تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1375 از 4105 اولاول ... 37587512751325136513711372137313741375137613771378137913851425147518752375 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,741 به 13,750 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه ar.tmu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

آقا تو برگ سفیدتون اشاره ای به امریه شده؟
    بله واسه من نوشته مرکز آموزش:شهدای وظیفه نزاجا (امریه دار)

2. این کاربر از ar.tmu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه gooride's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان من درخواست امریه داده بودم ولی توی برگ سفیدم "امریه دار" ذکر نشده. با اینکه دو ماه قبل کاراش رو تو سازمان مربوطه کرده بودم 2 بهمن فرستادند. ممکنه به خاطر دیر فرستادنشون باشه یا اینکه نظام وظیفه امریه م رو قبول نکرده؟ یکی میگفت چون دیر ارسال کردند اواسط آموزشی معلوم میشه. آیا تنها راهی که دارم اینه که دلمو به همین جمله خوش کنم یا میشه از طریقی فهمید؟

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

منم کپی برگه سفیدم رو امروز گرفتم
    مرکز آموزش: آموزشگاه شهدای وظیفه نزاجا (01)

من حدود 2 هفته پیش برای امریه اقدام کردم و تو مصاحبه بهم گفتن قبول شدی ولی تو این برگه ننوشته امریه دار !

دوستان حالا که من آموزشی رو شهر خودمون افتادم بازم مرخضی هام مثل بقیه است دیگه؟ یعنی فقط میان دوره میذارن بیام خونه دیگه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من حدود 2 هفته پیش برای امریه اقدام کردم و تو مصاحبه بهم گفتن قبول شدی ولی تو این برگه ننوشته امریه دار !

دوستان حالا که من آموزشی رو شهر خودمون افتادم بازم مرخضی هام مثل بقیه است دیگه؟ یعنی فقط میان دوره میذارن بیام خونه دیگه؟
    01 یک هتل 8 ستارست. روز برگی و هر روز میای خونه به جز روزهایی که پست داری. نونت تو روغنه.

6. این کاربر از pedromi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ar.tmu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

01 یک هتل 8 ستارست. روز برگی و هر روز میای خونه به جز روزهایی که پست داری. نونت تو روغنه.
    سلام.من اهل تهران نستم ولی تو تهران فامیل داریم.شما که می گین روز برگه میتونم برم خونه فامیلمون یا نه؟

آخر فروم باز Amin_0913's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ( اصفهان)

پيش فرض

سلام
    دوستم با دیپلم افتاده 01
    مگه میشه؟

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من این محل رو برای جواب دادن مناسب نمی دونم چون بچه ها بیشتر می خوان اطلاعاتشون رو ببرن بالا تا دعوای ماها رو ببینن
    اما به هر حال
    درسته که پدرم تنها رفته و من کاری نکردم، اما رفتن پدرم کل خانواده رو تحت تاثیر قرار داده، نه خودش رو فقط.
    خدا پدر شما رو هم براتون حفظ کنه، و باید بگم که من نخواستم منتی سر کسی بذارم، که شاید نوشته ام همچین برداشتی رو القا کرده.
    ولی در مورد خط آخر مطلبتون باید عرض کنم که من الان 8 ماه خدمتم و همین 5 شنبه هفته پیش هم قسمتی م 3 ماه کسری آورد و رفت و من و با کارها تک و تنها گذاشت
    اما خدا می دونه من خوشحال شدم، چون موندن اون تو خدمت چه به درد من می خوره (البته اگه می بود چون هم قسمتیمه، کار من کمتر می شد) اما رفتنش خیلی به نفعشه، هم روحی هم مادی
    دعوا چیه عزیز داریم بحث میکنیم ، منم دارم حرف دلم رو میزنم
    منم هیچ وقت آرزو نداشتم کسی که کسری آورده کارش به مشکل بخوره و نتونه ازش استفاده بلکه ، بلکه این حق رو برای خودم میدونم که چرا من هم نباید کسری داشته باشم ؟ چرا نباید عادلانه باشه ؟
    یکی از کارهای خوبی که بالاخره انجام دادن یکسان کردن مدت خدمت برای همه وظیفه ها بود چه دکتر چه بی سواد
    میدونم سخته کسی که کسری داشته و الان لغو شده ، اما آدم باید منصف باشه
    امیدوارم روزی برسه که همه شرایط یکسان باشه ، نه کسری ، نه امتیاز ، نه نابرابری ، همه یکسان از لحاظ شرایط

10. 4 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام.من اهل تهران نستم ولی تو تهران فامیل داریم.شما که می گین روز برگه میتونم برم خونه فامیلمون یا نه؟
    بله میتونید ، اصلا بزن بیرون تو شهر چرخ بزن شب قبل خاموشی برگرد کسی کاری نداره

سلام
    دوستم با دیپلم افتاده 01
    مگه میشه؟
    یحتمل خالی بسته ، 01 لیسانس به بالا میگیره

عزیز 01 افتادی شکر کن ! اگه شانست خوبه یگان هم جای خوبی میفتی بیخیال امریه شو ، یه سرچی بزن شرایط اونجا میاد دستت

آدم حس میکنم تو دوران امپراطوری روم زندگی میکنه که آدم رو به زور میبرن خدمت
    شتریه که رو همه پسرا خوابیده !! کاریش نمیشه کرد شما هم اگه میخوای یه روز پاتو از این امپراطوری بزاری بیرون باید بری خدمت !

12. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrang_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یحتمل خالی بسته ، 01 لیسانس به بالا میگیره
    دوست گلم همچینم بیراه نگفته
    من دوستم 2-3 ماه پیش با فوق دیپلم افتاد 01
    موفق باشی

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

عزیز 01 افتادی شکر کن ! اگه شانست خوبه یگان هم جای خوبی میفتی بیخیال امریه شو ، یه سرچی بزن شرایط اونجا میاد دستت
    آره داداش. من همون موقع که دیدم تهران افتادم خدا رو شکر کردم. کلا اونجوری نیستم که توقعم بالا باشه وحتی شهرستان هم میوفتادم راضی بودم. فقط این مدت دعا میکردم نیرو انتظامی و شهرهای مرزی نیوفتم که شانس آوردم و نیوفتادم.
    برام سپاه و ارتش فرقی نمیکرد فقط بابت یه چیز ارتش نگران هستم و اونم سنگینیه اسلحشه. چون از لحاظ بدنی یه مقدار ضعیفم و میترسم تو تمرین رژه کم بیارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •