وزن g3 با ak47 سپاه زیاد فرقی نمیکنه الان که سرچ زدم ، اتفاقا g3 اسلحه وحشی و دوست داشتنی هست !
وزن g3 با ak47 سپاه زیاد فرقی نمیکنه الان که سرچ زدم ، اتفاقا g3 اسلحه وحشی و دوست داشتنی هست !
حرفاتونو قبول دارم . بجز اون قسمتی که گفتی نباید فرقی بین مدرک باشه.باید باشه.
اون کسی که یه عمر درس خونده باید با اون کسی که درس نخونده فرق کنه. البته قبول دارم الان خیلی از دانشگاه ها الکی مدرک میدن ولی خیلی ها هم در دانشگاههای خیلی معتبر درس خوندن و برای فارغ التحصیلی از جون مایه گذاشتن. پس باید فرقی بین دکترا با سیکل باشه.
دوستان مجدد سلام
گفتم که اول اسفند اعزاممه از اصفهان به یزد !
اول اسفند هم سه شنبه است
حتما همون روز اعزام میشیم یا احتمال داره بگن برید یه روز دیگه بیاید !؟
من تو برگ سفیدم نوشته محل اعزام.تبریز - خیابان امامیه.من باید یکم برم اونجا یا میتونم خودم مستقیم برم پادگان؟
من هم مثل شما یه جا مصاحبه ازم گرفتن و ظاهرا قبول شدم. اما الان تو برگه اسمی از امریه نیست.احتمالا عزیزی از بند پ استفاده کرده.
![]()
Last edited by ehsanla; 04-02-2013 at 14:30.
سلام علیرضا جان
هیچی معلوم نیست! شاید همونجا بلیط رو بهت دادن گفتن برو 1 ساعت دیگه بیا ترمینال ، شایدم بگه برو 2-3 روز دیگه بیا
نگران نباش حالا اون روز میری متوجه میشی ولی یه روز قبلش بارتو ببند(وسایل)![]()
موفق باشی
دوستان لطفن در مورد صنایع هوایی تهاران (آزادی) توضیح بدید و همینطور در مورد لباسش.
بچه ها اعزام من برای اول اسفند افتاده نیروی انتظامی شهید باهنر کرمان . کسی اطلاعاتی از
اونجا داره؟![]()
سلام
یکی از دوستان دیگه هم همین جا افتاده بود جای خوبیه تازه ساختنش و امکانات خوبی داره
از جاهای زیادی اینجا نیرو میگیره.......
دوستان سلام من و دوستم باهم اواخر آذر براي سژاه نيشابور هردو مداركمون رو براي پذيرش سژاه داديم دوره تكميلي رو هم رفته ايم ديروز كه كدهارو از +10 گرفتيم براي من زده سپاه امام رضا مشهد و براي رفيقم زده 01 ارتش تهران .دوستان براي پذيرش سپاه خيلي سفت بگيريد ريزش زياده ظاهرا .يكي از بچه هاهم ديروز بامن برگه سفيدش رو گرفت سپاه خاتمي يزد خورده بود. دوستان كه 01 افتادن هواي اين رفيق مارو هم داشته باشين اسمش مرتضي قدمياري هست از نيشابور بچه باحالي هست .اين سپاه امام رضا رو كسي تاحالا چيزي نشنيده .ميگن سراوان مي فرستن راسته به نظرتون (جالبه كه هاشمي نژاد نيشابور مارو نزدن- هتل باغرود -ما بومي نيشابور هم بوديم داريم شهر ديگه مي ريم) معلومه پارتي كلفت زياده.
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)