مسنجر برای من بسته است،یاهو میل و جی میل هم برای من باز نمیشه،بقیه دوستان هم چنین مشکلی دارند؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
مسنجر برای من بسته است،یاهو میل و جی میل هم برای من باز نمیشه،بقیه دوستان هم چنین مشکلی دارند؟
به خاطر کیفیت اسف بار سرعت سرویس های شاتل و در کنارش اون همه محدودیت و مسخره بازی
منی که معتاد surfing بودم دیگه حالت تهوع میگیرم وقتی میام نت
gmail و yahoo mail برای من کار میکنه
اما messenger باز نمیشه
خوشم میاد هر وقت اینها از این کارا میکنند من و رفیقم می یام تست میکنیم ببینیم این همه شبکه و ماکروسافت و سیسکو و لینوکس خوندیم کارایی داره یا نه
باحاله
من الان تو یوتوب هم میرم، بقیه جای خود...
این متن چت من با بخش پشتیبانی آنلاین شاتل می باشد:
cs Head02 11:02:27 PM
با سلام ،بنده مصطفائی هستم.لطفا با ذکر شناسه کاربری و نوع مودم خود مشکلتان را بفرمائید . توجه داشته سوالات مالی از قبیل قطعی بدهی و ترافیک و ... مربوط به واحد فروش را باید با بخش فروش در میان بگذارید.در حال حاضر اختلالی از سمت مخابرات وجود دارد که باعث مشکلاتی از قبیل عدم مشاهده کلیپ ها و فلش ها و همچنین آپلود و دانلود فایل های فلش به وجود آمده است و همچنین مسنجر و یاهو از سمت مخابرات مشکل دارند
یادتان باشد در کشوری زندگی می کنیم که آزادی مطلق در آن وجود دارد
اره برای منم messenger باز نمیشه!همه این مشکلات به خاطر فرداست کار مخابراته میترسن شورشی چیزی بشه!![]()
دوست عزيز من با Opera و FireFox به سادگي باز كردم ولي با IE همون پيغامي در راست كليك هست كه شما نشون دادين. (اصلاح ميكنم با IE الآن ريفرش كردم نشون داد.) اصلاً IE رو بريزين دور براي هميشه و از Opera استفاده كنيد.
Last edited by siamak_mu; 26-12-2009 at 23:56.
همین الان مسنجرم جلو بازه
اینا هم شورشو درآوردن نمیخوان تموم کنن این شورشای مسخررو؟
برا منم باز میشه
Last edited by MaSoUd555; 27-12-2009 at 00:15.
u9x کار میکنه فقط با سایت هایی مثل یو تیوب برای نشون دادن فیلم یکمی مشکل بهم زده اما هنوز Ipig داره خوب کار میکنه. ظاهرا همه پورتهاش باز هست. احتمالا زورشون به این نمیرسه.
ضمنا sms ایرانسل هم قطع شده
virgin media کجایـــــــــــــــــــــ ــــــی؟؟ دارن دهن مارو توی ایران سرویس میکنـــــــــــــــــــــ ــــن
یه مشکلی داره اینه که فقط میتونی یه ساله ببندی باهاشون....
حدود 10 ساعتی هست که کسی پست تو این تاپیک نزده. خیلی عجیبه. راستی شاتل نمیخواد خسارت بده؟
هم اکنون 46 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 46 مهمان)