تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1376 از 4105 اولاول ... 37687612761326136613721373137413751376137713781379138013861426147618762376 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,751 به 13,760 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آره داداش. من همون موقع که دیدم تهران افتادم خدا رو شکر کردم. کلا اونجوری نیستم که توقعم بالا باشه وحتی شهرستان هم میوفتادم راضی بودم. فقط این مدت دعا میکردم نیرو انتظامی و شهرهای مرزی نیوفتم که شانس آوردم و نیوفتادم.
    برام سپاه و ارتش فرقی نمیکرد فقط بابت یه چیز ارتش نگران هستم و اونم سنگینیه اسلحشه. چون از لحاظ بدنی یه مقدار ضعیفم و میترسم تو تمرین رژه کم بیارم
    وزن g3 با ak47 سپاه زیاد فرقی نمیکنه الان که سرچ زدم ، اتفاقا g3 اسلحه وحشی و دوست داشتنی هست !

2. 3 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دعوا چیه عزیز داریم بحث میکنیم ، منم دارم حرف دلم رو میزنم
    منم هیچ وقت آرزو نداشتم کسی که کسری آورده کارش به مشکل بخوره و نتونه ازش استفاده بلکه ، بلکه این حق رو برای خودم میدونم که چرا من هم نباید کسری داشته باشم ؟ چرا نباید عادلانه باشه ؟
    یکی از کارهای خوبی که بالاخره انجام دادن یکسان کردن مدت خدمت برای همه وظیفه ها بود چه دکتر چه بی سواد
    میدونم سخته کسی که کسری داشته و الان لغو شده ، اما آدم باید منصف باشه
    امیدوارم روزی برسه که همه شرایط یکسان باشه ، نه کسری ، نه امتیاز ، نه نابرابری ، همه یکسان از لحاظ شرایط
    حرفاتونو قبول دارم . بجز اون قسمتی که گفتی نباید فرقی بین مدرک باشه.باید باشه.
    اون کسی که یه عمر درس خونده باید با اون کسی که درس نخونده فرق کنه. البته قبول دارم الان خیلی از دانشگاه ها الکی مدرک میدن ولی خیلی ها هم در دانشگاههای خیلی معتبر درس خوندن و برای فارغ التحصیلی از جون مایه گذاشتن. پس باید فرقی بین دکترا با سیکل باشه.

4. 2 کاربر از pedromi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ALIREZA GOLDEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    WORLD

پيش فرض

دوستان مجدد سلام
    گفتم که اول اسفند اعزاممه از اصفهان به یزد !
    اول اسفند هم سه شنبه است
    حتما همون روز اعزام میشیم یا احتمال داره بگن برید یه روز دیگه بیاید !؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ar.tmu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

من تو برگ سفیدم نوشته محل اعزام.تبریز - خیابان امامیه.من باید یکم برم اونجا یا میتونم خودم مستقیم برم پادگان؟

داره خودمونی میشه ehsanla's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دوستان من درخواست امریه داده بودم ولی توی برگ سفیدم "امریه دار" ذکر نشده. با اینکه دو ماه قبل کاراش رو تو سازمان مربوطه کرده بودم 2 بهمن فرستادند. ممکنه به خاطر دیر فرستادنشون باشه یا اینکه نظام وظیفه امریه م رو قبول نکرده؟ یکی میگفت چون دیر ارسال کردند اواسط آموزشی معلوم میشه. آیا تنها راهی که دارم اینه که دلمو به همین جمله خوش کنم یا میشه از طریقی فهمید؟
    من هم مثل شما یه جا مصاحبه ازم گرفتن و ظاهرا قبول شدم. اما الان تو برگه اسمی از امریه نیست. احتمالا عزیزی از بند پ استفاده کرده.
    Last edited by ehsanla; 04-02-2013 at 14:30.

8. این کاربر از ehsanla بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrang_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان مجدد سلام
    گفتم که اول اسفند اعزاممه از اصفهان به یزد !
    اول اسفند هم سه شنبه است
    حتما همون روز اعزام میشیم یا احتمال داره بگن برید یه روز دیگه بیاید !؟
    سلام علیرضا جان
    هیچی معلوم نیست! شاید همونجا بلیط رو بهت دادن گفتن برو 1 ساعت دیگه بیا ترمینال ، شایدم بگه برو 2-3 روز دیگه بیا
    نگران نباش حالا اون روز میری متوجه میشی ولی یه روز قبلش بارتو ببند(وسایل)
    موفق باشی

10. این کاربر از Behrang_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان لطفن در مورد صنایع هوایی تهاران (آزادی) توضیح بدید و همینطور در مورد لباسش.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

بچه ها اعزام من برای اول اسفند افتاده نیروی انتظامی شهید باهنر کرمان . کسی اطلاعاتی از
    اونجا داره؟

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

بچه ها اعزام من برای اول اسفند افتاده نیروی انتظامی شهید باهنر کرمان . کسی اطلاعاتی از
    اونجا داره؟

سلام

یکی از دوستان دیگه هم همین جا افتاده بود جای خوبیه تازه ساختنش و امکانات خوبی داره

از جاهای زیادی اینجا نیرو میگیره.......

14. 2 کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان سلام من و دوستم باهم اواخر آذر براي سژاه نيشابور هردو مداركمون رو براي پذيرش سژاه داديم دوره تكميلي رو هم رفته ايم ديروز كه كدهارو از +10 گرفتيم براي من زده سپاه امام رضا مشهد و براي رفيقم زده 01 ارتش تهران .دوستان براي پذيرش سپاه خيلي سفت بگيريد ريزش زياده ظاهرا .يكي از بچه هاهم ديروز بامن برگه سفيدش رو گرفت سپاه خاتمي يزد خورده بود. دوستان كه 01 افتادن هواي اين رفيق مارو هم داشته باشين اسمش مرتضي قدمياري هست از نيشابور بچه باحالي هست .اين سپاه امام رضا رو كسي تاحالا چيزي نشنيده .ميگن سراوان مي فرستن راسته به نظرتون (جالبه كه هاشمي نژاد نيشابور مارو نزدن- هتل باغرود -ما بومي نيشابور هم بوديم داريم شهر ديگه مي ريم) معلومه پارتي كلفت زياده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •