اتفاقن دوستتون جاش بهتر از شماس ...
اتفاقن دوستتون جاش بهتر از شماس ...
زیر نظر وزارت دفاع - لباسشم خاکی هست. اگه صنعت باشی روزبرگ و پنجشنبه و جمعه تعطیل + تعطیلات رسمی واگه حفاظت پیرامونی باشی 24-24 که زیاد خوب نیست.
راستش برا برادرم پرسیدم. 24-24 یعنی چی؟!
یعنی 24 ساعت کامل در اختیار یگان هستی ، 24 ساعت مرخصی
منظور من فرق از لحاظ مدت خدمت بود ، وگرنه فرق باید باشه و تا حدودی هست اونم تو نحوه خدمت کردن تو یگانه
مدت خدمت باید برای همه یکسان باشه چه 3 ماه چه 18 ماه چه 21 ماه
اما ممن تو ناجا فرقی ندیدم که هیچ.اتفاقاً مدرک هر چی بالاتر میرفت خدمت سخت تر میشد از دکتر بهداری ناجا بگیر تا فوق لیسانس راهور ، لیسانس کلانتری و پلیس دیپلمات که روزی 4 ساعت بیشتر نمیذارن که بخوابن. 3 ماه کامل در اختیار یگان صبح و شب و نصف شب و فقط سه ماه یکبار 7 روز میرن خونه.
pami عزیز پس شما احتمالاً تو ناجا خدمت نکردید. بله این حرفی که زدید در مورد ارتش و سپاه صدق میکنه نه ناجا.
ناجا= برده داری نوین
سلام به همه دوستان
من مدت هاست مطالب فروم رو دنبال می کنم اما چون خودم سابقه خدمت نداشنم تو بحثا وارد نمی شدم الان که برگه سفیدم رو گرفتم کد خورده نبرو دریایی سپاه مرکز آموزش احمد بن موسی چندتا سوال دارم :
1-با توجه به اینکه نبرو دریایی هست آیا تمکیلی رو قبول می کنن یا نه؟
2-تا اونجا که دیدم اکثر تقیسمات این پادگان جنوب کشور هست از طرفی من تک فرزند پسر هستم و از اصفهانم حالا با این اوصاف آیا بازم شهر خودم میوفتم؟ در واقع اصلا جابجایی مثلا بین نیرو دریایی سپاه و نیرو زمینی سپاه کار ممکنی هست؟ اصلا متداول یا پارتی میخواد؟ (چون من ندارم)
3-اینجور که فهمیدم افراد شرایط خاص مدارکشون رئ تو آموزشی تحویل میدن، سوالم اینه کسا ئیکه تکمیلی دارن کی باید اینکار رو بکنن ؟
4- به نظرتون برم تهران مرکز نیرو دریایی سپاه یا هر جایی که مربوط هست و مدارک رو قبل از 1/12 ببرم مفیده؟
ببخشیدسوال ها زیاد شد- پیشاپیش از همفکریتون ممنونم
کپی از تمامی صفحات شناسنامه خودتون و پدر گرامی خود را در محضر برابر با اصل کنید . این مدرک مناسبی برای اثبات تک پسری 'هنگام تقسیم شدن بعد از دوره آموزشی خواهد بود .
بله حق با شماست
ولی ولی خدمت تو ناجا یه مزیت فوق العاده مهم داره که اینجا نمیشه گفت !
خواستی تو پ.خ بهت میگم ; )
سلام دوستان اعصابم خيلي خوردهافتادم مركز آموزش بيگلري مشكين شهر نيرو انتظامي، كسي انجا نرفته خدمت چه جورياس؟
بخوام برا نيرو دريايي انتقالي بگيرم ميشه؟ كلا از نيرو انظامي ميشه رفت ارتش؟![]()
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)