تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1375 از 1783 اولاول ... 375875127513251365137113721373137413751376137713781379138514251475 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,741 به 13,750 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

یکی نیست بهشون بگه آخخه وقتی نمیتونید وقتی پهنای باند ندارید وقتی نمی خواین پول بدین پهنای باند جدید بخرین، بیخود می کنین میاین سرویس 12 مگ بذارین که زیر بزاین !!! بعد بیاین از این جلسات تشکیل بدین و این روش های مسخره رو راه بندازین. منو بگو می خواستم نامحدود مخابرات رو ول کنم بیام اینجا. خدا به جوونیم رحم کرد ها

2. 2 کاربر از nimakh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

یکی نیست بهشون بگه آخخه وقتی نمیتونید وقتی پهنای باند ندارید وقتی نمی خواین پول بدین پهنای باند جدید بخرین، بیخود می کنین میاین سرویس 12 مگ بذارین که زیر بزاین !!! بعد بیاین از این جلسات تشکیل بدین و این روش های مسخره رو راه بندازین. منو بگو می خواستم نامحدود مخابرات رو ول کنم بیام اینجا. خدا به جوونیم رحم کرد ها
    عزیز من آخه شما چرا حرف های اینا را باور میکنی کجا پهنا باند کم دارند این همه 12 مگی تو این تایپک بود یکیشون شکایت نداشت از سرعت
    اینا همش بهونه هست دنبال اینن که جیبشون پر کنند ولی این قدر نفهم هستند که نمی فهمند با این قانون یک نفر هم تو صبانت نمیمونه

Last edited by khoodet; 14-09-2014 at 13:25.

4. 4 کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز masooyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

کمبود پهنای باند ندارن ولی به شدت گدا و **** هستن.

6. 3 کاربر از masooyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه otfbax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

عزیز من آخه شما چرا حرف های اینا را باور میکنی کجا پهنا باند کم دارند این همه 12 مگی تو این تایپک بود یکیشون شکایت نداشت از سرعت
    اینا همش بهونه هست دنبال اینن که جیبشون پر کنند ولی این قدر نفهم هستند که نمی فهمند با این قانون یک نفر هم تو صبانت نمیمونه

دقیقا حرف شما درسته کمبود پهنای باند یکسری نشونه های کاملا مشخص داره که هیچ کدوم از اونا رو نمی دیدیم مخصوصا این که کم اومدن واقعی پهنای باند رو قبلا دیدیم توی سال های اولیه کار صبانت هیچ 2 شبی سرعت به یک مقدار کم نمی شد نوسان یکسان نبود ولی توی اون شب هایی که ادعا می کنن پهنای باند کم اومده اگر سرعت هر ثانیه رو به صورت یک نقطه روی نمودار می گذاشتید می دیدید که نوسان بسیار کمی داره یعنی عمدا کم شده نه به خاطر کمبود پهنای باند صبانت خودشو نابود کرد با این سیاست و مطمئن هستم به وضوح دارن تخلیه کردن مشتری ها رو می بینن

8. 3 کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

نمایشگاه کامپیوتر در مشهد از 4 مهر تا 7 یا 8 مهر برگذار میشه.منم حتما برای تبلیغ صبانت میام
    شما یکی که بهتره خودتو لو ندی و اصلا عاقلانه تره اونورا آفتابی نشی
    چون اونقدر شبانه دانلود کردی که سرورهای صبانت ترکوندی دربدر دنبالتن .

10. 2 کاربر از HardwareMaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

شما یکی که بهتره خودتو لو ندی و اصلا عاقلانه تره اونورا آفتابی نشی
    چون اونقدر شبانه دانلود کردی که سرورهای صبانت ترکوندی دربدر دنبالتن .
    قربونت داداش اتفاقا تو شکایتی که از صبانت کردم چیزی که گفتم این بوده که من به استناد مدارک موجود در ریز مصرفم که در پنل کاربری ام هست در 3 ماه گذشته میانگین شبی 800 مگابایت دانلود شبانه داشتم.بنابراین با اینکه سرعت بالایی هم داشتم کاملا منصفانه مصرف کردم و عکسهای مربوط به ریز مصرفم رو هم برای 195 فرستادم تا حرفام مستند باشه.(اگر میخواهید برای شما هم بفرستم)حالا منی که منصفانه مصرف میکردم و سرعتم هم بالا بوده چرا باید محدود بشم؟اصلا شکایت من همین بوده.اگر هم حوصله میداشتی و از 160 صفحه پیش به اینطرف میخوندی(که البته خداییش کار سختی است منظورم اوج دوران طلایی سرعت شبانه صبانت بود اون زمان و اون صفحه ها) توی پستهام گفتم که من زیاد احتیاجی به دانلود شبانه ندارم و زیاد هم دانلود نمیکنم.(که حتی بعضی دوستان تعجب کرده بودند)ولیکن با این وجود چون از شرکت زورگو بدم میاد بازم شکایت کردم.وگرنه هنوز سرعت شبانه من 1.2 مگابایت درثانیه است.چون هنوز کمتر از 2 برابر حجم خریداری شده دانلود کردم.شما داداش گلم یک تحقیقی بکن بعد یک چیزی بگو.در هر صورت ما مخلص شما و همه دوستان هستیم

در ضمن دوستان تاریخ دقیق نمایشگاه کامپیوتر مشهد 3 تا 7 مهر میباشد.
    Last edited by david-ebi; 14-09-2014 at 15:19.

12. 4 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دقیقا حرف شما درسته کمبود پهنای باند یکسری نشونه های کاملا مشخص داره که هیچ کدوم از اونا رو نمی دیدیم مخصوصا این که کم اومدن واقعی پهنای باند رو قبلا دیدیم توی سال های اولیه کار صبانت هیچ 2 شبی سرعت به یک مقدار کم نمی شد نوسان یکسان نبود ولی توی اون شب هایی که ادعا می کنن پهنای باند کم اومده اگر سرعت هر ثانیه رو به صورت یک نقطه روی نمودار می گذاشتید می دیدید که نوسان بسیار کمی داره یعنی عمدا کم شده نه به خاطر کمبود پهنای باند صبانت خودشو نابود کرد با این سیاست و مطمئن هستم به وضوح دارن تخلیه کردن مشتری ها رو می بینن
    میگم داداش شما نمی خوایی امضات عوض کنی هر موقع میبینمش اعصابم به هم میریزه

14. 4 کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه otfbax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

میگم داداش شما نمی خوایی امضات عوض کنی هر موقع میبینمش اعصابم به هم میریزه
    سرعت روزانه که تغییر نکرده همونه امضا منم توش نوشته روزانه ولی چشم به خاطر گل روی شما عوض می کنم یه تست گرفتم هر موقع ببینیش روحت شاد بشه

16. 3 کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

لطفآ حذف شود.
    Last edited by PRO-1-PRO; 03-10-2014 at 21:31.

18. این کاربر از PRO-1-PRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سیاست اصلی این شرکت مشتری مداری بوده! عجب

خیلی جالبه که هنوز روشون میشه این شعار رو بدن!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •