تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1376 از 2403 اولاول ... 37687612761326136613721373137413751376137713781379138013861426147618762376 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,751 به 13,760 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

برای تبیلغات هستش کلاهبرداری
    نوشته شده توسط ::TeCHnoLogY:: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام بچه ها؛
    من زنگ زدم پشتیبانی رودسر شرکت گیلانت می گفت که سرویس های 512 به بالا کلاً بسته است!
    می گفت زنگ بزنید تهران بهتون می گن چرا بسته است!!! می گفت از 128 تا 512 داریم. جالبه که اصلاً تو سایتش اسمی از سرویس های 512 به پایین نیاوردن.
    من که از اندیشه خودم تکون نمی خورم.

شما سر جاتون بمونید.
    برای اطلاع عرض میکنم که در شهر رودسر ما پورت خالی نداریم.تمام پورت ها پر هستند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

نوشته شده توسط ::TeCHnoLogY:: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام بچه ها؛
    من زنگ زدم پشتیبانی رودسر شرکت گیلانت می گفت که سرویس های 512 به بالا کلاً بسته است!
    می گفت زنگ بزنید تهران بهتون می گن چرا بسته است!!! می گفت از 128 تا 512 داریم. جالبه که اصلاً تو سایتش اسمی از سرویس های 512 به پایین نیاوردن.

شما سر جاتون بمونید.
    شش ماهه میده همون اول مشخصه که چی هستش .

این شلغم نت را تست کردن با پینگ افتضاحی که داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه ::TeCHnoLogY::'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

شما سر جاتون بمونید.

اولاً که شما چقدر محترمانه صحبت می کنید. همین طرز صحبت کردنتون منو جذب خودش کرده!
    ثانیاً این چه جور شرکتی هست که پشتیبانی رودسر می گه زنگ بزنید تهران بپرسید. یا نمی دونه که پورت های رودسر پر شده و پورت خالی نداره یا می دونه و نمی گه چون من ازش پرسیدم که این که می گید 512 به بالا نداریم دلیلش اینه که پورت خالی ندارید گفت که 512 به بالا برای رودسر بسته شده!
    جالبه که من حرفش رو گوش کردم و زنگ زدم شماره نوین نت (چون شما همه اطلاعات رو ارجاع دادید به سایت www.novinnet.ir )
    اولش که منشی تلفنی بود و بعدش که خواست به پشتیبانی وصل شه مدت زیادی آهنگ زدو منم از خیر سؤال کردن گذشتم.

فرض می گیریم که سرویستون عالیه (البته فرض می گیریم) احتمالاً حتماً می دونید برخورد خوب و پشتیبانی درست از ملزومات یک آی اس پی هست.
    بعد از تبلیغات دیشب شما تو سایت با این که 2.5 ساله مشترک اندیشه هستم اومدم به پروفایلتون تا ببینم شماره ای هست که دو تا شماره دیدم. یکیش برای رشت اون یکی برای لاهیجان.
    با رشت تماس گرفتم که یک نفر که به نظر خسته و خواب آلود می اومد گوشی رو برداشت و سؤالی پرسیدم که جوابشو نمی دونست گفت با لاهیجان تماس بگیرید چون نماینده اصلی اونجا هست. زنگ زدم لاهیجان که جالبه تقریباً همون اتفاق تکرار شد و گفتند که فردا تماس بگیرید با یه شخصی (که اسمشم گفت) صحبت کنید. بد نیست برای یه بار هم که شده تو هر ساعت از شبانه روز با پشتیبانی اندیشه رشت تماس بگیرید و طرز صحبت و راهنمایی رو با سیستم خودتون مقایسه کنید.

نکته جالبتر این که شما با این تبلیغاتتون تا حالا یه تست از سرویستون توی روز و همچنین ساعات رایگان نگرفتید تا ما مقایسه کنیم ببینیم سرویستون چطوره!

با این حال ان شاء الله که شرکتتون روز به روز بهتر بشه و پیشرفت کنه.
    موفق باشید.

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

شش ماهه میده همون اول مشخصه که چی هستش .

این شلغم نت را تست کردن با پینگ افتضاحی که داره

شما این شرکت رو تست کردید. غیر پینگ سرعت دانلودش چطوره؟ برای همه سرویس ها مجبوریم 6 ماهه بگیریم؟ من نمی دونم چرا این یوزر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جواب منطقی و با تست نمی ده؟

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

شما سر جاتون بمونید.
    جواب شما رو تو پست قبلی نوشتم که تا این لحظه در انتظار تأیید مدیر است. (به علت تازه عضو شدن و پست های کم)
    اما یه نکته ای هست اون اینکه شما حدود 5 ماه پیش در پستی نوشته بودید که سرویس 256 نداریم یعنی پست زیر:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و با توجه به تعرفه هایی که تو سایتتون گذاشتید یعنی لینک زیر:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یعنی اینکه منظورتون تعرفه های جدید هست. چون تو تعرفه های قدیم سرویس 256 موجود هست. یعنی حداقل از 5 ماه پیش تا حالا با تعرفه های جدید کار می کنید. پس چطور پشتیبانی رودسر می گه سرویس 512 به بالا برای رودسر بسته است و ما فقط سرویس 128 تا 512 داریم!!! و شما که اصلاً می گید رودسر پورت خالی نداریم؟!
    شما بگید دلیل این تناقض چیه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بله عزیز تست شده یه بنده خدایی داشت قرارداد هم بسته بودش تموم شد سرویش عوض کرد . پینگ سرعتش افتضاح هستش .

صد رحمت شکر به شاتل

شما این شرکت رو تست کردید. غیر پینگ سرعت دانلودش چطوره؟ برای همه سرویس ها مجبوریم 6 ماهه بگیریم؟ من نمی دونم چرا این یوزر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جواب منطقی و با تست نمی ده؟

7. این کاربر از naim697 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

بله عزیز تست شده یه بنده خدایی داشت قرارداد هم بسته بودش تموم شد سرویش عوض کرد . پینگ سرعتش افتضاح هستش .

صد رحمت شکر به شاتل
    بهتر بود ادعای کذب رو بر اساس دلیل و منطق اعلام میکردید.یا بفرمایید کدوم شهر بوده ما صفحه کارکرد یوزر رو اینجا قرار بدیم تا همه ببینن

پروفشنال minime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بهتر بود ادعای کذب رو بر اساس دلیل و منطق اعلام میکردید.یا بفرمایید کدوم شهر بوده ما صفحه کارکرد یوزر رو اینجا قرار بدیم تا همه ببینن
    من یه پیشنهادی دارم , شما مثل خیلی های دیگه که دنبال منافع شخصیشون میان اینجا و تبلیغات میکنن (یا میکردن الان چند وقته پیداشون نیست) یه اسمه دیگه و یه انشا دیگه بکار ببرید تا قابل تحمل تر باشه اینجوری خیلی ضایع است و خیلی هم "چیپ" که با اسم یه شرکت و رسما بیایین تو یه فروم که محل بحث در مورد سرویس شرکتهای مختلف هست با این صراحت تبلیغ کنید!
    این نظر شخصی من بود بهرحال صلاح مملکت خویش خسروان دانند

10. این کاربر از minime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

شما اول بذار تاریخ عضویت خشک بشه بعد بیا حرف بزن .

حداقل اینقدر ضایع نیا با اسم شرکت تبلیغ کنی .

در ضمن من خودم نداشتم و یه اینجور شرکتها اعتماد هم نمیکنم . یه بنده خدایی گرفتار شده بودش که من دیده بودم که از شرش راحت شد .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

بسیار خوب اگه راست میگین دلایل رو بفرمایید.ندیدی حالا دارید نظر میدید.

شما اول بذار تاریخ عضویت خشک بشه بعد بیا حرف بزن .

حداقل اینقدر ضایع نیا با اسم شرکت تبلیغ کنی .

در ضمن من خودم نداشتم و یه اینجور شرکتها اعتماد هم نمیکنم . یه بنده خدایی گرفتار شده بودش که من دیده بودم که از شرش راحت شد .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •