تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1377 از 1849 اولاول ... 377877127713271367137313741375137613771378137913801381138714271477 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,761 به 13,770 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

این بی ثباتی از طرفه های وبه...
    همین چند دقیقه ی پیش یه تست دیگه گرفتم
    های وبه؟!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

اره این یارو من دیدم اینجا هم تو تایپیک داره اوایل زیاد میومدن الان داغون شده کم پیدا شدن.

Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
    جالبیش این بود که درجا های وب کامنتمو حذفید!!
    این کامنت هایی که تو های وب هستن (که تو چند روز اخیر هر پستی های وب گذاشته حداقل 100 تا کامنت زیرش هست که 90 تاش انتقاده 10 تاش تعریفه (مثل این یارو که میگم 100% پشتیبان های وبه) تازه شاید 1 درصد کامنتایی باشن که کاربرا میذارن (که تازه این 90 تا هم زیاد تهدیدآمیز نیستن که های وب بلاکشون نمیکنه) یقیه رو های وب حذف و بلاک میکنه که آبروش نره چقد افتضاحه

3. 2 کاربر از broosli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سرعت دانلود از سرور های خارجی از 150 بالا تر نمیره زنگ زدم میگم چرا سرعت اینجوره میگه از کدوم سایت میگم کل سایت های خارجی میگه نه شما برو از سایت های داخلی تست بگیر سایت های خارجی استاندارد نیست.
    یعنی خوب شد نمردم معنی استاندارد رو هم فهمیدم اینترانت رو به جای اینترنت میفروشن هیچ کس هم نیست بهشون بگه چند منه.بعد وزیر بر میگرده میگه مردم ایران لایق بهترین هان یعنی خدایی اگر شما بهشت برین باید به عدالت خدا شک کرد.

5. 6 کاربر از sima_6600 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض ADSL Hiweb / شرکت های وب (داده گستر عصر نوین)

سرعت دانلود از سرور های خارجی از 150 بالا تر نمیره زنگ زدم میگم چرا سرعت اینجوره میگه از کدوم سایت میگم کل سایت های خارجی میگه نه شما برو از سایت های داخلی تست بگیر سایت های خارجی استاندارد نیست.
    یعنی خوب شد نمردم معنی استاندارد رو هم فهمیدم اینترانت رو به جای اینترنت میفروشن هیچ کس هم نیست بهشون بگه چند منه.بعد وزیر بر میگرده میگه مردم ایران لایق بهترین هان یعنی خدایی اگر شما بهشت برین باید به عدالت خدا شک کرد.
    برای منم اینطوری شده امتحان کردم در بهترین حالت دانلود از خارجی نصف داخیله و بدترین حالتم که دیگه هیچی، دقیقا مشخصه با اکانتینگ یه مقدار پهنای باند خارجی گذاشتن و بیشترش داخلی همون اینترانت،خیلی تابلو این کارو کردن ، اما مشکل اینه که شما زنگ زدی اینقدر وجود و وجدان نداره که بگه اره خارجی محدود کردیم بخاطر چندر غاز حقوق طرفداری حروم خوری می کنن.

Sent from my iPhone 6s using Tapatalk

7. 2 کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali 2990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    کره ی زمین

پيش فرض

سلام بنده ترافیکم تموم شده بود ولی هنوز از زمان سرویسم مونده بود که ندانسته سرویس 1 مگ نامحدود 25 تومنی رو خریدم وقتی اومدم فعالش کنم دیدم میگه باید زمان سرویست تموم شده باشه تا فعال بشه حالا سرویس من رو پس میگیرن پولم رو بدن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام بنده ترافیکم تموم شده بود ولی هنوز از زمان سرویسم مونده بود که ندانسته سرویس 1 مگ نامحدود 25 تومنی رو خریدم وقتی اومدم فعالش کنم دیدم میگه باید زمان سرویست تموم شده باشه تا فعال بشه حالا سرویس من رو پس میگیرن پولم رو بدن؟
    جدیدا یه دکمه امده همون صفحه بسته های ویژه میتونی سرویست را غیر فعال کنی و سرویس جدیدت را فعال کنی

اگه نباشه جاش خالی می مونه abbasjun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سرعت دانلود از سرورهای خارجی نابود شده واقعا
    همون سرعت کمم اینقدر نامتقارنه و کم و زیاد میشه که نگو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

آشغال شده. من حتما این ماه تخلیه می کنم. دنبال یه شرکت دیگه می گردم

12. این کاربر از golijon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

حرف از سرعت و کیفیت سرویس اومد وسط گفتم یه سر به این مطلبم بندازین:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

دوستان کسی تا حالا این سرویس های حجمی تا 16 مگا بیت که تازه های وب آورده رو امتحان کرده همینی که تو بسته های ویژه هست. میخوام ببینم نهایت سرعت دانلود در چه حده تو این سرویسش

من که های وب یک ساله 8 مگ دارم یکی دو روزه درست شده سرعت رو همون 800 کیلو بایت هست . البته اگه چشمش نزنم فردا دوباره داغون نشده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •