والا اگه گفتن فرستادیم مخابرات فکر نکنم دیگه شما و های وب بتونین کاری کنین - متاسفانه بعضی مراکز مخابراتی خیلی کندن
نه من فقط 1565 زنگ زدم بعدشم تو 195 شکایت کردم
والا اگه گفتن فرستادیم مخابرات فکر نکنم دیگه شما و های وب بتونین کاری کنین - متاسفانه بعضی مراکز مخابراتی خیلی کندن
نه من فقط 1565 زنگ زدم بعدشم تو 195 شکایت کردم
دوستان این تعرفه های مخابرات رو نگاه کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پشتیبانی میگه 512 نامحدود بین 60-65 هست سرعتش ولی من چشمم آب نمیخوره با نامحدود
خودم نظرم رو اون 8 مگ 1 ساله هست که شبانه هم داره
کدومشون بهتره به نظر شما ؟
از وقتی مخابرات اجرای اینترنتشو داده به شرکت سپنتا واقعا روز به روز داره بهتر میشه (برعکس بای وب)
ببین اگه مصرف روزانه ات خیلی زیاد نیست (در حد ماهی 10-15 گیگه) و بیشتر میخوای دانلود داشته باشی همون 8 مگ 1 ساله (اون طرح 18 هزار تومنیش رو میگم که ماهانه 8.33 گیگ بهت حجم اضافه میشه) اونو بگیری خیلی خوبه (راحت شبی 12 گیگ با سرعت 600 کیلوبایت میتونی دانلود کنی) سرعت روزانه اش هم خوبه (سرعت دانلود 600 و سرعت تک کانکشن 100)
ولی اگه مصرف روزانه ات (وبگردی) زیاده و خیلی دنبال دانلود نیستی نامحدود یه ماهه بگیری بهتره (واقعا هم نامحدود و سرعتشم ثابت رو 60 فیکسه نه اینکه سقف حجمی داشته باشه بعد سرعت بیاد رو 16) اگه خوب بود تمدید کن (خوبی مخابرات از نظر طرح های 1 ساله اش اینه که محدود به مشترکین جدیدش نیست و مشترکین قدیمی هم میتونن استفاده کنن (یعنی اگه مثلا دیدی 512 سرعتش خوب نیست میتونی بری طرح 1 ساله بگیری بعد یه خوبی هم داره میتونی بین دوره هم تغییر طرح بدی (یعنی مثلا دو سه روز با 512 کار کردی دیدی جالب نیست میتونی بری 1 طرح دیگه بگیری (فقط هزینه اون مدت ازت کسر میشه و میتونی از پول قبلیت واسه خرید جدید استفاده کنی)
آقا تخلیه بزنم پول فشفشه استفاده نشده رو برمیگردونن یا باید مصرف کنم ؟
واسه تخلیه هیچ پولی (بابت زمان یا حجم باقی مونده) بهت برنمیگردونن
حالا دیگه خودت حساب کن به ضررش می ارزه یا نه؟
وختشه از های وب رفت دیگه
ممنون بابت توضیحاتت
والا الان نمیدونم نت مخابرات تو چه وضعیتیه در حال حاضر ولی چاره ای به جز همین مخابرات نمونده برام !
شاتل که پورت خالی نداره صبانت هم که کلا نمایندگی نداره اینجا آسیاتک هم که میگن عین های وبه
مونده همین مخابرات با توجه به شرایط
یه ماه میرم همون نامحدود رو میگیرم اگه خوب بود که هیچ اگر نه عوض میکنم همون 1 ساله که شبانه هم داره رو میگیرم
مطمئن باش بدتر از بای وب نیست (قطعی هاش در حد ماهی 2 ساعت بیشتر نیست)
پکت لاست هم اصلا نداره
پینگش هم متوسطه (بین 150 تا 200)
مخابرات همون زمانی هم که خیلی بد شده بود بازم انقد قطعی و وصلی و آپلود در حد صفر و ... که بای وب داره، نداشت الان که بهتر هم شده
خیلی عجیبه
اصلا ثبات نداره
نوسان شدید داره
(اگه اینترنت کیفیت لازم رو داشته باشه باید هر 3 تا عدد نزدیک بهم باشن یا حداکثر 10 درصد اختلاف داشته باشن)
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)