راستی تاریخ فعالسازی طرحهای جدید از شنبه دیگست
راستی تاریخ فعالسازی طرحهای جدید از شنبه دیگست
خوب شد گفتی الان میرم واسه ۱ ساله قبل از گرون شدن رو تمدید میکنم ، این قیمتا فاجعس
آقا من که الان زنگ زدم تمدید کنم ، از اون اپراتور پرسیدم چجوریاس قیمت داره میره بالا ؟
گفت تا عید افزایش قیمت روی اشتراک نداریم ، ولی مودم شاید همین فردا هم باز افزایش پیدا کنه
نزدیک بود پرداخت کنم ها الکی الکی !!
تعرفه 512 یکساله ؛ دوستانی که پینگ واسشون مهمه باید فقط تو منطقه خودشون تست بگیرن ...
ایا پینگ ربطی به فاصله از دکل داره ؟
یعنی من الان پینگم با -79 حدود 130 هست اگر بشه -65 پینگ میاد زیر صد؟
داداش نمیخواستم بگم ولی من نمایندگی هستم !
افزایش قیمت مودم تا قبل از عید نداریم ولی قیمتهای جدید رو از شنبه تو سایت میبینی .
از من گفتن بودخواستی بگو تلفنم رو پ.خ کنم که مطمئن شی بقیه دوستان بیخیال شن چون نباید میزاشتم ولی گذاشتم حوصله دردسر ندارم
![]()
دوست عزیز اتفاقا قیمت ها از قرار معلوم اعمال شده الان هم تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قیمت های جدید را زده و دیگه از لیست قیمت های قبلی خبری نیست.
خوب دلیل افزایش سرعت مبین نت هم انگار داره رو میشه (حتما یه مدت داشته دون می پاشیده تا وقتی قیمت های جدید را اعلام کنه خیلی ناراحت نشید )![]()
شنبه کجا بود قیمت های جدید الان تو سایت اومدن
![]()
چه خبر این همه افزایش قیمت خیلی کیفیت خدماتشون خوبه 4 گیگ 1024 سی هزار تومن لعنت به ...
درسته آقا شما درست میگفتی ، ای تو روح اونیکه دیشب ببا من صحبت کرد گفت گرون نمیشه ،
چه اشتباهی کردم دیشب تمدید نکردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)