فکر کنم بار شصت و هفتم باشه که این خوش خبری رو توی این تاپیک میذارن (البته مال شما بیشتر به آگهی ترحیم میخورد) به هر حال ممنون خیلی خر کیف شدیم.![]()
فکر کنم بار شصت و هفتم باشه که این خوش خبری رو توی این تاپیک میذارن (البته مال شما بیشتر به آگهی ترحیم میخورد) به هر حال ممنون خیلی خر کیف شدیم.![]()
الآن طی روز هم قطعی داره.
تایید میشه.الآن طی روز هم قطعی داره.
Last edited by ne555; 14-09-2014 at 22:03. دليل: اصلاح
اینجا هم تایید میشه ، سرعت روزانه هم افتضاح شده...
من که تا 2-3 روز دیگه پارسم وصل میشه ، ببینم اون چه افتضاحی هستش باز!!!
والا منم سر سه راهی موندم که صبانتو ول کنم یا نه، با توجه به هزینه ماهانه 90 هزارتومانی که برای اینترنت کنار گذاشتم دوست دارم نامحدود 4 مگ یا بیشتر بگیرم، فعلا که موندم آسیاتک بگیرم یا پارس!من که تا 2-3 روز دیگه پارسم وصل میشه ، ببینم اون چه افتضاحی هستش باز!!!
صبا که واقعا فایده نداره دیگه !! شبانه رو که عملا حذف کرده ، روزانه هم که یک چند هفته ای هست افتضاح شده...
فکر نکنم پارس دیگه الان افتضاح باشه ، امکان نداره گند باشه ولی افتضاح نیست ، که این میشه یک مرحله پیشرفت !![]()
صبا که واقعا فایده نداره دیگه !! شبانه رو که عملا حذف کرده ، روزانه هم که یک چند هفته ای هست افتضاح شده...
فکر نکنم پارس دیگه الان افتضاح باشه ، امکان داره گند باشه ولی افتضاح نیست ، که این میشه یک مرحله پیشرفت !![]()
دقیقا امروز چندین بار قطع شد حتی یک بار لینک پرید حالا نمی دونم اینم مربوط به شرکت بود یا مخابرات
من از قدیمی های اینترنتم شاید الان حدود 17 ساله اینترنت دارم از بی بی اس های ندارایانه تا اینترنت رایگانش تا اولین دیال اپ ایران روزی 4 ساعت ماهی 400 هزار تومان اکانت طلایی تا ارزون شدنش و امدن ای دی اس ال شرکت های اینترنتی همشون همینن شاتل روزی که رفتم اشتراکش رو بگیرم گفت شما نفر هشتم هستید که از شاتل ای دی اس ال میگیرید شنبه پول نقد دادم 2 شنبه وصل بود اوائل خوب بود مشترکش زیاد شد به ادعای خودش 40 درصد مشترکین ایران رو زیر پوشش برد هار شد شروع کرد محدودیت شبانه رو . نوین نت سابق یا همین های وب فعلی مشترکینش که زیاد شد سریع دانلود شبانه رو کرد روزی 3 ساعت هر کدوم 4 تا یوزر میگیرنو کاهو یونجشون زیاد میشه بلافاصه هار میشن و فکر میکنن هر غلطی که بخوان میتونن بکنن بعد ریزش یوزر ها شروع میشه اول عین خیالشون نیست بعد که میفهمن چه شکری خوردن میوفتن به دستو پا مثلا شاتل وقتی با مهاجرت دسته جمعی یوزرهاش مواجه شد پیشنهاد طلایی داد هر کسی 1 سال اشتراک بخره 1 سال مجانی بهش میدیم اما دیگه دیر شده بود... حالا صبانت عزیز ابو علفش زیاد شده داره لگد میزنه 2 ماه دیگه که یوزرهاش شدن نصف کسی هم جدید نیومد میفهمه دنیا دست کیه
سلام بچه ها
منم جدیدا از صبانت کرج اشتراک گرفتم اعصابم خراب شد بابا تاحالا چند تا شرکت عوض کردم شبدیز و فناوا و صبانت هر کدوم مشکلات خودشون و دارن الان این صبا خوب بودا از امشب دیدم این پیام و داده حالا میخوام بدونم این موضوع قانونیه یا اینا دارن من دراوردی این قانون و وضع میکنن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)