تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1375 از 1849 اولاول ... 375875127513251365137113721373137413751376137713781379138514251475 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,741 به 13,750 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

خوش به حالت
    من 4 شنبه درخواست دادم هنوز تخلیه نشده!!! (چراغ ADSL هنوز روشنه)
    به نظرت چی کار کنم؟
    دیروز زنگ زدم های وب گفت درخواستتو فرستادیم مخابرات یه شماره پیگیری و یه شماره اتوماسیون هم بهم داد
    ولی تا امروز که خبری از تخلیه نیست
    رفت واسه فردا
    والا اگه گفتن فرستادیم مخابرات فکر نکنم دیگه شما و های وب بتونین کاری کنین - متاسفانه بعضی مراکز مخابراتی خیلی کندن

از چه راهی اقدام کردی واسه تخلیه خط؟؟

به خود 1565 فقط زنگ زدی یا کار دیگه ای کردی؟ مثلا نمایندگیش توشهرتون هم رفتی واسه درخواست یا فقط همین تماس تلفنی کافی بود؟
    نه من فقط 1565 زنگ زدم بعدشم تو 195 شکایت کردم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

دوستان این تعرفه های مخابرات رو نگاه کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پشتیبانی میگه 512 نامحدود بین 60-65 هست سرعتش ولی من چشمم آب نمیخوره با نامحدود
    خودم نظرم رو اون 8 مگ 1 ساله هست که شبانه هم داره

کدومشون بهتره به نظر شما ؟

3. این کاربر از qw1212 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوستان این تعرفه های مخابرات رو نگاه کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پشتیبانی میگه 512 نامحدود بین 60-65 هست سرعتش ولی من چشمم آب نمیخوره با نامحدود
    خودم نظرم رو اون 8 مگ 1 ساله هست که شبانه هم داره

کدومشون بهتره به نظر شما ؟
    از وقتی مخابرات اجرای اینترنتشو داده به شرکت سپنتا واقعا روز به روز داره بهتر میشه (برعکس بای وب)
    ببین اگه مصرف روزانه ات خیلی زیاد نیست (در حد ماهی 10-15 گیگه) و بیشتر میخوای دانلود داشته باشی همون 8 مگ 1 ساله (اون طرح 18 هزار تومنیش رو میگم که ماهانه 8.33 گیگ بهت حجم اضافه میشه) اونو بگیری خیلی خوبه (راحت شبی 12 گیگ با سرعت 600 کیلوبایت میتونی دانلود کنی) سرعت روزانه اش هم خوبه (سرعت دانلود 600 و سرعت تک کانکشن 100)
    ولی اگه مصرف روزانه ات (وبگردی) زیاده و خیلی دنبال دانلود نیستی نامحدود یه ماهه بگیری بهتره (واقعا هم نامحدود و سرعتشم ثابت رو 60 فیکسه نه اینکه سقف حجمی داشته باشه بعد سرعت بیاد رو 16) اگه خوب بود تمدید کن (خوبی مخابرات از نظر طرح های 1 ساله اش اینه که محدود به مشترکین جدیدش نیست و مشترکین قدیمی هم میتونن استفاده کنن (یعنی اگه مثلا دیدی 512 سرعتش خوب نیست میتونی بری طرح 1 ساله بگیری بعد یه خوبی هم داره میتونی بین دوره هم تغییر طرح بدی (یعنی مثلا دو سه روز با 512 کار کردی دیدی جالب نیست میتونی بری 1 طرح دیگه بگیری (فقط هزینه اون مدت ازت کسر میشه و میتونی از پول قبلیت واسه خرید جدید استفاده کنی)

5. این کاربر از broosli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

آقا تخلیه بزنم پول فشفشه استفاده نشده رو برمیگردونن یا باید مصرف کنم ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

آقا تخلیه بزنم پول فشفشه استفاده نشده رو برمیگردونن یا باید مصرف کنم ؟
    واسه تخلیه هیچ پولی (بابت زمان یا حجم باقی مونده) بهت برنمیگردونن
    حالا دیگه خودت حساب کن به ضررش می ارزه یا نه؟

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

وختشه از های وب رفت دیگه

9. این کاربر از ham33d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

از وقتی مخابرات اجرای اینترنتشو داده به شرکت سپنتا واقعا روز به روز داره بهتر میشه (برعکس بای وب)
    ببین اگه مصرف روزانه ات خیلی زیاد نیست (در حد ماهی 10-15 گیگه) و بیشتر میخوای دانلود داشته باشی همون 8 مگ 1 ساله (اون طرح 18 هزار تومنیش رو میگم که ماهانه 8.33 گیگ بهت حجم اضافه میشه) اونو بگیری خیلی خوبه (راحت شبی 12 گیگ با سرعت 600 کیلوبایت میتونی دانلود کنی) سرعت روزانه اش هم خوبه (سرعت دانلود 600 و سرعت تک کانکشن 100)
    ولی اگه مصرف روزانه ات (وبگردی) زیاده و خیلی دنبال دانلود نیستی نامحدود یه ماهه بگیری بهتره (واقعا هم نامحدود و سرعتشم ثابت رو 60 فیکسه نه اینکه سقف حجمی داشته باشه بعد سرعت بیاد رو 16) اگه خوب بود تمدید کن (خوبی مخابرات از نظر طرح های 1 ساله اش اینه که محدود به مشترکین جدیدش نیست و مشترکین قدیمی هم میتونن استفاده کنن (یعنی اگه مثلا دیدی 512 سرعتش خوب نیست میتونی بری طرح 1 ساله بگیری بعد یه خوبی هم داره میتونی بین دوره هم تغییر طرح بدی (یعنی مثلا دو سه روز با 512 کار کردی دیدی جالب نیست میتونی بری 1 طرح دیگه بگیری (فقط هزینه اون مدت ازت کسر میشه و میتونی از پول قبلیت واسه خرید جدید استفاده کنی)
    ممنون بابت توضیحاتت

والا الان نمیدونم نت مخابرات تو چه وضعیتیه در حال حاضر ولی چاره ای به جز همین مخابرات نمونده برام !
    شاتل که پورت خالی نداره صبانت هم که کلا نمایندگی نداره اینجا آسیاتک هم که میگن عین های وبه
    مونده همین مخابرات با توجه به شرایط

یه ماه میرم همون نامحدود رو میگیرم اگه خوب بود که هیچ اگر نه عوض میکنم همون 1 ساله که شبانه هم داره رو میگیرم

11. این کاربر از qw1212 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

ممنون بابت توضیحاتت

والا الان نمیدونم نت مخابرات تو چه وضعیتیه در حال حاضر ولی چاره ای به جز همین مخابرات نمونده برام !
    شاتل که پورت خالی نداره صبانت هم که کلا نمایندگی نداره اینجا آسیاتک هم که میگن عین های وبه
    مونده همین مخابرات با توجه به شرایط

یه ماه میرم همون نامحدود رو میگیرم اگه خوب بود که هیچ اگر نه عوض میکنم همون 1 ساله که شبانه هم داره رو میگیرم
    مطمئن باش بدتر از بای وب نیست (قطعی هاش در حد ماهی 2 ساعت بیشتر نیست)
    پکت لاست هم اصلا نداره
    پینگش هم متوسطه (بین 150 تا 200)
    مخابرات همون زمانی هم که خیلی بد شده بود بازم انقد قطعی و وصلی و آپلود در حد صفر و ... که بای وب داره، نداشت الان که بهتر هم شده

13. این کاربر از broosli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

خیلی عجیبه
    اصلا ثبات نداره
    نوسان شدید داره
    (اگه اینترنت کیفیت لازم رو داشته باشه باید هر 3 تا عدد نزدیک بهم باشن یا حداکثر 10 درصد اختلاف داشته باشن)

16. این کاربر از broosli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •