تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1377 از 4105 اولاول ... 37787712771327136713731374137513761377137813791380138113871427147718772377 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,761 به 13,770 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

دوستان سلام من و دوستم باهم اواخر آذر براي سژاه نيشابور هردو مداركمون رو براي پذيرش سژاه داديم دوره تكميلي رو هم رفته ايم ديروز كه كدهارو از +10 گرفتيم براي من زده سپاه امام رضا مشهد و براي رفيقم زده 01 ارتش تهران .دوستان براي پذيرش سپاه خيلي سفت بگيريد ريزش زياده ظاهرا .يكي از بچه هاهم ديروز بامن برگه سفيدش رو گرفت سپاه خاتمي يزد خورده بود. دوستان كه 01 افتادن هواي اين رفيق مارو هم داشته باشين اسمش مرتضي قدمياري هست از نيشابور بچه باحالي هست .اين سپاه امام رضا رو كسي تاحالا چيزي نشنيده .ميگن سراوان مي فرستن راسته به نظرتون (جالبه كه هاشمي نژاد نيشابور مارو نزدن- هتل باغرود -ما بومي نيشابور هم بوديم داريم شهر ديگه مي ريم) معلومه پارتي كلفت زياده.
    اتفاقن دوستتون جاش بهتر از شماس ...

2. 5 کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان لطفن در مورد صنایع هوایی تهاران (آزادی) توضیح بدید و همینطور در مورد لباسش.
    زیر نظر وزارت دفاع - لباسشم خاکی هست. اگه صنعت باشی روزبرگ و پنجشنبه و جمعه تعطیل + تعطیلات رسمی واگه حفاظت پیرامونی باشی 24-24 که زیاد خوب نیست.

4. 2 کاربر از alivw71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

زیر نظر وزارت دفاع - لباسشم خاکی هست. اگه صنعت باشی روزبرگ و پنجشنبه و جمعه تعطیل + تعطیلات رسمی واگه حفاظت پیرامونی باشی 24-24 که زیاد خوب نیست.
    راستش برا برادرم پرسیدم. 24-24 یعنی چی؟!

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

راستش برا برادرم پرسیدم. 24-24 یعنی چی؟!
    یعنی 24 ساعت کامل در اختیار یگان هستی ، 24 ساعت مرخصی

7. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

حرفاتونو قبول دارم . بجز اون قسمتی که گفتی نباید فرقی بین مدرک باشه.باید باشه.
    اون کسی که یه عمر درس خونده باید با اون کسی که درس نخونده فرق کنه. البته قبول دارم الان خیلی از دانشگاه ها الکی مدرک میدن ولی خیلی ها هم در دانشگاههای خیلی معتبر درس خوندن و برای فارغ التحصیلی از جون مایه گذاشتن. پس باید فرقی بین دکترا با سیکل باشه.
    منظور من فرق از لحاظ مدت خدمت بود ، وگرنه فرق باید باشه و تا حدودی هست اونم تو نحوه خدمت کردن تو یگانه
    مدت خدمت باید برای همه یکسان باشه چه 3 ماه چه 18 ماه چه 21 ماه

9. 3 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

منظور من فرق از لحاظ مدت خدمت بود ، وگرنه فرق باید باشه و تا حدودی هست اونم تو نحوه خدمت کردن تو یگانه
    مدت خدمت باید برای همه یکسان باشه چه 3 ماه چه 18 ماه چه 21 ماه
    اما ممن تو ناجا فرقی ندیدم که هیچ.اتفاقاً مدرک هر چی بالاتر میرفت خدمت سخت تر میشد از دکتر بهداری ناجا بگیر تا فوق لیسانس راهور ، لیسانس کلانتری و پلیس دیپلمات که روزی 4 ساعت بیشتر نمیذارن که بخوابن. 3 ماه کامل در اختیار یگان صبح و شب و نصف شب و فقط سه ماه یکبار 7 روز میرن خونه.
    pami عزیز پس شما احتمالاً تو ناجا خدمت نکردید. بله این حرفی که زدید در مورد ارتش و سپاه صدق میکنه نه ناجا.
    ناجا= برده داری نوین

11. 2 کاربر از pedromi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amir18616's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    من مدت هاست مطالب فروم رو دنبال می کنم اما چون خودم سابقه خدمت نداشنم تو بحثا وارد نمی شدم الان که برگه سفیدم رو گرفتم کد خورده نبرو دریایی سپاه مرکز آموزش احمد بن موسی چندتا سوال دارم :
    1-با توجه به اینکه نبرو دریایی هست آیا تمکیلی رو قبول می کنن یا نه؟
    2-تا اونجا که دیدم اکثر تقیسمات این پادگان جنوب کشور هست از طرفی من تک فرزند پسر هستم و از اصفهانم حالا با این اوصاف آیا بازم شهر خودم میوفتم؟ در واقع اصلا جابجایی مثلا بین نیرو دریایی سپاه و نیرو زمینی سپاه کار ممکنی هست؟ اصلا متداول یا پارتی میخواد؟ (چون من ندارم)
    3-اینجور که فهمیدم افراد شرایط خاص مدارکشون رئ تو آموزشی تحویل میدن، سوالم اینه کسا ئیکه تکمیلی دارن کی باید اینکار رو بکنن ؟
    4- به نظرتون برم تهران مرکز نیرو دریایی سپاه یا هر جایی که مربوط هست و مدارک رو قبل از 1/12 ببرم مفیده؟

ببخشیدسوال ها زیاد شد- پیشاپیش از همفکریتون ممنونم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

کپی از تمامی صفحات شناسنامه خودتون و پدر گرامی خود را در محضر برابر با اصل کنید . این مدرک مناسبی برای اثبات تک پسری 'هنگام تقسیم شدن بعد از دوره آموزشی خواهد بود .

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اما ممن تو ناجا فرقی ندیدم که هیچ.اتفاقاً مدرک هر چی بالاتر میرفت خدمت سخت تر میشد از دکتر بهداری ناجا بگیر تا فوق لیسانس راهور ، لیسانس کلانتری و پلیس دیپلمات که روزی 4 ساعت بیشتر نمیذارن که بخوابن. 3 ماه کامل در اختیار یگان صبح و شب و نصف شب و فقط سه ماه یکبار 7 روز میرن خونه.
    pami عزیز پس شما احتمالاً تو ناجا خدمت نکردید. بله این حرفی که زدید در مورد ارتش و سپاه صدق میکنه نه ناجا.
    ناجا= برده داری نوین
    بله حق با شماست
    ولی ولی خدمت تو ناجا یه مزیت فوق العاده مهم داره که اینجا نمیشه گفت !
    خواستی تو پ.خ بهت میگم ; )

داره خودمونی میشه rezsna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوستان اعصابم خيلي خورده افتادم مركز آموزش بيگلري مشكين شهر نيرو انتظامي، كسي انجا نرفته خدمت چه جورياس؟
    بخوام برا نيرو دريايي انتقالي بگيرم ميشه؟ كلا از نيرو انظامي ميشه رفت ارتش؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •