تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 1376 از 1635 اولاول ... 376876127613261366137213731374137513761377137813791380138614261476 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,751 به 13,760 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلمبرداری payma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

سلام
    من از عکاسی اطلاعات فنی ندارم.ولی دنبال یه دوربینی هستم که تو محیط تاریک یا روشن کیفیتش قابل قبول باشه.
    نظرتون راجع به این دوربین چیه:CANON EOS 1100؟
    در ضمن ساکن ایران نیستم و دسترسی به خرید اینترنتی دارم. اگر سایتی سراغ دارین که قیمتاش مناسبتر از ebay و آمازونه،ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
    شما سقف بودجت (به دلار یا یورو ) و انتظاراتت رو بگو و اینکه در آینده قصد خرید لنز داری یا نه تا راهنمایی کنیم
    ضمناً 1100D با عرض پوزش آشغال ترین DSLR موجود کنون هستش!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    tEhRaN

پيش فرض

قیمت ها رو درست نمیدونم اما فکر کنم SX240 کنن به بودجه شما بخوره البته خبری از raw نیست
    فیلم برداریش فکر نکنم زیاد جالب باشه ، قیمتش هم بالاست ، من حداکثر دیگه 800 تومان می تونم بزارم
    نظرتون راجع به دوربین های زیر چیه ؟

Sony Cyber-Shot DSC-WX100
    فیلم‌برداری با کیفیت Full HD در ابعاد 1080 × 1920 پیکسل و با سرعت 30 فریم بر ثانیه

Sony Cyber-Shot DSC-WX150
    فیلم‌برداری با کیفیت Full HD در ابعاد 1080 × 1920 پیکسل و با سرعت 60 فریم بر ثانیه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان امروز که من فیلمبرداری با 260 کردم صدای زوم کردن هم شنیده میشه طبیعی هستش؟؟؟راستی کابل hdmi چی براش بگیرم ؟قیمتاش چطوری هست؟ممنون میشم راهنمایی کنید .خیلی ممنون از دوستان که واقعا برای جواب دادن به سوالات وقت میذارند ممنون هستم ازتون.راسیتی از gps چه جوری میشه استفاده کرد؟؟؟روشن میشه سیو هم میکنه بعد چیکار باید بکنم؟؟؟
    Last edited by mohsen.haftom; 22-10-2012 at 19:51.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

جبران نوردهی چيست؟
    يک نقطه شروع مناسب براي رسيدن به تنظيم نور صحيح، درست بودن تنظيم نور از نظر عکاس است. اين بدان معني است که ممکن است عکسي که از لحاظ نوري بيش از حد روشن يا تاريک است بخاطرالقاي حس خاصي از نظر عکاس عکس مناسبي بنظر برسد. به عبارت ديگر مي توان گفت تنظيم نور را بايد از ديدگاه فني مورد مطالعه قرار داد.
    از لحاظ تکنيکي دوربين هاي ديجيتال بر اساس اطلاعاتي که نورسنجشان فراهم مي کند تنظيم نور صحيح را محاسبه و انتخاب مي کنند. در حالي که اين روش در بييشتر موارد خوب عمل مي کند، ممکن است در بعضي شرايط نتايجي را به دست دهد که از لحاظ فني درست نباشد.

براي رفع اين مشکلات گاه به گاه، بيشتر دوربين هاي ديجيتال با امکان استفاده از جبران نوري –Exposure compensation – تجهيز شده اند. جبران نوري اشتباه به وجود آمده در تنظيم نور دوربين را اصلاح مي کند. بطور کلي، دروبين ها از جبران نوري در محدوده مثبت و منفي دو گام نوري 2EV± استفاده مي کنند. بسياري از دوربين هاي ديجيتال جبران نوري با تغييرات گام ۳/۱ EV بکار مي برند، در حالي که بعضي از دوربين هاي پيشرفته تر افزايش با گام ۲/۱ EV را فراهم
    مي کنند.

يک ايده ساده
    بطور ساده مي توان گفت در جبران نوري مقادير مثبت روشنايي تصوير را زياد و مقادير منفي تصوير را تاريک تر مي کند. احتمالا ساده ترين راه براي توضيح عملکرد جبران نوري اين است که تاثير جبران نوري بر روي تنظيم نور را با چند مثال توضيح دهيم.
    موضوع مورد مطالعه يک مجسمه قديمي در يک پارک است. براي اين عکسها، از دوربين Casio QV8000SX استفاده شده است که اطلاعات بسيار کاملي از تصوير را بصورت EXIF ضبط مي کند. به علاوه، زوم بالاي اين دوربين (8X) يکي ديگر از دلايل انتخاب آن بوده است. براي مقايسه صحيح بين عکسها، يک عکس با جبران نوري صفر گرفته شده است که ساير عکسها با اين عکس که داراي تنظيم نور صحيح است مقايسه شوند.

جبران نوري "1EV+"

جبران نوري "0"

جبران نوري "1.00EV-"

همانطور که در اين عکسها ديده مي شود اثر جبران نوري بر روي عکس بسيار زياد است. نتايج دقيق تر را مي توان با کاهش و افزايش جبران نوري با گام کوچکتر به دست آورد. در واقع، بعضي از دوربين ها مي توانند اين کار را بصورت خودکار انجام دهند. يک عکس با تنظيمي که نورسنج انجام داده است مي گيرند و دو عکس ديگر يکي با جبران نوري مثبت و ديگري منفي مي گيرند. به اين کار محدوده بندي تنظيم نور –Exposure Bracketing- گفته مي شود.
    براي اينکه تغييرات دقيقتر تصوير بااستفاده از جبران نوري با گام کوچکتر نشان داده شود، 3 تصوير از يک موضوع ثابت را در نظر مي گيريم.

جبران نوري "0.75EV+"

جبران نوري "0"

جبران نوري "0.75EV-"

شبيه ساير موارد مطرح در عکاسي، بهترين راه براي ياد گرفتن استفاده از جبران نوري تجربه کردن آن است. بعضي اوقات ، ممکن است با تغييرات اندکي بر روي تنظيم نوري پيشنهاد شده توسط نورسنج دوربين عکسي بسيار بهتر از لحاظ طيف رنگها و موفقيت عکس درنظر بينندگان به دست آيد. تاريک کردن درياي طوفاني در حد3/1- EV مي تواند حس ترس را القا نمايد، در حالي که زياد کردن جبران نوري در حد3/1+ EV مي تواند کودکي را که در حال تاب بازي است شادتر و روشن تر نشان دهد.

خیلی ممنون دوست عزیز

داره خودمونی میشه amirdave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دوستان برای زیر 350 هزار تومن یه دوربین خوب چی پیشنهاد میکنین.کاربردش هم فقط گرفتن عکسهای خونوادگیه

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان امروز که من فیلمبرداری با 260 کردم صدای زوم کردن هم شنیده میشه طبیعی هستش؟؟؟راستی کابل hdmi چی براش بگیرم ؟قیمتاش چطوری هست؟ممنون میشم راهنمایی کنید .خیلی ممنون از دوستان که واقعا برای جواب دادن به سوالات وقت میذارند ممنون هستم ازتون.راسیتی از gps چه جوری میشه استفاده کرد؟؟؟روشن میشه سیو هم میکنه بعد چیکار باید بکنم؟؟؟
    بله صدای زوم کردنش طبیعیه . صدای وززززز ممتد داره.
    کابل hdmi از اونجایی که ورودی دوربین از نوع mini هستش شما باید c به a تهیه کنید یعنی مینی رو به استاندارد وصل کنه.یعنی یه طرف کابل فیش کوچیک داره و یه طرفش بزرگ .قیمتشم 12 یا 13 تمن
    و برای اطلاع از نحوه ی کارکرد gps به آدرس زیر برید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. 2 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

فیلم برداریش فکر نکنم زیاد جالب باشه ، قیمتش هم بالاست ، من حداکثر دیگه 800 تومان می تونم بزارم
    نظرتون راجع به دوربین های زیر چیه ؟

Sony Cyber-Shot DSC-WX100
    فیلم‌برداری با کیفیت Full HD در ابعاد 1080 × 1920 پیکسل و با سرعت 30 فریم بر ثانیه

Sony Cyber-Shot DSC-WX150
    فیلم‌برداری با کیفیت Full HD در ابعاد 1080 × 1920 پیکسل و با سرعت 60 فریم بر ثانیه
    خب مسلما دوبین Sony Cyber-Shot DSC-WX150 پیشنهاد میشه.

9. 2 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان برای زیر 350 هزار تومن یه دوربین خوب چی پیشنهاد میکنین.کاربردش هم فقط گرفتن عکسهای خونوادگیه
    Samsung ST68
    حسگر CCD با کیفیت 16.4 مگاپیکسل - اندازه 1/2.3 اینچ
    فیلم: ابعاد HD - سرعت 30 فریم بر ثانیه
    لنز: 25-125 میلیمتر - بزرگنمایی اپتیکال 5 برابر - لرزشگیر تصویر - زوم اپتیکال در حین فیلمبرداری
    عکسبرداری: سرعت شاتر از 1/2000 ثانیه تا 8 ثانیه - ایزو اتوماتیک و 80 و 100 و 200 و 400 و 800 و 1600 و 3200 - دارای فلاش داخلی با برد 3.5 متر - تکنولوژی تشخیص چهره - تکنولوژی تشخیص لبخند
    صفحه نمایش: 2.7 اینچ با رزولوشن 230,000 پیکسل - Live View
    سایر مشخصات: ذخیره بر روی کارت حافظه Micro SDHC, Micro SD - باتری یون لیتیوم استاندارد

310 تمن

در صورت افزایش بودجه :

Sony Cyber-Shot DSC-W630

مشخصات حسگر و تصویر: حسگر Super HAD CCD با کیفیت 16.1 مگاپیکسل - اندازه 1/2.3 اینچ - 4.55 × 6.17 میلی‌متر
    فیلم: ابعاد HD - سرعت 30 فریم بر ثانیه
    لنز: 25-125 میلیمتر - بزرگنمایی اپتیکال 5 برابر - لرزشگیر تصویر - زوم اپتیکال در حین فیلمبرداری
    عکسبرداری: سرعت شاتر از 1/1600 ثانیه تا 2 ثانیه - ایزو اتوماتیک و 80 و 100 و 200 و 400 و 800 و 1600 و 3200 - فلاش داخلی با برد 3.7 متر - تکنولوژی تشخیص چهره - تکنولوژی تشخیص لبخند
    صفحه نمایش: 2.7 اینچ با رزولوشن 230,400 پیکسل - Live View
    سایر مشخصات: ذخیره بر روی کارت حافظه Memory Stick Duo, Memory Stick PRO Duo, Memory Stick PRO Duo (High Speed), Memory Stick PRO HG Duo, Memory Stick Micro, Memory Stick MicroSD, SDHC, SDXC, MicroSD Memory Card, MicroSDHC Memory Card - باتری یون لیتیوم استاندارد
    385 تمن یا 390

11. 2 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

البته صدای زوم توی فیلم هم ضبط میشه پس طبیعی هست؟؟؟اخه یه تیکه که فیلمبرداری کردم خیلی ناجور هست صداش محیط ساکته و واون صدا فقط هست پس طوری نیس؟؟؟

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

البته صدای زوم توی فیلم هم ضبط میشه پس طبیعی هست؟؟؟اخه یه تیکه که فیلمبرداری کردم خیلی ناجور هست صداش محیط ساکته و واون صدا فقط هست پس طوری نیس؟؟؟
    شما همین الانم اگه نمونه فیلم های دوربینتون رو تو یوتوب ببینید و یا دروبین هایی مثله hx30 سونی رو هم ببینید این صدا تو زومش هست .اگه مد نظرتون همین صدای معمولی زوم هست باید بگم طبیعیه ولی اگه منظورتون یه صدای مشکوک باشه ممکنه مشکلی بوجود اومده باشه.حتما چنتا نمونه فیلمشو ببینید
    مثله این:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ابتدا چون زوم اپتیکال هست صدای کار کردنش به گوش میرسه و نیز ضبط میشه.بعدش که ادامه ی زوم ، دیجیتالی میشه ، فقط صفحه بزرگ میشه و صدا نداره

14. این کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •