تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1376 از 2199 اولاول ... 3768761276132613661372137313741375137613771378137913801386142614761876 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,751 به 13,760 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

درسته آقا شما درست میگفتی ، ای تو روح اونیکه دیشب ببا من صحبت کرد گفت گرون نمیشه ،
    چه اشتباهی کردم دیشب تمدید نکردم
    اگر منظورت اپراتور شرکته، بعید نیست عمداً منصرفت کرده باشه

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اگر منظورت اپراتور شرکته، بعید نیست عمداً منصرفت کرده باشه
    آره نامرد بی وجدان
    ۵۰ تومن ضرر زد بهم

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

تا حالا واسه 2مگ اشغال 16 تومن میدادیم حالا 1 گیگ اضافه شده شده 30 تومن!!!! یعنی دوبرابر

من 90در صد کارم شباست اون گیگ اضافه به چه در دم می خوره! کاش مثل بعضی از جاها قیمت تعرفه رو بدون حجم میدادن . هرکس میخواست مطابق با نیازش گیگ اضافه می خرید

4. 2 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

ohh shit wtf? مزخرفه این طرح جدید جدی شده 30تومن دو مگ؟ یعنی مادرمبین نت رو!...

6. 3 کاربر از parara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

تا حالا واسه 2مگ اشغال 16 تومن میدادیم حالا 1 گیگ اضافه شده شده 30 تومن!!!! یعنی دوبرابر

من 90در صد کارم شباست اون گیگ اضافه به چه در دم می خوره! کاش مثل بعضی از جاها قیمت تعرفه رو بدون حجم میدادن . هرکس میخواست مطابق با نیازش گیگ اضافه می خرید
    من همین الان ۶ ماهه ۲ مگ تمدید کردم با قیمت قبلی ، یعنی همون ۸۰ تومن (قیمت جدید ۱۳۲ تومنه)
    هنوز تو قسمت ecare صفحه مشترکین قیمت جدید اعمال نشده ، هرکی میخواد تمدید کنه همین الان زنگ بزنه به مبین تمدید کنه وگرنه باید با قیمت جدید که قیمت خون باباشونه تمدید کنید !

ohh shit wtf? مزخرفه این طرح جدید جدی شده 30تومن دو مگ؟ یعنی مادرمبین نت رو!...

8. این کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوستان من الان زنگ زدم مبین نت دوباره , گفتم اگه من این طرحم که الان دوباره 6 ماهه 2 مگ تمدید کردم با همون قیمت قبلی (80 تومن) 6 ماه دیگه تموم شه میتونم همین طرح رو دوباره تمدید کنم با همین قیمت ؟ گفتن بله میشه همین رو تمدید کنید با همین قیمت چون کاربر قبلی هستین , و اون قیمت های جدید در اصل کلا طرح های جدید هستن با حجم های متفاوت و اسم طرح ها هم فرق دارن و اگه کاربری جدید اقدام به ثیت نام کنه باید از طرح های جدید استفاده کنه و قیمت های جدید , ولی کاربران قدیمی همون طرحی که دارن استفاده میکنن رو موقع اتمام طرح میتونن با همون قیمت اولیه و همون طرح اولیه تمدید کنن

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

دوستان من الان زنگ زدم مبین نت دوباره , گفتم اگه من این طرحم که الان دوباره 6 ماهه 2 مگ تمدید کردم با همون قیمت قبلی (80 تومن) 6 ماه دیگه تموم شه میتونم همین طرح رو دوباره تمدید کنم با همین قیمت ؟ گفتن بله میشه همین رو تمدید کنید با همین قیمت چون کاربر قبلی هستین , و اون قیمت های جدید در اصل کلا طرح های جدید هستن با حجم های متفاوت و اسم طرح ها هم فرق دارن و اگه کاربری جدید اقدام به ثیت نام کنه باید از طرح های جدید استفاده کنه و قیمت های جدید , ولی کاربران قدیمی همون طرحی که دارن استفاده میکنن رو موقع اتمام طرح میتونن با همون قیمت اولیه و همون طرح اولیه تمدید کنن
    منم دقیقاً همینکارو میکنم. موعد تمدید من اسفند ماهه. باید دو دستی همین طرحو بچسبم که دیگه گیرم نمیاد. هر کی طرح قدیمی داره، بهتره به فکر تغییر نباشه و تمدیدش کنه.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

منم دقیقاً همینکارو میکنم. موعد تمدید من اسفند ماهه. باید دو دستی همین طرحو بچسبم که دیگه گیرم نمیاد. هر کی طرح قدیمی داره، بهتره به فکر تغییر نباشه و تمدیدش کنه.
    آره ، فکر کنم چند وقت دیگه بازار سیاه راه میوفته واسه طرح های قدیمی !!
    مثلا میگن ۲ مگ طرح قدیمی فلان قیمت مزایده میزاریم !

من که فقط واسه دانلود شبانه ازش استفاده میکنم و تو روز اینترنت مخابرات دارم که اونم نامحدود هست و راضیم ازش

موبایلم هم که قدیم از ایرانسل اینترنت داشتم الان رایتل استفاده میکنم سرعتشم بالاتره

12. این کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

یعنی من الان طرح 2 مگ یک ماهه دارم سه هفته دیگه که تموم شد می تونم با همین قیمت دوباره برش دارم ؟؟؟

بعید می دونم اینطور باشه چون اگه می خواستن این کار رو کنن صفحه طرح قدیم رو برنمی داشتن. حداقل طرح قدیم و جدید رو با هم رو سایت می زاشتن

احتمالا واسه اینکه هنوز سیستمشون رو به طرح جدید هماهنگ نکردن این حرف رو زدن که مردم هجوم نبرن طرح هاشون رو تمیدد کنن. وگرنه کاره مسخره ای هست که قدیمی ها رو طرح قبلیشون بمونن ؟!! اخه شما اگه جاشون بودید این کار رو می کردید؟؟؟
    Last edited by arash59b; 03-02-2013 at 21:01.

14. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

یعنی من الان طرح 2 مگ یک ماهه دارم سه هفته دیگه که تموم شد می تونم با همین قیمت دوباره برش دارم ؟؟؟

بعید می دونم اینطور باشه چون اگه می خواستن این کار رو کنن صفحه طرح قدیم رو برنمی داشتن. حداقل طرح قدیم و جدید رو با هم رو سایت می زاشتن

احتمالا واسه اینکه هنوز سیستمشون رو به طرح جدید هماهنگ نکردن این حرف رو زدن که مردم هجوم نبرن طرح هاشون رو تمیدد کنن. وگرنه کاره مسخره ای هست که قدیمی ها رو طرح قبلیشون بمونن ؟!! اخه شما اگه جاشون بودید این کار رو می کردید؟؟؟
    چرا آرش جان ممکنه! من قبل از طرح فعلیم، مدت ها 512 5 گیگ قدیم (همون 20 تومنیه 1 به 8) رو داشتم و تا وقتی ام که داشتم واقعاً ازش راضی بودم. به نظر من هر کس از طرح فعلیش راضیه بهتره عوضش نکنه.

16. 2 کاربر از امیر انصاری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •