تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1375 از 4428 اولاول ... 37587512751325136513711372137313741375137613771378137913851425147518752375 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,741 به 13,750 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminjigar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

برطرف شدن مشکل تلفن‌هایی که برروی خطوط PCM قرار دارند
    شبکه ترکیبی (هایبرید) شرکت مخابرات به منظور برطرف کردن مشکل ارائه ADSL برروی تلفن‌های خطوط PCM طراحی و راه‌اندازی شده است.
    این شبکه مشکل تلفن‌هایی که برروی خطوط PCM قرار دارند را برطرف و قابلیت ارائه سرویس اینترنت پرسرعت و استفاده از شبکه بی‌سیم را برروی این بستر فراهم می‌کند.
    توسعه بستر موجود سیستم دسترسی، کاهش هزینه‌های توسعه و کاهش هزینه جریان الکتریکی مصرفی از مزایای این شبکه عنوان شده است.
    انشالله مشکل ما که خطمون فیبر نوریه بر طرف بشه و بتونیم از شرکتهای دیگه خدمات بگیرم واز شر پ ا ر س آفلاین لعنتی راحت بشیم.
    البته PCM، فیبر نوری نیست؛ ماله همون کابل های مسی معمولی هست که می یاد تا در خونه و این جوری اطلاعات چندین کاربر رو با یک خط مسی رد میکنن برای فرستاندن سیگنال تلفنی و ارتباط دیال آپ مشکلی نداره اما برای اینترنت های پرسرعت ایجاد مشکل می کنه؛ در کشورهایی در سطح ما استفاده می شه و به کل منسوخ شده
    هست. تو مراکز مخابراتی هم تجهیزات PCM خیلی کم شده الان (قبلا یه سالن گنده بود اما الان یه اتاق کوچیک
    شده )
    ما تو این تاپیک داریم فقط خودمون رو قانع میکنیم اما هنوز کسی نیومده راه حلی بگه
    من امروز زنگ زدم گفتن نه اینطور نیست ممکنه این شبا خیلی ها دارن دانلود میکنن من گفتم پس چرا تا حالا اینطوری نبود
    گفتم بعد از قطعی من اینطوری شد گفت امنشب برو فایرفاکس رو از دیتا بیس خودش دانلود کن ببین بازم اینطوریه اگه بازم اینطوری بود میریم پورتت رو عوض میکنیم
    من نفهمیدم این پورت عو.ض کردن یعنی چی که همش پورت منو عوض میکنن
    ای بابا
    گفتم مشکل از مخابرات میتونه باشه گفتن نه نیست
    اگه عوض کنن یه پورت تخلیه شده می زارن که احتمالا تغییر نمی کنه... این جا کسی نمی تونه کاری کنه که عزیز من، وقتی اون پشتیبانی این جوری می گه یعنی خودش نمی دونه چی به چیه... دیگه چه برسه به بقیه!
    به هر حال این مشکلات از مبدا به مقصد درست میشه که فقط خودشون می تونن درست کنن که به خاطر
    پیچیدگی تجهیزات اون جا دیگه کسی دست بهشون نمی زنه معمولا!
    باز امیدوارم مشکلتون حل شه...

2. این کاربر از aminjigar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

13

واسه من لود نمیشه.کسی پورته دیگه سراغ نداره؟
    درست شد؟
    برای من مثه اینکه درست شد

اگه نباشه جاش خالی می مونه mooshimooshi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

بعداز 4-3 روز دیشب دانلود گذاشتم وضعیتم به این روز افتاده دیگه باید کم کم بی خیال دانلود شبانه بشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Daniel4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ChargeOK.com

پيش فرض

دمت گرم دیگه
    خیلی ناشکری اقا
    ما 500 تا رو بزورداریم دانلود میکنیم حالا شما 2گیگ و 700 دانلود کردی ناراحتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    عجبااااااااااا
    سرعت دیشب من....9

6. 4 کاربر از Daniel4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dvd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

مگه روی فیبرنوری ، ADSL گرفتی ؟!
    پشتیبانی اش به من گفت روی فیبر سرویس نمیدن !
    شما کدوم استان/شهر هستی ؟

این عکسها رو ببین :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    زیاد زور نزن !
    متوجه نمیشی. ISP ها میدونن چطوری دروغ بگن.
    راه حل : فسخ قرارداد !
    خوزستان- اهواز

---------- Post added at 10:14 AM ---------- Previous post was at 10:10 AM ----------

البته PCM، فیبر نوری نیست؛ ماله همون کابل های مسی معمولی هست که می یاد تا در خونه و این جوری اطلاعات چندین کاربر رو با یک خط مسی رد میکنن برای فرستاندن سیگنال تلفنی و ارتباط دیال آپ مشکلی نداره اما برای اینترنت های پرسرعت ایجاد مشکل می کنه؛ در کشورهایی در سطح ما استفاده می شه و به کل منسوخ شده
    هست. تو مراکز مخابراتی هم تجهیزات PCM خیلی کم شده الان (قبلا یه سالن گنده بود اما الان یه اتاق کوچیک
    شده )

اگه عوض کنن یه پورت تخلیه شده می زارن که احتمالا تغییر نمی کنه... این جا کسی نمی تونه کاری کنه که عزیز من، وقتی اون پشتیبانی این جوری می گه یعنی خودش نمی دونه چی به چیه... دیگه چه برسه به بقیه!
    به هر حال این مشکلات از مبدا به مقصد درست میشه که فقط خودشون می تونن درست کنن که به خاطر
    دوست عزیز من کجا گفتم pcm ،فیبرنوریه.عرض من این بود که حالا مشکل دوستان pcmدار حل شده .انشالله مشکل مایی که خطمون فیبر نوریه هم حل بشه

8. این کاربر از dvd2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

من همیشه برام سواله! فیبر نوری که خیلی تکنولوژی خفن و به روزیه! چرا Adsl رو نمیشه روش راه اندازی کرد؟ پس یعنی adsl تکنولوژی قدیمی و داغونیه؟

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

من همیشه برام سواله! فیبر نوری که خیلی تکنولوژی خفن و به روزیه! چرا Adsl رو نمیشه روش راه اندازی کرد؟ پس یعنی adsl تکنولوژی قدیمی و داغونیه؟
    به قول خودشون تجهیزاتش رو تو مراکز مخابراتی هنوز ندارن و برای این کار نیاز دارن تجهیزاتشون عوض بشه و این مستلزم هزینه های زیادی هست براشون و فعلا مقدور نیست

11. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mooshimooshi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    کرمان

7

به قول خودشون تجهیزاتش رو تو مراکز مخابراتی هنوز ندارن و برای این کار نیاز دارن تجهیزاتشون عوض بشه و این مستلزم هزینه های زیادی هست براشون و فعلا مقدور نیست
    براشون مقدور هست با این خونبهایی که از ملت میگیرن.فقط نمیخوان انجام بدن

13. 3 کاربر از mooshimooshi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Daniel4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ChargeOK.com

پيش فرض

بنظرتون چیکار کنم؟
    بقول خودشون با سرور موزیلا تست کنم که کردم و بدتر سرعت پایین تر بود

خوشبختانه یکی از کارکنان اینجا حرف منو خوب میفهمه و کار انجام میده بنظرتون بگم چیکار کنه؟
    من احتمال میدم بخاطر قطعی که داشتم پورتم رو گذاشتن تو محدوده شلوغ
    بنظرتون چی بگم بهش؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ميگم اين فيل-تر-شك-ن ها براي شما هم كار نميكنه يا فقط من مشكل دارم؟

---------- Post added at 02:52 PM ---------- Previous post was at 02:50 PM ----------

سرويس يك مگ رو ببين تو رو خدا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •