سلام دوستان
متوجه شدم سایت مبین نت برای مودم BM632w اپدیت جدید BM632w_V100R001IRNC15B 015 رو گذاشته. البته شاید هم من تازه دیدم و جدید نباشه. به هر حال کسی از دوستان از این ورژن استفاده کرده؟ بعد اپدیت چه تغییراتی اتفاق می افته؟ وضعیت بهتر میشه؟
سلام دوستان
متوجه شدم سایت مبین نت برای مودم BM632w اپدیت جدید BM632w_V100R001IRNC15B 015 رو گذاشته. البته شاید هم من تازه دیدم و جدید نباشه. به هر حال کسی از دوستان از این ورژن استفاده کرده؟ بعد اپدیت چه تغییراتی اتفاق می افته؟ وضعیت بهتر میشه؟
سلام
امیدورام یکم تونسته باشم اعتمادتونو جلب کنم
1- ورژن 15 رو نزنید به هیچ وجه . ما خودمون تمام مودمها رو دان گرید به 11 میکنیم .
2- طرحهای قبلیتون رو حداقل تا 3 بار طبق قانون تنظیم مقررات هر شرکتی مجبوره تمدید کنه بعد از اون هم نمیتونن بفهمن مگر اینکه خودتون سوتی بدید !
3- اگر از طرحهای قدیمی هم میخواید تا جمعه آخر شب تمام نمایندگیها میتونن بزنن واستون پس اگر خواستید به نمایندگی که ازش گرفتید بگید واستون تعویض کنه .
دوست من توی سایت طرح های قدیمی رو برداشتن
ولی تو صفحه مشترکین طرح های قدیمی هست , چرا چون کسی که جدید میخواد اشتراک بگیره دیگه صفحه مشترکین نداره که بتونه طرح قدیمی بزنه مثل ما
ولی ما که از قدیم داریم میتونیم همون طرح خودمون رو با قیمت قبلی تمدید کنیم
اگه از سرعتت راضی هستی آپدیت نکن , چون معلوم نیست بعدش چی میشه یهو دیدی سرعتت اومد پایین !!
من که خودم سرعت خوبه و هیچ وقت آپدیت نمیکنم
يك سوال از آقايون متخصص خواستم بدونم اگه كسي به غير خودم يوزر(mob******@mobinnet.net) و پسوورد داشته باشه ميتونه واسم خطرساز باشه ميتونه رو يك مودم ديگه سوارش كنه دو مودم با يك آدرس قبول ميكنه سرور مبين ممنون ميشم يكي راهنمايي كنه.
خیر
به غیر از یوزر و پسورد به مک آدرستون هم احتیاج هست که البته در صورتی که مک آدرستون رو هم داشته باشه نمیتونه مودم خودش رو به مک شما تغییر بده .
حداقل فعلا امکانش نیست .
سلام
من طرح 1مگ دارم ولی سرعت دانلودم چند روزه خیلی پایینه...بین 20 تا 50
قضیه چیه؟؟؟
از شیراز هم هستم
چند شب هست که سرعت کلا سرعت دانلود برای 1 دقیقه 0 میشه و بعد خودش دوباره شروع به دانلود میکنه! یعنی 1 دقیقه 0 ... 10 ثانیه درست! مشکل هم کلی هست تو اون 1 دقیقه هیچ سایتی هم باز نمیشن! کسی به این مشکل برخورد نکرده؟
مکان مودم رو تغییر ندادی ؟
سیگنالت درسته ؟
توی اون 1 دقیقه چراغ سیگنالهات هم خاموش میشه یا نه ؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)