دوستان بعد ساعت دو سرعت لود صفحات من خيلي كم ميشه ولي سرعت دانلودم خوب هست ميشه راهنمائيم كنيد؟!! كسي اصلا چنين شكلي داره يا نه؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان بعد ساعت دو سرعت لود صفحات من خيلي كم ميشه ولي سرعت دانلودم خوب هست ميشه راهنمائيم كنيد؟!! كسي اصلا چنين شكلي داره يا نه؟
بله منم همین مشکل رو دارم مخصوصا امشب که گوگل رو به زور باز میکنه![]()
![]()
پس اگه اینجوریه پس راه حلش چیه به نظرتون؟ پشتیبانی میپیچونه فقط
من الان یک ماه و اندی هست که چنین مشکلی دارم و اصلا رسیدگی نمی کنند و هر روز یه بهونه می یارن
هیچیباید رفت رو اعصاب پشتیبانی
جرف منطقی هست.
به خدا تاثیر داره یکی از مشکلامت اینجوری حل شد!!!
ولی واقعا اگر مشکل از طرف ما باشه قشنگ بگن ادم میره خودش حل میکنه. اما اگر مشکل اوناست خوب رفعش کنن دیگه الان یک و نیم ماهه من هر روز بهشون میگم ولی جوابشون قبل رمضون این بود که به خاطر رمضان سرعتا پائین اومده ولی الان فقط می پیچونن.
دوست عزیز دلیل این موضوع خیلی ساده هست
سرعت لود صفحات وابستگی مستقیم داره به پینگ. 2 به بعد چون همه دانلود میکنن و شرکت های ائراعه دهنده کمبود پهنا دارن باعث میشه پینگ بره بالا یا درستتر time out ایجاد بشه که دلیلش کمبود پهنا هست.
خوب شما وقتی پینگت خوب نباشه صفحات لود نمیشن.
خوب درسته حالا اگه ما از DNS استفاده نکنیم مشکلمون حل میشه؟ (چون تخصص من IT نیست می خواستم بدونم DNS به پینگ ربط داره یانه؟)
قبلا چنین مشکلی نداشتم. بعد اینکه اصلا هم این جوری باشه این دلیل نمیشه که سرعت من این قدر تغییر بکنه. ما حدود 5-6 نفری از مراکز مختلف که از همارا حدود 8 سالی سرویس داریم تصمیم گرفتیم که با پشتیبانی و حضوری ماجرا را پیگیری کنیم تا ببینم به نتیجه یم رسیم یا نه وگرنه باید سرویسو کنسل کنیم ولی باز نمیدونم شرکتای دیگه چنین مشکلی دارن یا نه ؟
مکس نت هم از 2 - 3 هفته پیش پینگاش 5 برابر شده![]()
Last edited by XxlxX; 20-08-2013 at 00:12.
چ حالی داد . کل اینترنت خارجه کشور رفت رو هوا چند دیقه . فک کنم هوش سیاه از زندان فرار کرده بود![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)