تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1378 از 2365 اولاول ... 3788781278132813681374137513761377137813791380138113821388142814781878 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,771 به 13,780 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید دوستان قیمتMTX T6C693
    الان چنده؟>
    یکی از دوستان گذاشته 260 دست دو رو خوبه؟؟؟
    سلام
    290 تومن آكبند مستقيم از شركت قابل تهيه هست.اگر مايل بوديد بفرمائيد براتون تهيه كنم.

2. 4 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    آقا من تازه وارد و ناشي ام.
    ماشينم 2 ماه تحويل گرفتم ضبط نداره.شماها تا حدود 200چي پيشنهاد مي كني. واسه استفاده معمولي ميخوام. cd برام مهم نيست فقط usb داشته باشه.
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

حمید جان قمیت این کامپ و ساب چنده؟ آمپ رو به کامپ و ساب زدی؟ مگیه ساب آمپ مونو نمی خواد؟ با آمپ ارزون میشه درایوش کرد؟
    بعد آمپ GM-D8604 و GM-D9604 چه فرقی باهم دارن؟ ظاهراً وات و مشخصاتش یکی هست. بعدش چرا بعضیا کلاس ی و بعضی ش و شذ هستن؟ چه فرقی داره؟
    Review
    پخش:8019
    كامپوننت:Audio System HX 165 SQ
    آمپليفاير:Mosconi As 100.4
    ساب ووفر:Audio System MX 10 Plus + Sealed Box(بريج دو كانال از آمپ جهت تغذيه)
    اكسسوريز:Gladen Zero Rca Cable+Streetwires Power Cable&Speaker
    امروز فرصت كوتاهي دست داد كه خدمت يكي از دوستان باشم كه تجربه سيستمهاي حرفه اي رو داشته و دارند .ايشون تجربه شنيدن صداي محصولات برندهاي: فوكال،آديسان،ناكاميچي،ايك ليپس،كلاريون،هليكس پايونير ،ساند استريم و.....رو دارند.به تازكي پخش 8019 كن وود رو تهيه كردند و در خدمتتشون بودم براي تست صداي برند آديو سيستم (قبلا با هر دو پخش كلاريون و ايكليپس تست كرده بوديم).
    پخش رو در حالت فلت قرار داديم و DSP رو هم خاموش كرديم.گين از روي آمپليفاير كاملا بسته بود چرا كه ايكليپس(كه قبلا بسته بود جاي كن وود،داراي خروجي Pre 8 Volt هست)لذا به گين دست نزديم.هيلتر ها از روي آمپليفاير هم كامپوننت و هم ساب ووفر رو حالت فول رنج.
    از USB براي اجراي موزيك ها استفاده كرديم.
    كيفيت صدا در تمام محدوده ولوم بين شماره هاي 28-35 كه ماكزيمم اين پخش هست داراي بالاترين كيفيت بود. صدا اصلا آشفتگي نداشت.صدا كاملا يكدست بود.به لطف آمپ ماسكوني ميد بيسها خيلي خوب و تقه اي عمل ميكرد.عملكرد ساب ووفر عالي بود بدون كوچكترين جا ماندن از موزيك حتي موزيكها ي رپ و R&B.محكم ميكوبيد.خيلي خوشم آمد.البته به پاي SQX10 تو باكس فابريك روي ماشين آقا عبدالله نميرسيد ولي خب اون كجا و اين كجا.سريه M-Line جزو پائينترين سريه محصولات گليدن هست.ولي همين درجه به نظر من با خيلي از برندهاي نام دار تو رده هاي بالاتر قابل رقابت هست.در مورد ماشين هم واقعا 206 استيج صداي خوبي داره.اصلا نياز به اسپيكر عقب رو حس نميكنيد زماني كه براي جلو كامپوننت خوب نصب كنيد.
    يه خاطره هم كه ايشون روز نصب پخش برام تعريف كرد رو براتون نقل قول ميكنم .اين رفيقم خودش اكثر كارهاي نصب ر وانجام ميده.ولي ايندفعه گفت حوصله نداشتم و دادم پخشم رو يك نفر از همين نصابهاي محترم سيستم براشون بستن.
    نقل قول ميكرد،طرف(قبل از نصب و صدا گيري) يه سر به صندوق زده بود و گفته بود چرا عقب اسپيكر نداري!!!سابت چيه؟!متفرقه هست.ايشون بهش ميگه شما پخش رو ببند بعدا خودت قضاوت كن.گفت طرف وقتي اولين ترك رو گذاشتم از آلبوم گروه 7 چشمهاش شد.گفت اسپيكر جلو چيه؟چند خريدي و.....خلاصه گفت نه ميشه پس عقب هم اسپيكر نبست.خيلي خوب ميزنه و....
    دوستان نصب خوب و انتخاب اكسسوري مناسب و هميطور قطعات استاندارد و با كيفيت نه حالا خيلي خيلي گرون،حد متعادل واقعا ميتونه تو بازخوردي كه شما از سيستم صوتي و هزينه اي كه كرده ايد تاثير داشته باشه.
    سعي كنيد اگر ميخواهيد وارد اين وادي بشيد درست و حساب شده تصميم بگيريد و عاقلانه هزينه نمائيد.
    ببخشيد كه وقتتون رو گرفتم.
    ارادتمند،حميد
    Last edited by omidfathi; 15-01-2014 at 14:02.

5. این کاربر از omidfathi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    میخوام یه ضبط در حدود 250000 تومان بگیرم
    خودم بین کنوود 3056 و پایونیر 2650 موندم که حدودا 220000 تومان هستند
    لطف میکنین منو راهنمایی کنین؟
    ضمنا من اصلا تفاوت بین کنوود 3056 و کنوود 356 رو متوجه نمیشم , آخه یک قیمت هم هستن

حـــــرفـه ای pahama1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    میخوام یه ضبط در حدود 250000 تومان بگیرم
    خودم بین کنوود 3056 و پایونیر 2650 موندم که حدودا 220000 تومان هستند
    لطف میکنین منو راهنمایی کنین؟
    ضمنا من اصلا تفاوت بین کنوود 3056 و کنوود 356 رو متوجه نمیشم , آخه یک قیمت هم هستن
    سلام
    من فکر کنم 2650 بهتر باشه ،

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    5 Band Graphic Equalizer
    LCD Display with white text 1 line with 12 characters
    iPod Ready Yes
    Works with iPhone Yes
    Supported Functions • Battery Charging
    • iPod & iPhone Direct Control allows you to control your Apple-compatible device directly from your car dashboard
    Compatible Android phones with Android V4.0 and higher. (For Android V2.3, please download the Pioneer App)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Tone Fader Bass/Tre/Mid
    13 Segment 8 Digit FL Display
    Compatible with Kenwood Music Control for Android

اما در مورد فرق 3056 با 356
    گویا 3056 1 قابلیت داره برای سرچ موزیک که توسط یه برنامه به نام KENWOOD Music Editor Light یک دیتابیس از نام ترک های موسیقی به همراه اطلاعات ID3 شون میسازه و شما میتونی ازش روی پخش استفاده کنی
    اینم توضیح مختصر این نرم افزار:
    KENWOOD Music Editor Light is an application program to create in USB memory a database of songs stored in USB mass storage device such as USB memory
    By creating a database with this program, you can search for songs by artist or album title when playing songs on your Kenwood car audio

8. 4 کاربر از pahama1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان من امروز سیستمو بستم به شرح زیر:
    پخش ۲۵۵۰ پایونیر
    باند memphis mc692
    امپیلی kenwood 526
    من بیشتر از هرچیزی کیفیت واسم مهم بود و پرسوجویی که کردم باند memphis رو پیشنهاد دادن که ۴۲۰ت هم قیمتش بود! مشخصات باند هم ایناس:

• Swivel mount aluminum/magnesium dome tweeter
    • Bulb tweeter protection
    • Carbon Honeycones
    • Kapton voice coils
    • Grills have 4 tabs and trim ring has 4 recesses for more secure fit
    • Polyurethane surround
    • MOUNTING DEPTH: 3"
    • 60 watts RMS
    • 120 watts PEAK
    • SENSITIVITY: 91 dB
    • SIZE: 6 x 9"
    • Fs: 60 Hz, Qms: 2.99, Qes: 0.96, Qts: 0.73, Vas: 0.7923, Mms: 18.95 g, Cms: 358 um/N, BL: 4.0 T

قدرت rms باند ها کمه 60w و به نظرم امپیلی مناسبی گرفتم واسش
    ولی به نظر خودم اون چیزی که میخواستم نشده! یعنی اصلا باندی نیست که ۴۲۰ت بیرزه با اینکه تو سایتای خارجی هم برید همین قیمته و کل بازار هم همین قیمت بود
    حالا کسی هست که راجع به این باندها بدونه؟
    یا فکر میکنید پخشه خوبی نگرفتم یا امپیلی مناسبی نگرفتم؟!
    ممنون میشم راهنمایی کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سالم؛در صورت امکان مشیه راهنماییم کنید بین پخش های پایونیر 7150 و p80rs و کنوود 7016 کدوم رو بگیرم؟ باند هم اینفینیتی کاپا، 6975 300 وات یا ...ضمنا دنبال یه ساب با بیس ملایم هستم. لطفا راهنماییم کنید. با سپاس از شما

حـــــرفـه ای hoseinsps's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    AhwaZz

پيش فرض

سلام
    ماشينم 2 ماه تحويل گرفتم ضبط نداره.شماها تا حدود 200چي پيشنهاد مي كني. واسه استفاده معمولي ميخوام. cd برام مهم نيست فقط usb داشته باشه.
    ممنون
    سلام دوست عزیز
    مبارکه
    mvh-x165 pioneer قیمت 170و kenwood356 قیمت 220

سالم؛در صورت امکان مشیه راهنماییم کنید بین پخش های پایونیر 7150 و p80rs و کنوود 7016 کدوم رو بگیرم؟ باند هم اینفینیتی کاپا، 6975 300 وات یا ...ضمنا دنبال یه ساب با بیس ملایم هستم. لطفا راهنماییم کنید. با سپاس از شما
    سلام
    p80rs انتخاب خوبیه
    برای باند هم اگه بودجه خوب دارید/ اگه گیر بیاد co609/dls1073/ hertz hcx690 میتونن انتخاب های خوبی باشن...
    ولی اگر ساب میخواید بهتره کامپوننت بگیرید و سمت کواک نرید
    برای بیس ملایم هم اگه واقعا ملایم میخواید یه ساب 10 اینچی تو باکس سیلد کفایت میکنه...
    بهتر بود تو پستتون نوع صدایی که دوست دارید و حدود بودجه رو مشخص میکردید
    اینطوری دوستان بهتر میتونن راهنمایی کنن...
    سلام
    پخش ۲۵۵۰ پایونیر
    باند memphis mc692
    امپیلی kenwood 526
    من بیشتر از هرچیزی کیفیت واسم مهم بود و پرسوجویی که کردم باند memphis رو پیشنهاد دادن که ۴۲۰ت هم قیمتش بود! مشخصات باند هم ایناس:

• Carbon Honeycones
    • Kapton voice coils
    • Polyurethane surround
    • 60 watts RMS
    • 120 watts PEAK
    • Fs: 60 Hz, Qms: 2.99, Qes: 0.96, Qts: 0.73, Vas: 0.7923, Mms: 18.95 g, Cms: 358 um/N, BL: 4.0 T

ولی به نظر خودم اون چیزی که میخواستم نشده! یعنی اصلا باندی نیست که ۴۲۰ت بیرزه با اینکه تو سایتای خارجی هم برید همین قیمته و کل بازار هم همین قیمت بود
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    سلام
    در مورد کواکتون اطلاعی ندارم ولی 420 هزار تومن برای 60 rms?با این مقدار هزینه برای باند بهتر بود از co609 که 450 قیمت داره استفاده میکردید
    امپلی هم برای باند ها مناسبه...
    پخش رو بهتر بود بیشتر هزینه میکردید چون اصلی ترین قِسمتِ ...
    Last edited by hoseinsps; 15-01-2014 at 23:35.

