شما سقف بودجت (به دلار یا یورو ) و انتظاراتت رو بگو و اینکه در آینده قصد خرید لنز داری یا نه تا راهنمایی کنیم
ضمناً 1100D با عرض پوزش آشغال ترین DSLR موجود کنون هستش!
شما سقف بودجت (به دلار یا یورو ) و انتظاراتت رو بگو و اینکه در آینده قصد خرید لنز داری یا نه تا راهنمایی کنیم
ضمناً 1100D با عرض پوزش آشغال ترین DSLR موجود کنون هستش!
فیلم برداریش فکر نکنم زیاد جالب باشه ، قیمتش هم بالاست ، من حداکثر دیگه 800 تومان می تونم بزارم
نظرتون راجع به دوربین های زیر چیه ؟
Sony Cyber-Shot DSC-WX100
فیلمبرداری با کیفیت Full HD در ابعاد 1080 × 1920 پیکسل و با سرعت 30 فریم بر ثانیه
Sony Cyber-Shot DSC-WX150
فیلمبرداری با کیفیت Full HD در ابعاد 1080 × 1920 پیکسل و با سرعت 60 فریم بر ثانیه
دوستان امروز که من فیلمبرداری با 260 کردم صدای زوم کردن هم شنیده میشه طبیعی هستش؟؟؟راستی کابل hdmi چی براش بگیرم ؟قیمتاش چطوری هست؟ممنون میشم راهنمایی کنید .خیلی ممنون از دوستان که واقعا برای جواب دادن به سوالات وقت میذارند ممنون هستم ازتون.راسیتی از gps چه جوری میشه استفاده کرد؟؟؟روشن میشه سیو هم میکنه بعد چیکار باید بکنم؟؟؟
Last edited by mohsen.haftom; 22-10-2012 at 19:51.
خیلی ممنون دوست عزیز
دوستان برای زیر 350 هزار تومن یه دوربین خوب چی پیشنهاد میکنین.کاربردش هم فقط گرفتن عکسهای خونوادگیه
بله صدای زوم کردنش طبیعیه . صدای وززززز ممتد داره.
کابل hdmi از اونجایی که ورودی دوربین از نوع mini هستش شما باید c به a تهیه کنید یعنی مینی رو به استاندارد وصل کنه.یعنی یه طرف کابل فیش کوچیک داره و یه طرفش بزرگ .قیمتشم 12 یا 13 تمن
و برای اطلاع از نحوه ی کارکرد gps به آدرس زیر برید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب مسلما دوبین Sony Cyber-Shot DSC-WX150 پیشنهاد میشه.
Samsung ST68
حسگر CCD با کیفیت 16.4 مگاپیکسل - اندازه 1/2.3 اینچ
فیلم: ابعاد HD - سرعت 30 فریم بر ثانیه
لنز: 25-125 میلیمتر - بزرگنمایی اپتیکال 5 برابر - لرزشگیر تصویر - زوم اپتیکال در حین فیلمبرداری
عکسبرداری: سرعت شاتر از 1/2000 ثانیه تا 8 ثانیه - ایزو اتوماتیک و 80 و 100 و 200 و 400 و 800 و 1600 و 3200 - دارای فلاش داخلی با برد 3.5 متر - تکنولوژی تشخیص چهره - تکنولوژی تشخیص لبخند
صفحه نمایش: 2.7 اینچ با رزولوشن 230,000 پیکسل - Live View
سایر مشخصات: ذخیره بر روی کارت حافظه Micro SDHC, Micro SD - باتری یون لیتیوم استاندارد
310 تمن
در صورت افزایش بودجه :
Sony Cyber-Shot DSC-W630
مشخصات حسگر و تصویر: حسگر Super HAD CCD با کیفیت 16.1 مگاپیکسل - اندازه 1/2.3 اینچ - 4.55 × 6.17 میلیمتر
فیلم: ابعاد HD - سرعت 30 فریم بر ثانیه
لنز: 25-125 میلیمتر - بزرگنمایی اپتیکال 5 برابر - لرزشگیر تصویر - زوم اپتیکال در حین فیلمبرداری
عکسبرداری: سرعت شاتر از 1/1600 ثانیه تا 2 ثانیه - ایزو اتوماتیک و 80 و 100 و 200 و 400 و 800 و 1600 و 3200 - فلاش داخلی با برد 3.7 متر - تکنولوژی تشخیص چهره - تکنولوژی تشخیص لبخند
صفحه نمایش: 2.7 اینچ با رزولوشن 230,400 پیکسل - Live View
سایر مشخصات: ذخیره بر روی کارت حافظه Memory Stick Duo, Memory Stick PRO Duo, Memory Stick PRO Duo (High Speed), Memory Stick PRO HG Duo, Memory Stick Micro, Memory Stick MicroSD, SDHC, SDXC, MicroSD Memory Card, MicroSDHC Memory Card - باتری یون لیتیوم استاندارد
385 تمن یا 390
البته صدای زوم توی فیلم هم ضبط میشه پس طبیعی هست؟؟؟اخه یه تیکه که فیلمبرداری کردم خیلی ناجور هست صداش محیط ساکته و واون صدا فقط هست پس طوری نیس؟؟؟
شما همین الانم اگه نمونه فیلم های دوربینتون رو تو یوتوب ببینید و یا دروبین هایی مثله hx30 سونی رو هم ببینید این صدا تو زومش هست .اگه مد نظرتون همین صدای معمولی زوم هست باید بگم طبیعیه ولی اگه منظورتون یه صدای مشکوک باشه ممکنه مشکلی بوجود اومده باشه.حتما چنتا نمونه فیلمشو ببینید
مثله این:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ابتدا چون زوم اپتیکال هست صدای کار کردنش به گوش میرسه و نیز ضبط میشه.بعدش که ادامه ی زوم ، دیجیتالی میشه ، فقط صفحه بزرگ میشه و صدا نداره
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)