سلام دوستان یکی از اقوام میخواد وایمکس بگیره ولی نمیدونه مبین نت بگیره یا ایرانسل
کدوم بهتره؟با ذکر دلیل لطفا
سلام دوستان یکی از اقوام میخواد وایمکس بگیره ولی نمیدونه مبین نت بگیره یا ایرانسل
کدوم بهتره؟با ذکر دلیل لطفا
هیچکدام![]()
دوســـتان کسی بوده که خط تلفن شون از نوع PCM بوده باشه ( البته PCM منفی ) و تونسته باشه روش ADSL نصب کنه ؟
اینقدر بنده بدشانس هستم که اصلا خودم خنده ام میگیره .
خونه قبلیم فیــبر نوری بود , الان هم خونه جدید PCM هست .
کسانی که تا بحال با این مشکل سر و کله زدن و مرکز مخابراتی هاشون رفتن واسه رانژه کردن سرویس , چه جواب هایی گرفتید ؟ سرانجامش چی شد ؟
ممنون .
به نظر من که ایرانسل با توجه به آپگرد هایی که اخیرا انجام داده و 3G و 4G رو ساپورت میکنه انتخاب بهتری هست .
وایمکس هم قدیمی هست و کم کیفیت . البته گران هم هستـ
به جای اسپم دادن جواب کامل بده . مخصوصا توی این چند صفحه اخیر
تنها راهی که دارید برید پیش رییس مرکز
بگید بنده نیاز شدید به اینترنت برای کارها و تحقیقات هایم دارم ( مودبانه بگید)
اگر که در تقسیم بندی و هر چیزی که هست خط معمولی و سیمی باشه در جا عوض میکنن
نباشه که هیچی باید زمین بکنند سیمکشی کنند![]()
دروغ که نگفتم هیچکدومشون مفت نمی ارزن.
داداش من تو یاهم مسنجر ادد کردم ولی کسی on نیست؟؟؟؟
(از همه هم بابت اسپم بود پست معذرت میخام)
البته . البته .
انگار چون تو حاشیه هستیم , یک گیم نت تقریبا دو بلوک اون ور از خونه ما قرار داره که البته اونم از صبانت سرویس داره .
با خودم که فکر میکنم , میگم اگر اون سرویس داره , خب منم میتونم داشته باشم . تجهیزات تا اونجا اومده . دو قدم هم بیاد تا جای ما![]()
سلام.
مخابرات طرح جدید گذاشته،طرح نسیم نقره ای و نسیم طلایی.
نسیم نقره ای با سرعت ۱ مگ،ترافیک ماهیانه ۱۵ گیگ، قیمت ۲۱ هزار تومان.
نسیم طلایی با سرعت ۲ مگ،ترافیک ماهیانه ۴ گیگ قیمت ۶ ماهه ۱۳۵ هزار تومان و ۱۲ ماهه ۲۴۰ هزار تومان.
این طرح نسیم طلایی شرایط ویژه هم داره مثلا هزینه رایگان مکالمات تلفن ثابت به ثابت داخل استان.
فقط میتوانید از عید قربان تا عید غدیر خم میتوانید ثبت نام کنید.
این طرح ها را در قالب جشنواره عید تا عید گذاشتن.
اینا رو تو روزنامه قدس امروز دیدم
من شنیدم که اگه تقاضای یک خط تلفن جدید بکنی و از مخابرات بخوای مسی باشه باید تا 6 ماه از مخابرات سرویس بگیری بعدش میتونی از شرکت های دیگه بگیری من اینو شنیدم حالانمیدونم درست باشه یا نه بازم بپرس ببین به کجا میرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)