12. 4 کاربر از hoseinsps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام دوستان.رو ماشین من یه پخش pioneer DEH-P4850MP با باند کنوود مدل KFC-M6935A هست که بدک نیست،اما بازم ارضام نمی کنه.یکی از دوستان داره ماشینش رو می فروشه به من گفت می خوای بانداشو وردار.باندش کدنس ZRS710 .گفت باندو با طاقچه بت میدم 400 تومن.به نظر شما باندش چطوره ؟؟واصلا ارزش خریدن داره با این قیمت یا نه؟اگه ارزش داره یه آمپلی هم بم معرفی کنین لطفا.ممنون

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حمید جان قمیت این کامپ و ساب چنده؟ آمپ رو به کامپ و ساب زدی؟ مگیه ساب آمپ مونو نمی خواد؟ با آمپ ارزون میشه درایوش کرد؟
    بعد آمپ GM-D8604 و GM-D9604 چه فرقی باهم دارن؟ ظاهراً وات و مشخصاتش یکی هست. بعدش چرا بعضیا کلاس ی و بعضی ش و شذ هستن؟ چه فرقی داره؟
    سلام
    این کامپ دیگه تولید نمیشه. جای اون گلیدن زیرو 165 آمده که آخرین قیمتش 1.150.000 تومن بود.ساب MX10 هم 210 تومن هست.
    با توجه به اینکه آمپلیفایر 4 کانال هست دو کانال رو به کامپوننتها و دو کانال نیز بریج 4 اهم برای ساب.کاملا درایو میکنه.
    در مورد آمپ مونو برای ساب،چرا بهتره ولی خب وقتی دو کانال خالی موجود هست هزینه اضافی صحیح نیست.
    این ساب رو با یه آمپ 8106 پایونیر یا کن وود میشه درایو کرد.
    در مورد اون دو آمپ تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صفحه پست شماره 13735 توضیح دادم گلم.
    سلام
    ممنون
    سلام گلم،به فروم خودتون خوش آمدید.
    اگر CD نمیخواهید میتونید کن وود U256 با حدود قیمت 170 تومن رو استفاده نمائید.صدای خوبی داره نسبت به قیمتش.
    سلام
    پخش ۲۵۵۰ پایونیر
    باند memphis mc692
    امپیلی kenwood 526

• Carbon Honeycones
    • Kapton voice coils
    • Polyurethane surround
    • 60 watts RMS
    • 120 watts PEAK

ممنون میشم راهنمایی کنید
    مبارکتون باشه،انشاءالله به سلامتی و دلخوشی ازش استفاده نمائید.
    420 تومن برای ممفیس 60 واتی؟چرا اینقدر گرون؟30 تومن میگزاشتی روش یه آدیو سیستم CO609 میگرفتی پر قدرت و با کیفیت.البته پخشتون هم سری 2 هست و نباید خیلی ازش توقع داشته باشید.
    حالا که گرفتی دیگه اشکال نداره ولی من شخصا با ممفیس ارتباط خوبی نتونستم بر قرار کنم. مخصوصا ساب ووفرهاش که ناز نزی هستند و زود میسوزن.
    سلام عزیز.ورودتون رو به این انجم صمیمانه خیر مقدم عرض میکنیم.
    به نظر من p80 گزینه اول هست به شرط تمیزی و در حد بودن.
    بعد 7016 البته اگر تولید امسال نیست چون این جدیدها مشل ریدینگ با فلش مموریها دارن.
    در مورد اسپیکر و با توجه به اینکه ساب ووفر در آینده به سیستمتون اضافه میشه به نظر من اینفی میتونه گزینه مناسبی باشه.
    ساب خوب و خوش صدا هم من گلیدن RS12 رو با قیمت 400 تومن یا مدل RS12Free Air به قیمت 325 تومن پیشنهاد میکنم.این ساب هم در حالت فری ایر ،هم باکس ÷پورتد و هم باکس سیلد صدای بسیار عالی با بیسهای نرم و کوبنده بهتون تحویل میده .

15. 7 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

1. Saeidgs53

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •