 هست
داخل status مودم:
upstream 504
downstream 2042
Last edited by presfn; 12-09-2012 at 16:03.
مشکلی به اون صورت نداره باید 512 باشه 509 هست
شما یبار کل تلفنها و هر دستگاه دیگه ای که روی خط تلفن هست را بیرون بیار و امتحان کن ببین چجوری میشه.
سرعت دانلود سرویس 512 هم در حالت عادی 64KBps است.
سلام به همگی
من چند روزه یه مشکل اساسی با اینترنت مخابرات پیدا کردم،هر 2،3 دقیقه یه بار اینترتم قطع و وصل میشه.چراغ adsl مودمم روشنه _چراغ اینترنتم هم روشنه ولی هیچ صفحه ای باز نمیشه.
هر چی هم زنگ میزنم به 2828 کسی راهنماییم نمیکنه.میگن مشکل از کامپیوترته...ولی من 3 تا کامپوتر دارم که هر 3 تا همین مشکل رو دارن.پس مشکل از کامپیوتر نیست.
رو pc ایم 2 بار ویندوز عوض کردم ولی درست نشد
روترم هم تو همه پریز های خونه تست کردم ولی مشکل همچنان هست.
مودم رو چندین بار reset to factory کردم و از نو توسط سی دی خودش پیکربندیش کردم.ولی بازم حل نشد
خواهشن یکی راهنمایی کنه...دیگه داره میره رو اعصاب
مودم ام dlink 2730u
جالب اینجاس که علامت اینترنت کنار toolbar هم میگه اینترنت وصله ولی هیچ پیجی رو باز نمیکنه...5 دقیقه به سختی باز میکنه قطع میشه .تو گوگل هم که سرچ میکنم به سختی پیجی رو باز میکنه...
يكي از مشكلاتي كه امكان داره وجود داشته باشه وجود نويز روي خط هست.
اگه امكانش هست يك تصوير از صفحه Status مودمتون در اينجا قرار بديد.
البته اين نكته رو متذكر بشم كه چند روزي هست اينترنت دچار مشكل شده (البته سمت ما اينطوريه)
شاد باشيد![]()
مقدار 509 كه در تصوير مشاهده كرديد براي آپلود كردن فايلها هست.
يعني اين خط قابليت اين رو داره كه تا 509 كيلوبيت بر ثانيه فايل رو روي اينترنت آپلود كنه.
در قسمت دانلود هم اين خط توانايي 2048 كيلوبيت بر ثانيه كه ميشه 2 مگابيت بر ثانيه، دانلود داشته باشه.
شاد باشيد![]()
آيا زماني كه اينترنت شما قطع شده است، كانكشن شما ارتباط دارد؟ يعني اينكه كانكشن ارتباطي شما ديسكانكت ميشه؟
اگه چنين حالتي وجود داره خب با تنظيم مودم در حالت PPPOE مشكلتون رو حل كنيد.
در صورتي كه مودم شما قابليت PPPOE رو نداره شما ميتونيد با استفاده از نرم افزار ADSL AutoConnect مشكلتون رو حل كنيد.
شاد باشيد![]()
بله مشکل از ISP هستش و سایر کاربراش هم چنین موردی داشتن
فقط روی PPPoE بذارم و گزینه Keep Alive رو فعال کنم حله یا نه تنظیمات دیگه هم میخواد؟
کانکشن باقی می مونه فقط تبادل اطلاعات صرف میشه (حتی اگه Status چشمک بزنه کانکشن قطع نمیشه) ... فقط باید خودم دیسکانکت کنم
در چنين شرايطي حالت PPPOE هم به كارتون نمياد. آخه شما ارتباطتون قطع نميشه و همچنان با روتر در ارتباط هستيد.
براي اين مشكل من پيشنهاد ميكنم مودم رو در حالت Bridge قرار بديد.
از نرم افزار ADSL AutoConnect استفاده كنيد.
در اين نرم افزار شما ميتونيد تعيين كنيد براي مثال هر 15 دقيقه يكبار كانكشن شما رو قطع و وصل كنه.
شاد باشيد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)