سلام
بین این دو تا ضبط کدوم بهتره؟
DEH-X7650SD
DEH-9450UB
از برند jvc هم اگه گزینه ای هستش که بهتر از بالایی ها باشه بگین.
Sent from my iPhone 4s
سلام
بین این دو تا ضبط کدوم بهتره؟
DEH-X7650SD
DEH-9450UB
از برند jvc هم اگه گزینه ای هستش که بهتر از بالایی ها باشه بگین.
Sent from my iPhone 4s
سلام دوستان
من دنبال یه مانیتور واسه پشت سر خودرو میگردم، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرتون چیه؟ بخرمش؟ فقط بودجه ای که دارم محدوده
ممنون
سلام دوستان pioneer 6980 حدود یک سال کار کرده میخوام بخرم، به نظر شما چند بخرم خوبه ؟ قیمت نوش رو جایی ندیدم زده باشه، راستی به این باند امپ میشه بست ؟
سلام ،خواهش ميكنم
SQX165 قيمتش 740 تومن هست.ساب RS12 هم 400 تومن.آمپ RS100C4 شركت تموم كرده ولي قيمتش حدود1.030.000 بود.
ارادت دارم قربان.
صداش كه اصلا با اينها كه فرمودي قابل مقايسه نيست. البته 718 به خاطر Cone Area بيشتر حجم BASSش كمي بيشتره ولي كيفيت اصلا نداره.ضمنا به مرور هم صداش افت ميكنه.در مورد 140 وات ورودي و 200 وات خروجي توضيح بدم. ما فقط وات RMS رو كار دارم كه همون 140 وات هست كه با يه آمپليفاير 4 كانال پايونير GM-A9604 با توان RMs 4*130Watt به قيمت 540 تومن (مدل جديد هست و شركت تازه وارد كرده) ين اسپيكر رو درايو ميكنه.
آمپ 6604 كه 50 وات خروجي ميده نه 120 وات. اين آمپ جديد و خوش قيمت گزينه مناسبي براي CO609 هست.
براي كامپوننت كه هم گليدن MX165 بهترين انتخاب هست.خيلي صداي خوبي داره.360 تومن هم هست.
همانطور كه فرموديد الان پخش+609 +آمپ9604 رو بردار و بعدا كامپوننت رو اضافه كن.
در مورد ماشين دوستتون،ميخوان تو جاي فابريك نصب كنند يا روي درها؟
در مورد ساب در حالت فري اير بله اين مدل با توجه به كيفيت ساخت بالائي كه داره و همينطور متريال ووفر از جنس كاغذ و فيبر كربن واقعا صداي خوبي داره. يكي از بچه هاي همين فروم با آيديه Mohamadkiler به گفته خودشون همين ساب رو كه من براشون تهيه كرده بودم تو باكس سيلد تو پرياد صندوق دار دو تا ساب سوني 15 اينچ رو به خاك و خون كشيده بودن البته به خاطر باز بودن باس بوست روي آمپ كه واقعا براي درايورها ضرر داره سابشون آسيب.در مورد نصب فري اير من صداش رو نشنيدم ولي تو باكس واقعا معركه هست.
در مورد داغ كردن آمپ و پروتكت كردن بله اين امكان هست زماني كه فري اير بسته ميشه به خاطر Xmax بيش از حد مجاز ممكنه اي نحالت براي آمپ پيش بياد و همچنين بيش از حد گرم كنه و....
ساب RS12Free يه ساب كيفيتي با اجراي فركانسهاي پائين هست.البته اگر خواستي باكس بگيري ميتوني به RS 12 هم فكر كني.تو پورتد بهتر عمل مينه.
باز هم اگر سوالي هست من در خدمتتون هست.
مسلما 9450 بهتره. سريه 9 هست و تنها پخش پايووينر هست كه پنل برقي داره.
قيمت X7650 حدود 410 تومن و 9450 نيز حدود 520 تومن.
JVC خيلي پخشهاي خوبي نداره(البته ايران نميان)
Review
پخش:8019
كامپوننت:Audio System HX 165 SQ
آمپليفاير:Mosconi As 100.4
ساب ووفر:Audio System MX 10 Plus + Sealed Box(بريج دو كانال از آمپ جهت تغذيه)
اكسسوريز:Gladen Zero Rca Cable+Streetwires Power Cable&Speaker
امروز فرصت كوتاهي دست داد كه خدمت يكي از دوستان باشم كه تجربه سيستمهاي حرفه اي رو داشته و دارند .ايشون تجربه شنيدن صداي محصولات برندهاي: فوكال،آديسان،ناكاميچي،ايك ليپس،كلاريون،هليكس پايونير ،ساند استريم و.....رو دارند.به تازكي پخش 8019 كن وود رو تهيه كردند و در خدمتتشون بودم براي تست صداي برند آديو سيستم (قبلا با هر دو پخش كلاريون و ايكليپس تست كرده بوديم).
پخش رو در حالت فلت قرار داديم و DSP رو هم خاموش كرديم.گين از روي آمپليفاير كاملا بسته بود چرا كه ايكليپس(كه قبلا بسته بود جاي كن وود،داراي خروجي Pre 8 Volt هست)لذا به گين دست نزديم.هيلتر ها از روي آمپليفاير هم كامپوننت و هم ساب ووفر رو حالت فول رنج.
از USB براي اجراي موزيك ها استفاده كرديم.
كيفيت صدا در تمام محدوده ولوم بين شماره هاي 28-35 كه ماكزيمم اين پخش هست داراي بالاترين كيفيت بود. صدا اصلا آشفتگي نداشت.صدا كاملا يكدست بود.به لطف آمپ ماسكوني ميد بيسها خيلي خوب و تقه اي عمل ميكرد.عملكرد ساب ووفر عالي بود بدون كوچكترين جا ماندن از موزيك حتي موزيكها ي رپ و R&B.محكم ميكوبيد.خيلي خوشم آمد.البته به پاي SQX10 تو باكس فابريك روي ماشين آقا عبدالله نميرسيد ولي خب اون كجا و اين كجا.سريه M-Line جزو پائينترين سريه محصولات گليدن هست.ولي همين درجه به نظر من با خيلي از برندهاي نام دار تو رده هاي بالاتر قابل رقابت هست.در مورد ماشين هم واقعا 206 استيج صداي خوبي داره.اصلا نياز به اسپيكر عقب رو حس نميكنيد زماني كه براي جلو كامپوننت خوب نصب كنيد.
يه خاطره هم كه ايشون روز نصب پخش برام تعريف كرد رو براتون نقل قول ميكنم .اين رفيقم خودش اكثر كارهاي نصب ر وانجام ميده.ولي ايندفعه گفت حوصله نداشتم و دادم پخشم رو يك نفر از همين نصابهاي محترم سيستم براشون بستن.
نقل قول ميكرد،طرف(قبل از نصب و صدا گيري) يه سر به صندوق زده بود و گفته بود چرا عقب اسپيكر نداري!!!سابت چيه؟!متفرقه هست.ايشون بهش ميگه شما پخش رو ببند بعدا خودت قضاوت كن.
گفت طرف وقتي اولين ترك رو گذاشتم از آلبوم گروه 7 چشمهاش
شد.گفت اسپيكر جلو چيه؟چند خريدي و.....خلاصه گفت نه ميشه پس عقب هم اسپيكر نبست.خيلي خوب ميزنه و....
دوستان نصب خوب و انتخاب اكسسوري مناسب و هميطور قطعات استاندارد و با كيفيت نه حالا خيلي خيلي گرون،حد متعادل واقعا ميتونه تو بازخوردي كه شما از سيستم صوتي و هزينه اي كه كرده ايد تاثير داشته باشه.
سعي كنيد اگر ميخواهيد وارد اين وادي بشيد درست و حساب شده تصميم بگيريد و عاقلانه هزينه نمائيد.
ببخشيد كه وقتتون رو گرفتم.
ارادتمند،حميد![]()
Last edited by hamidR15; 13-01-2014 at 15:53.
اوستا حمید دمت گرم خیلی کمک کردی خدا بخواد بیای اصفهان جبران کنیم.
بریم یه دوری هم با ماشین و سیستم من بزنیم!
به قول شما بریم بهخاك و خون بکشیمشونمتن بالا را کلی حال کردم باشآموزنده بود.
من فقط 2 تا سوال بکنم و دیگه رفع زحمت کنم:
1 این 2 مدل که کاملا یکی هستن جفتشون 4 تا 200 میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی 126.000 تومن اختلاف قیمت دارن جریان چیه؟؟
خیلی فرق دارن یا همون 8604 را بگیرم؟ این قیمت ماله جدید بودنشه آیا؟؟
2 نه میخواد همون فابریک جلو ببنده.
اونم مثل من عاشق این سیستم شده و میخواد ببنده همینا را رو 111 بگم ببنده؟ جایی کار که فرق نمیکنه (البته فکر کنم غیر از کامپ)
سلام.من میخوام برای ماشینم یه جفت باند (250 تومن) و یه امپلی دو کانال(حدود 200 تومن) بگیرم خواستم ببینم اینها رو پخش مارشال me -2646 جواب میده که هزینه کنم؟بدون امپلی فایر چطوریه؟تشکر
سلام شما لطف داري ممنونم.
1-من خودم رو جعبه 9604 ديدم زده 4*130وات ولي الان كه شما لينك دادي رفتم تو سايتشون ديدم بله 100 وات هست!!!جالبه ها.همه امكانات هم يكيه.ولي تفاوت قيمت
نميدونم جريانش چيه بايد پيگيري كنم چرا اينقدر تفاوت داره. آخه مگه عقلشون كنه بيان مدل آمپ رو يه سري بالا ببرن ولي هيچ تغييري ندن و فقط قيمت رو بيخودي بالا ببرن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها به نظرتون جريان چيه؟!!!
============
2-بله ميتونه ببنده .آمپ رو اگر براي جلو چيزي نميگيره ميتونه 5602 پايونير بگيره.
من گشتم ولي اين مدل رو پيدا نكردم.
در كل اگر خروجي RCA داره ميتونيد براش آْمپليفاير بگيريد.
![]()
Last edited by hamidR15; 14-01-2014 at 14:18.
سلام مجدد
من تماس گرفتم با دوستان. گفتن آمپ پايونير 9604 خروجيش 4*130 وات روي 4 اهم و 4تا 200 وات روي 2 اهم هست.
احتمالا تو سايت اشتباه زدن.منطقي هم هست چون 8604 هست كه 4*100 وات خروجي ميده.
منوالشم دانلود كردم درسته:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين آمپ ميتونه گزينه خوبي باشه براي اسپيكرهاي قوي مثل CO609 ، 1073 ، كدنس ،هرتز HCX690 ,...
Last edited by hamidR15; 14-01-2014 at 15:22.
حمید جان سلام
این بیسهایی که میگید ساب میزنه چند نوع هستن؟ چهطوری تشخیص بدم؟ الان اگه یه ساب بخوام که اتاق ماشینو نلرزونه (که بدم میاد) و بیس دلنشین بده که تو اتاقم صداش بیاد چه نوعی میشه؟ دیشب یه 206 دیدم از سابش خیلی خوشم اومد بیس نرمی میزد که هم داخل اتاق میومد هم بیرونو میترکوند و اتاق یه ذره نمی لرزید!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)