تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1376 از 3017 اولاول ... 37687612761326136613721373137413751376137713781379138013861426147618762376 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,751 به 13,760 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

علیرضا خراسانی در مطلبی در خبر آنلاین نوشت :

وزیر محترم ارتباطات با حضور در برنامه‌ای بنام پایش گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس درباره گران‌فروشی اینترنت در ایران را اشتباه خواند و چنین گفت:

{گزارش تحقیقات مرکز پژوهش‌های مجلس درباره گران‌فروشی اینترنت در ایران هم می‌تواند اشتباه باشد. در حال حاضر یک گیگابیت بر ثانیه‌ای که به مردم واگذار می‌شود 3600 تومان است که وقتی ضربدر 150 تومان کنید می‌شود 540 هزار تومان ولی شما گفتید 232 میلیون تومان که این اصلاً درست نیست. حتماً باید با رقابتی که به وجود می‌آوریم تعرفه‌هایی که اینترنت به مردم واگذار می‌شود کاهش پیدا می‌کند.}

این جمله را چند بار خواندم و از مبنای گنگ محاسبات رقم منطقی را به‌عنوان خروجی ندیدم.(امیدوارم خبرنگار خبر را درست پیاده نکرده باشد و یا برنامه غیرتخصصی مانند پایش مثل همیشه هوچی گری رقمی کرده باشد!)

اما یک نکته خطاب به دکتر واعظی که می‌تواند راهگشای ایشان برای استفاده از عدد و رقم باشد:

محمود خسروی معاون وزیر ارتباطات گفت:
    هزینه اجاره یک لینک 10 گیگابیتی برای مدت یک سال، هم‌اکنون ۱۳۰ هزار یورو می‌شود.

کار به حواشی نداریم که در این سال‌ها این ارز با یورو آزاد (یک یورو4200 تومان فعلی) پرداخت‌شده یا دولتی؟ و اینکه وقتی بیشتر بخرید تخفیف می‌گیرید و اگر به‌جای یک سال چند سال بخرید تخفیف 30 درصدی می‌گیرید و ...

زیرساخت می‌گوید برای 10 گیگابیت سالانه 130 هزار یورو می‌دهد و کل پهنای باند اینترنت مملکت را شما حساب کنید 100 گیگابیت بر ثانیه. حالا وقتی با یورو 4200 تومانی (در بدترین حالت) 10 گیگ سالیانه 546,000,000 تومان پرداخت می‌کنیم بنابراین این رقم ضربدر 10 که بشود معادل 5,460,000,000 تومان می‌شود یعنی 5 میلیارد و نیم !

(حتی اگر ادعا کنند که 200 گیگ داریم اعداد ضربدر دو می شوندو فرقی در کل ماجرا نمی کند)

آقایان در بوق و کرنا می‌کنند که دست‌کم 40 میلیون کاربر فعال اینترنت داریم.(موبایل و ADSl و ...)

اگر این 40 میلیون کاربر ماهانه به‌طور متوسط هرکدام فقط 10 هزار تومان (دقت بفرمایید 10 هزار تومان) هزینه اینترنت بدهند می‌شود ماهیانه 400 میلیارد تومان (400,000,000,000) و در یک سال می‌شود 4,800,000,000,000 تومان یعنی حدود 5 هزار میلیارد تومان!

آقای وزیر در این مملکت شما اینترنت را 5 میلیارد تومان می‌خرید و مصرف‌کننده نهایی سالانه حدود 5 هزار میلیارد تومان بابت آن هزینه می‌کند، البته من اسم آن را اینترنت نمی‌گذارم، به آن باد هوا می‌گویم که اشتراک 1 خط را بین 8 نفر تقسیم می‌کنند (با مصوبه سازمان مقررات) و با به رسمیت درآوردن کم‌فروشی (ویل للمطففین) اینترنت و امنیتی کردن آن و تبدیل شبانه آن به اینترانت، زیرساخت توسعه کشور را منبع درآمد اینترنت فروشان (هوا فروشان) کرده‌اید که وقتی 2 ساعت پشت خط پاسخگویی می‌مانید باکمال بی‌ادبی بعد از سرقت از جیب شما برای پشت خط ماندن، می‌گویند همین‌که هست! می‌خواهید بخواهید نمی‌خواهید هم نخواهید!
    تابناک

2. 3 کاربر از alikhaleghi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من سیترا نامحدود تمدید میکردم
    امروز اومدم تمدید کنم دیدم سرویس فعلیم خالیه و نمیشه تمدید کرد
    زنگ زدم پشتیبانی گفتم مشکل اینه درستش کرد گفتم میخام سرعتم ببرم رو 10 مگ
    گفت نمیشه باید مدارک ارسال کنی
    گفتم قبلا ارسال کردم
    گفت نمیشه فقط تا دو مگ میتونی اگه بالاتر بخای باید دوباره درخواست بدی و مدارک بفرستی
    گفتم باشه همون دو مگ رو باز گن تا شارژ کنم
    در کمال تعجب موقع شارژ دیدم 10 مگ هم میشه خرید منم دیدم اختلافش 3 تومنه یه 10 مگ با 8 گیگ گرفتم شبانه هم داره
    البته سرعتم هنوز روی 2 مگ هست زنگ زدم پشتیبانی گفتن سیستم خرابه!!!!
    شب زنگ بزن تا درستش کنیم!!!
    بنظرتون خطم کشش داره؟؟

اقا جون تو اگه زنگ زدی دان استریم رو درست کرد حتما اینجا یه خبر بده تا ما هم درست کنیم. 10 مگ دارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اقا جون تو اگه زنگ زدی دان استریم رو درست کرد حتما اینجا یه خبر بده تا ما هم درست کنیم. 10 مگ دارم
    از صبح تا الان سه باز زنگیدم هر سه بارم شماره رو یادداشت کردن که سیستم که درست شد درستش کنن
    گمونم شماره رو یخ مینویسن زود اب میشه

5. این کاربر از alikhaleghi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

از صبح تا الان سه باز زنگیدم هر سه بارم شماره رو یادداشت کردن که سیستم که درست شد درستش کنن
    گمونم شماره رو یخ مینویسن زود اب میشه
    دیروزم من زنگ زدم گفت شمارتو یادداشت کردم درستش میکنم . فک کنم شمارمو خورد )

داره خودمونی میشه !fashist!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

ما که هر وقت میزنیم یه مرد جواب میده که همش میگه سیستم خرابه!

کی زنگ زدی ؟
    ظهر زنگ زدم

8. این کاربر از !fashist! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

الان یک ماهه اینا میگن سیستم خرابه. اگه بمب اتم هم بود الان درست شده بود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اقا پول دادیم سرویس بالا گرفتیم باید پهنا باندمونو زیاد کنن به همون اندازه. مجبورم به 195 شکایت بنویسم
    به 195 الان که شکایت کنی مهر یا ابان بهت زنگ میزنن که اقا شما شکایتت چیه ؟؟
    خیلی سرعت عملشون بالاست!!!!!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من چند روز پیش از پارس شکایت کردم 2 ساعت بعدش باهام تماس گرفتن. نیم ساعت بعدش هم از پارس تماس گرفتن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اقا پول دادیم سرویس بالا گرفتیم باید پهنا باندمونو زیاد کنن به همون اندازه. مجبورم به 195 شکایت بنویسم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

علی پشتیبانی گفت شب زنگ بزن ... زدی ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •