تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1376 از 1783 اولاول ... 376876127613261366137213731374137513761377137813791380138614261476 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,751 به 13,760 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّـا إِلَيْهِ رَاجِعونَ
    مشترک گرامی

بنابرسیاست تشویقی شرکت ترافیک مصرفی کاربران بین ساعت 2 تا 7 صبح در تمامی روزهای هفته و جهت تعرفه های عمومی رایگان بوده (به شرط استفاده منصفانه و تازمان پرنشدن امکانات از طریق بسترهایمخابراتی ) و با توجه به اینکه تعدادی از کاربران درساعات مصرف رایگان به صورت پیوسته و با ابزارهای ( اشتراک گذاری فایل اقدام به مصرف بی رویه پهنای باند )می نمایند، این امر باعث گردیده کاربران دیگر نتوانند از سرویس شبانه به طور مطلوب بهره برداری نمایند.
    لذا ازاین پس شرایط بهره برداری از سرویس شبانه رایگان به صورت 2 برابر مجموع حجم های سرویس و حجم اضافه خریداری شده مشترک می باشد که در صورت عبور کاربراز میزان حجم مشخص گردیده متناسب با خریدایشان ، سرعت سرویس شبانه رایگان محدود می گردد که در این حالت اگر مشترک خواهان بهره برداری از سرویس شبانه رایگان با سرعت روزانه خود باشد می بایست به یکی از دوروش فوق اقدام نماید.

الف) اقدام به خرید حجم اضافه نموده تا سیستم به ایشان اجازه بهره برداری 2 برابر حجم خریداری شده در ساعات رایگان را بدهد
    ب) در صفحه کاری / اطلاعات سرویس ، گزینه ای تحت عنوان وضعیت استفاده شبانه گنجانده شده است که مشترک با انتخاب این گزینه این امکان برایش فعال می گردد که درساعات رایگان به صورت نیم بهاء ، با سرعت روزانه ازسرویس شبانه رایگان بهره برداری نماید که این تغییر وضعیت توسط مشترک هر 24 ساعت یکبار امکان پذیر است.
    شایان ذکراست از آنجا که همواره مشتری مداری ، سیاست اصلی این شرکت بوده و می باشد و به منظور جبران حجم های مازاد مصرف شده مشترکینی که مصرف منصفانه را رعایت ننموده و درحال حاضر سرویس ایشان از لحاظ سرعت شبانه رایگان محدود گردیده ، این شرکت از مورخ 1393/06/19 کلیه حجمهای مازاد استفاده شده توسط چنین مشترکینی را در محاسبات لحاظ نموده و به عبارت ساده آنها را صفر نموده است تا این گونه مشترکین این امکان برایشان فراهم گردد تا با خرید حجم اضافه قادر به استفاده از 2 برابر حجم مذکور درساعات رایگان باشند.

لذا خواهشمند است با مصرف منصفانه در ساعات رایگان شبانه ما را در خدمت رسانی هر چه بیشتر به خود ودیگرکاربران یاری نمائید.

با تشکر
    شرکت انتقال داده های ندا گستر صبا ﴿صبا‌نت﴾
    فکر کنم بار شصت و هفتم باشه که این خوش خبری رو توی این تاپیک میذارن (البته مال شما بیشتر به آگهی ترحیم میخورد) به هر حال ممنون خیلی خر کیف شدیم.

2. 5 کاربر از HardwareMaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

الآن طی روز هم قطعی داره.

4. این کاربر از ne71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ne555's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

الآن طی روز هم قطعی داره.

تایید میشه.
    Last edited by ne555; 14-09-2014 at 22:03. دليل: اصلاح

اگه نباشه جاش خالی می مونه Eliminal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اینجا هم تایید میشه ، سرعت روزانه هم افتضاح شده...
    من که تا 2-3 روز دیگه پارسم وصل میشه ، ببینم اون چه افتضاحی هستش باز!!!

7. این کاربر از Eliminal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ne555's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من که تا 2-3 روز دیگه پارسم وصل میشه ، ببینم اون چه افتضاحی هستش باز!!!
    والا منم سر سه راهی موندم که صبانتو ول کنم یا نه، با توجه به هزینه ماهانه 90 هزارتومانی که برای اینترنت کنار گذاشتم دوست دارم نامحدود 4 مگ یا بیشتر بگیرم، فعلا که موندم آسیاتک بگیرم یا پارس!

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

والا منم سر سه راهی موندم که صبانتو ول کنم یا نه، با توجه به هزینه ماهانه 90 هزارتومانی که برای اینترنت کنار گذاشتم دوست دارم نامحدود 4 مگ یا بیشتر بگیرم، فعلا که موندم آسیاتک بگیرم یا پارس!
    صبا که واقعا فایده نداره دیگه !! شبانه رو که عملا حذف کرده ، روزانه هم که یک چند هفته ای هست افتضاح شده...
    فکر نکنم پارس دیگه الان افتضاح باشه ، امکان نداره گند باشه ولی افتضاح نیست ، که این میشه یک مرحله پیشرفت !

10. این کاربر از Eliminal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

صبا که واقعا فایده نداره دیگه !! شبانه رو که عملا حذف کرده ، روزانه هم که یک چند هفته ای هست افتضاح شده...
    فکر نکنم پارس دیگه الان افتضاح باشه ، امکان داره گند باشه ولی افتضاح نیست ، که این میشه یک مرحله پیشرفت !

اگه نباشه جاش خالی می مونه otfbax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دقیقا امروز چندین بار قطع شد حتی یک بار لینک پرید حالا نمی دونم اینم مربوط به شرکت بود یا مخابرات

13. این کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sunmaster_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من از قدیمی های اینترنتم شاید الان حدود 17 ساله اینترنت دارم از بی بی اس های ندارایانه تا اینترنت رایگانش تا اولین دیال اپ ایران روزی 4 ساعت ماهی 400 هزار تومان اکانت طلایی تا ارزون شدنش و امدن ای دی اس ال شرکت های اینترنتی همشون همینن شاتل روزی که رفتم اشتراکش رو بگیرم گفت شما نفر هشتم هستید که از شاتل ای دی اس ال میگیرید شنبه پول نقد دادم 2 شنبه وصل بود اوائل خوب بود مشترکش زیاد شد به ادعای خودش 40 درصد مشترکین ایران رو زیر پوشش برد هار شد شروع کرد محدودیت شبانه رو . نوین نت سابق یا همین های وب فعلی مشترکینش که زیاد شد سریع دانلود شبانه رو کرد روزی 3 ساعت هر کدوم 4 تا یوزر میگیرنو کاهو یونجشون زیاد میشه بلافاصه هار میشن و فکر میکنن هر غلطی که بخوان میتونن بکنن بعد ریزش یوزر ها شروع میشه اول عین خیالشون نیست بعد که میفهمن چه شکری خوردن میوفتن به دستو پا مثلا شاتل وقتی با مهاجرت دسته جمعی یوزرهاش مواجه شد پیشنهاد طلایی داد هر کسی 1 سال اشتراک بخره 1 سال مجانی بهش میدیم اما دیگه دیر شده بود... حالا صبانت عزیز ابو علفش زیاد شده داره لگد میزنه 2 ماه دیگه که یوزرهاش شدن نصف کسی هم جدید نیومد میفهمه دنیا دست کیه

15. 17 کاربر از sunmaster_7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام بچه ها
    منم جدیدا از صبانت کرج اشتراک گرفتم اعصابم خراب شد بابا تاحالا چند تا شرکت عوض کردم شبدیز و فناوا و صبانت هر کدوم مشکلات خودشون و دارن الان این صبا خوب بودا از امشب دیدم این پیام و داده حالا میخوام بدونم این موضوع قانونیه یا اینا دارن من دراوردی این قانون و وضع میکنن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •