قصد خرید PSP دارم نمیدونم مدل 2000-3000 ؟
اصلا PSP خوب هست....؟
کپی خور بودنش چگونه هست؟آیا اگه بری لایو میپره؟
حدود قیمت چیه؟
لوازم جانبیش چیا همراشه؟
یه بنده خدایی 2000 داره با کیف رم 2 - با یسری بازی میده 145.000 می ارزه؟
موقع خرید به چی دقت کنم؟
قصد خرید PSP دارم نمیدونم مدل 2000-3000 ؟
اصلا PSP خوب هست....؟
کپی خور بودنش چگونه هست؟آیا اگه بری لایو میپره؟
حدود قیمت چیه؟
لوازم جانبیش چیا همراشه؟
یه بنده خدایی 2000 داره با کیف رم 2 - با یسری بازی میده 145.000 می ارزه؟
موقع خرید به چی دقت کنم؟
من که میگم صبر کنی vitaبیاد بهتره ..............دیگه نفسای آخرpspهست
بعلاوه ویتا کلا یه گرافیک خارق العاده داری اگه الن بخری پولتو تو جوب ریختی........نخر
مختلفه کپی خورش دایم و موقت داره.....-هه pspکه لایو نداره اون واسهx360هست.....![]()
8.1 هم تست کردم با یه سری PDF که عکس و لینک زیاد داشت مشکل داره نمیتونه باز کنه.
راهنمایی چیزی نبود؟برنامه دیگه ای؟
سلام
روی psp 3000 ویدئو ها رو باید با چه فرمتی بریزم که بخونه؟
عکس هم وقتی زیاد میریزم تبدیل به پوشه میشن و نشون نمیده.برای عکس هم محدودیت هستش؟
ورژن دستگاه هم 6.35 هست اگه لازم بود.
MP4 به رزولوشن هم دقت کنید البته.
من یه فولدر 1000 تایی تصویر پس زمینه دارم مشکلی نداشتم،شاید منظورتون اینه که دسته بندی میکنه عکس ها رو .
من ورژن قدیمیشو دارم فقط وقتی pdf پسورد داشته باشه یا Secure شده باشه یا کتابش اسکن شده (عکس) باشه
نمیتونه بازش کنه .
2 تا مشکل اول با یه سری نرم افزار درست میشه ولی اگه اسکن شده باشه کلشو تبدیل به عکس میکنم از تو گالری
میخونم که فقط یه خورده دردسرش بیشتره
نه.من 500 تا عکس رو توی یک پوشه ریختم و اون رو هم در پوشه عکس کپی کردم.توی psp دیدم به تعداد عکسها پوشه خالی درست کرده با نامهای عجیب.اسم عکسها قبلش انگلیسی بود.جالب اینکه توی کامپویتر هم اینجوری شده بودن.همه رو پاک کردم.
بعد چندتا عکس با رزولوشن کمر ریختم اونها رو درست نشون داد بعد که دوباره 300-400 تا عکس ریختم(اینبار توی پوشه اصلی)دوباره جدیدها خراب شدند.حتی پوشه ها از داخل psp پاک نشدند.توی کامپیوتر هم نشون نمیداد.مجبور شدم رم رو فرمت کنم!
البته رزولوشن عکسها از psp بیشتر بودند.شاید علتش این باشه...
------------
چجوری باید به اینترنت وصل بشیم برای آپدیت؟اگه ورژن کرک شده آپدیت بشه کپی خورش میپره؟
این God of War: Ghost of Sparta واقعا اومده ؟؟؟
کسی بازی کرده ؟
مشکل عکس ها احتمالا به خاطر ویروسه ...
سیستمم که عمرا ویروس داشته باشه.psp هم مگه ویروس داره؟با آنتی ویروس کامپیوتر میشه ویروس کشی کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)