بالای صفحه ی psp یه دکمه هست که روش نوشته Wlan،اونو ببر سمت راست روشن میشه
بالای صفحه ی psp یه دکمه هست که روش نوشته Wlan،اونو ببر سمت راست روشن میشه
چه ها کدوم بهتره ادم بخره
PsP Go یا PSP 3000
یه سوال دیگه فرقی هم بین بازی هاشون داره مثلا امکان داره یه بازی برای PSP GO بیاد ولی برای PSP 3000 نیاد
شنیدم PSP جدید تر میخواد بیاد اسمش چیه ؟؟ کی میخواد بیا
کدومش بلوتوث داره ؟؟
سلام دوست عزیز
تفاوت ها و شباهت هاشون داخل تاپیک مربوط به مقایسشون هست.
بازی ها هیچ تفاوتی با یکدیگر ندارن و روی همه مدل ها اجرا میشه.که البته دیگه فکر نکنم بازی جدید و تاپی برای psp منتشر بشه.
psp جدید vita هست و به این زودی ها حداثل داخل بازار ایران نمیاد.
الان مدل go بلوتوث داره.
میگم دوستان هیچ راهی وجود نداره که بشه از قابلیت بلوتوث مدل GO برای جابجایی فایل استفاده کرد؟
نه نمیشه..............
من Harvest Moon:Boy and Girl رو از يه جايي خريدم(ريخت رو فلش).يك مشكل بود اول كار:
از فلش مستقيم به مموري كپي نميشد بايد ميريختم رو دسكتاپ بعد رو مموري.
اينكارو كردم وقتي پي اس پي رو كشيدم از PC يهو هنگ كرد طوري كه تنها راهش دراوردن و دوباره گذاشتن باتري بود.اين كارو كردم از اون موقع مموري رو اصلا نميخونه.متاسفانه رم ريدرم گم شده.برا همين نميدونم كه:
1.آيا امكان سوخته شدنش هست؟؟
2.بدون رم ريدر نميشه؟؟؟آخه طرفاي ما خوبش نيست بايد كلي برم يه خوبشو بخرم!!(يا چيزيو نميخرم يا بخرم خوبشو ميگيرم!!)
3.لينك سالمشو داريد شما؟؟؟شديد دنبال اين بازيم.از يه جا دان كردم خراب بود مغازه هم خريدم اين شد!!!(مغازه هم همون هفته بستش نميتونم برم ازش بپرسم!!)
4.قيمت مموري 32 چنده؟؟؟16 چطور؟؟؟
سلام.
مشکل خیلی عجیبی هست.تا حالا با چنین مشکلی رو برو نشدم.
تنها را تست کردن با رم ریدر هست و فرمت کردن آن توسط pc که شما میگی فعلا بهش دسترسی نداری.
مموری هم اگه میخواهی بگیری 8 ها 16 بگیر 32 هم گرون هست و خیلی هم کم گیر میاد و هم اینکه روی psp فکر نکنم جواب بده.
قیمت مموری 8 گیگ اصل هم حدود 35 الی 40 و مموری 16 هم حدود 60 تا 70 ( قیمت ها بستگی با جایی که ازش خرید میکنید متفاوت هست)فقط حتما توجه کنید که اصل باشه.
ممنون.امروز مموريو بردم يارو تو pc نذاشت(همون طور كه گفتم رم ريدر خودم گم و گور شده!!هنوز جنس خوب و مرغوب گير نيومده!!) ولي يارو يه نگاه كرد گفت سوخته.گفتم چك نميكنيد گفت نه معلومه ميذاريش تو دستگاه اون چراغ نارنجي هي روشن خاموش ميشه!!قابل اطمينانه حرفش يا نه چون ميدونه از خودش مموري ميخرم اينو ميگه؟؟
![]()
آخرین ورژن bookr برای سری 2000 (بورد قدیمی/6.38 ME-2) چیه؟
لینک دانلود بدون فیلترش میشه بدید؟
یه برنامه CBR ریدر هم برای همین ورژن اگه میشناسید بدید ممنون میشم.
Last edited by Big-Boss; 05-08-2011 at 13:25.
دوست عزیز بهترین راه برای تشخیص از بین رفتن مموری تست اون تویه PC هستش................
در کل اگه مموری تویه PSP اون چراغه چشمک میزنه دیگه.......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)