این angry birds این ارورو میده::the application has failed to start because the application configuration is in correct
درایور گرافیکمو آپدیت کردم ولی بازم همینو میگه.چیکارش کنم؟
این angry birds این ارورو میده::the application has failed to start because the application configuration is in correct
درایور گرافیکمو آپدیت کردم ولی بازم همینو میگه.چیکارش کنم؟
فولدر Soundرو باز کنید ببینید فایل ها اگر از نوع ogg باشند یه برنامه ای هست تو مسیر Soundکه باید اجراش کنید تا صدا ها از حالت فشرده خارج بشن ..
توی پوشه ی Sound بازم پوشه هایی هستن که مثلا نوشته:FemaleHostage و فایلی با فرمت exe اونجا نیست
درضمن همشون ogg هستن
راستی شما ADSL داری؟
SWAT 4 هم داری؟
اگه آره اگه زحمتی نیست پوشه ی Sound رو برای ما آپ کن
gta iv رو من قبلا تو ایکس پی و با همین سیستم فعلی بازی کرده بودم و هیچ مشکلی نداشت حالا که تو سون 64 بیتی نصب کردم تصویر روان نیست و هی گیر میکنه هر بار گیرش حدودا نیم ثانیه طول میکشه که خیلی آزار دهنده س اول فکر کردم رم کم میارم ولی هر چی تنظیمات رو پایین آوردم فرقی نکرد بالاخره فهمیدم که هر بار دکمه ای از کیبورد رو یزنم یه گیر کوتاهی میکنه .. مشکل دقیقا فشار دادن کلید هستش چون چندین بار امتحان کردم و فقط هم وقتی کلید و فشار میدم گیر میکنه .. نمیدونم از چی میتونه باشه .. درایور ها بروزن و دایرکت ایکس خود gta نصب شده .. سخت افزار هم مشکلی نداره و 4-5 تا گیم دیگه هیچ مشکلی ندارن ..
کسی میدونه علت این گیر کردن ها چیه ؟
چون بازی به صورت غیر قانونی هستش نمیتونی تا آخرش بری یا باید کرکش کنی یا سریال نامبرشو گیر بیاری!!!!
SetupReg.exe رو اجرا کنید مشکل احتمالا حل میشه ..
با سلان ببخشید من بازی sinper ghost warrior رو خریدم اما وقی نصب می شه مشکل داره درباره عکس هست نمی دونم
لطفا کمک کنید.
صداش نیومد که نیومد
یه بار برنامه رو کلا پاک کنید و از اول نصب کنید
اگه ویندوزتون ویستا یا سونه هم در نصب و هم در اجرای گیم رو فایل راست کلیک کنید و run as administrator رو بزنید
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)