تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1375 از 2365 اولاول ... 3758751275132513651371137213731374137513761377137813791385142514751875 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,741 به 13,750 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض باند کدنس zrs 710

سلام دوستان.رو ماشین من یه پخش pioneer DEH-P4850MP با باند کنوود مدل KFC-M6935A هست که بدک نیست،اما بازم ارضام نمی کنه.یکی از دوستان داره ماشینش رو می فروشه به من گفت می خوای بانداشو وردار.باندش کدنس ZRS710 .گفت باندو با طاقچه بت میدم 400 تومن.به نظر شما باندش چطوره ؟؟واصلا ارزش خریدن داره با این قیمت یا نه؟اگه ارزش داره یه آمپلی هم بم معرفی کنین لطفا.ممنون

داره خودمونی میشه yas44co's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    پشت در خونمون

پيش فرض

درود و خسته نباشید خدمت تمامی استادان و دوستان گرام،
    یه 206 تیپ 2 دارم میخوام براش یه برنامه ریزی صوتی بکنم! گفتم واجبه یه مشورتی تخصصی بکنم. (میدونید که به بازار اعتمادی نیست)
    همه جور آهنگی گوش میکنم و از صدای جیغ خوشم نمیاد. حجم صدا و کیفیت را دوست دارم
    بودجه را هم فعلا 1.500.000 تومن دارم و ((قصد دارم به مرور نهایت تا 3 خرج کنم)) (بازه 3 ماهه)
    اینو بگم که امکانات و آپشن پخش برام خیلی مهمه. برا همین بهترین مدل پخش 2014 که پیدا کردم Pioneer AVH X7550Bt به قیمت 1.3 میلیون هست.
    میخواستم فعلا با یه جفت باند قوی کارو راه بندازم ( با آمپ یا بدون آمپ ). بهترین باندی که پیدا کردم JBL GTO938 بود با قیمت 190.000 تومن.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این تا اینجا نظر خودم بود از اینجا به بعد نظر شما را جویا میشم،
    از اونجایی که حتما یه ساب (ترجیحا تخته ای چون هم صداشو دوست دارم هم 206 خودتون میدونید دیگه مشکل باکس دارم) نهایت تا 3 ماه دیگه میبندم میخواستم ببینم چه کار میشه کرد:
    از کل بودجم 1.300 بردارم با باقی پول (1.700) بهترین باند و آمپ و ساب و .... که میشه خرید چیه؟
    اصلا این باند JBL خوب هست؟ بهترین باند حال حاظر هم از کیفیت و هم حجم صدا الان چه مدلی هست؟؟ (تعریف کدنس را زیاد شنیدم حرفی برای گفتن داره؟)
    بهترین آمپ برای این JBL ها یا مدل باندی که شما پیشنهاد میدید چیه؟ (یادم رفت بگم با کامپوننت زیاد حال نمیکنم)
    4 تا باند با یه ساب تخته ای رو تخته 206 جا میشه؟ یا 2 تا باند بردارم کافیه؟؟
    اگه باندها حجم صدای بالایی داشته باشه 2 تا برام کافیه؟ یا حتما 4 تا؟ آخه 6975 V2 که حجم صدای بالایی داشت 500 وات و اینا ماکسیمم 300 واته!! جواب میدن؟
    فکر میکنم برای 4 تا باند و یه ساب حتما باید دوتا آمپ یه 4 و یه مونو برداشت؟ راه دیگه ای نداره که خرج بیاد پایین؟ مثلا 5 کانال هم دیدم جواب میدن آیا؟
    بهترین ساب که ویبره قوی داشته باشه و گوپ و گوپ نکنه چیه؟ این سایت
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که میگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهترینه، اصلا گیر میاد همچین چیزی؟؟
    خلاصه بهترین چیزی که میشه با این بودجه 1.700 بدون پخش بست چیه؟
    ممنون میشم دوستانی که پاسخ میدن کامل باشه بلکه یه کمکی به این سردرگمی ما شد...
    یه زحمت دیگه: اصفهانی نیستم ولی الان ساکن اصفهانم خواهشا اگه کسی که سر در بیاره و نصاب کاربلدی هم باشه تو اصفهان میشناسید معرفی کنید ممنون میشم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام دوستان.رو ماشین من یه پخش pioneer DEH-P4850MP با باند کنوود مدل KFC-M6935A هست که بدک نیست،اما بازم ارضام نمی کنه.یکی از دوستان داره ماشینش رو می فروشه به من گفت می خوای بانداشو وردار.باندش کدنس ZRS710 .گفت باندو با طاقچه بت میدم 400 تومن.به نظر شما باندش چطوره ؟؟واصلا ارزش خریدن داره با این قیمت یا نه؟اگه ارزش داره یه آمپلی هم بم معرفی کنین لطفا.ممنون
    710 جزو باندای خوب کدنس هستش و اونایی که دارن ازش خیلی تعریف میکنن قیمت نوش 520 تومنه و قیمت تاقچه هم 25 تومنه شما روی هم 350 برداری خوبه
    آمپ هم یه 5602 پایونیر براش بخر توی تنظیم گینش فقط خیلی دقت کن

4. 3 کاربر از BIG-BANG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما خودتون چیزی سراغ دارین ؟؟
    باند هم 718 فکر کنم خودتون گفته بودین خیلی جیغ میکشه من بیشتر برام کیفیت مهمه
    تو یه پست قدیمی که به یکی از دوستان پیشنهاد داده بودین اصلا باند نبود کامپ بجاش بود+ساب و...... این جوری چی؟(کامپ رو میشه رو استیج عقب گذاشت؟ بدون امپ میشه فعلا باهاش سر کرد؟)
    پراید هم صبا هستش

یه سوال دیگه ببخشید
    الان من با 500 تومن میتونم سری8.9 پایونیر بگیرم که میکسرم داره
    تنها چیزی که تو مشخصات 7056 بهتر بود اکولایزرش بود (که اصلا نمیدونم چیه :ی ) کیفیتاشون تو چی فرق داره ؟

بازم شرمنده من سوالام زیاده
    سلام
    من با توجه به ميزان بودجتون گفتم 718 وگرنه اصلا توصيه نمينم.
    تو 6*9 هاي خوب به نظر من CO609 و هرتز 690 سري هاي انرژي خوبن.يه كم ضعيفتر MC 609گليدن ولي خب مسلما كسي كه تو كار SQ هست سراغ كواكسيلها نميره.كامپوننت استفاده ميكنه.
    بله بهترين استيج صدا استفاده از كامپوننت +ساب ووفر هست.منتها نصب كامپوننت رو در هاي پرايد كمي كار غير استاندردي هست (البته مدلهاي جديد مثل 131 بهتر شده و ميشه به كامپ رو به بدنه پيچ و فيكس كرد.
    اكولايزر مياد نوع صدا رو بر اساس فركانسهاي مختلفي كه از طريق DSP در اختيارتون قرار ميده آناليز ميكنه. مثلا دوست داريد بيس بيشتر تو سيستم باشه خب فركانسهاي 80الي 200 رو تقويت ميكيند. يا مثلا صداي ووكال ر وتغيير ميديد. همچنين با اكولايزر ميتونيد تريبل يا فركانسهاي بالا كه از تيوترها پخش ميشن رو افزايش بديد. كلا اكولايرز و تنظيم كردنش سليقه اي هست.من شخص اغلب اوقات بهشون دست نميزنم و فلت گوش ميكنم.
    هرچي اهم پايين تر باشه بهتره نه؟؟
    يعني ٦٠٩ بهتره نه
    مرسي
    دوست عزيز آديو سيستم CO 609 همان CO609Plus هست و كلا يه مدل هست. امپدانسش هم 4 اهميه و 3 اهمي ها گليدن MC 609 هست كه جايگزين آديو سيستم MXC 609 شده و تفاوتش 10 وات به قدرت RMS ش اضافه شده و امپدانسش هم از 4 به 3 كاهش يافته.
    درود و خسته نباشید خدمت تمامی استادان و دوستان گرام،
    یه 206 تیپ 2 دارم میخوام براش یه برنامه ریزی صوتی بکنم! گفتم واجبه یه مشورتی تخصصی بکنم. (میدونید که به بازار اعتمادی نیست)
    همه جور آهنگی گوش میکنم و از صدای جیغ خوشم نمیاد. حجم صدا و کیفیت را دوست دارم
    بودجه را هم فعلا 1.500.000 تومن دارم و ((قصد دارم به مرور نهایت تا 3 خرج کنم)) (بازه 3 ماهه)
    اینو بگم که امکانات و آپشن پخش برام خیلی مهمه. برا همین بهترین مدل پخش 2014 که پیدا کردم Pioneer AVH X7550Bt به قیمت 1.3 میلیون هست.
    میخواستم فعلا با یه جفت باند قوی کارو راه بندازم ( با آمپ یا بدون آمپ ). بهترین باندی که پیدا کردم JBL GTO938 بود با قیمت 190.000 تومن.
    این تا اینجا نظر خودم بود از اینجا به بعد نظر شما را جویا میشم،
    از اونجایی که حتما یه ساب (ترجیحا تخته ای چون هم صداشو دوست دارم هم 206 خودتون میدونید دیگه مشکل باکس دارم) نهایت تا 3 ماه دیگه میبندم میخواستم ببینم چه کار میشه کرد:
    از کل بودجم 1.300 بردارم با باقی پول (1.700) بهترین باند و آمپ و ساب و .... که میشه خرید چیه؟
    اصلا این باند JBL خوب هست؟ بهترین باند حال حاظر هم از کیفیت و هم حجم صدا الان چه مدلی هست؟؟ (تعریف کدنس را زیاد شنیدم حرفی برای گفتن داره؟)
    بهترین آمپ برای این JBL ها یا مدل باندی که شما پیشنهاد میدید چیه؟ (یادم رفت بگم با کامپوننت زیاد حال نمیکنم)
    4 تا باند با یه ساب تخته ای رو تخته 206 جا میشه؟ یا 2 تا باند بردارم کافیه؟؟
    اگه باندها حجم صدای بالایی داشته باشه 2 تا برام کافیه؟ یا حتما 4 تا؟ آخه 6975 V2 که حجم صدای بالایی داشت 500 وات و اینا ماکسیمم 300 واته!! جواب میدن؟
    فکر میکنم برای 4 تا باند و یه ساب حتما باید دوتا آمپ یه 4 و یه مونو برداشت؟ راه دیگه ای نداره که خرج بیاد پایین؟ مثلا 5 کانال هم دیدم جواب میدن آیا؟
    بهترین ساب که ویبره قوی داشته باشه و گوپ و گوپ نکنه چیه؟ این سایت
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که میگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهترینه، اصلا گیر میاد همچین چیزی؟؟
    خلاصه بهترین چیزی که میشه با این بودجه 1.700 بدون پخش بست چیه؟
    ممنون میشم دوستانی که پاسخ میدن کامل باشه بلکه یه کمکی به این سردرگمی ما شد...
    یه زحمت دیگه: اصفهانی نیستم ولی الان ساکن اصفهانم خواهشا اگه کسی که سر در بیاره و نصاب کاربلدی هم باشه تو اصفهان میشناسید معرفی کنید ممنون میشم.
    دوست عزيز 206 (هاچ بك) يكي از بهترين خودروها از نظر ساند استيج هست.
    پيشنهاد من به شما يك جفت كامپوننت خوب براي جلو +يه ساب ووفر 10 اينچ تو باكس سيلد هست+يه پخش غير تصويري.(البته اگر حتما بايد DVD يا تصويري باشه حرفي نيست.ولي بهترين كيفيت صدا تو پخشهاي Aydio 1DIN هست.
    ولي اگر دنبال ويبره بازي هستيد با ساب 10 نميشه نتيجه گرفت.بايد 12-15 اينچ ببنديد.البته تو 206 همون 12 هم خوب پاسخ ميده.
    لطف بفرمائيد گام اول رو براي پخش يكبار ديگه مشخص بفرمائيد.

6. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ps3amir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    شما هزینتون چقدره؟
    شما اگر کیفیت میخواین نباید ساب با کوک ببندید!
    یه جفت کامپ و یه ساب بهتر میتونه راضی تون کنه
    کامپ mx165 و ساب mx10 یا mx12 plus
    امپلی مونو کنوود 8106 و امپ کامپ ها ml 60.2
    این پبشنهاد بنده بود
    بعد برند این ساب و کامپ که پیشنهاد دادین چیه؟

Sent from my iPhone 4s

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    پشت در خونمون

پيش فرض

سلام
    دوست عزيز 206 (هاچ بك) يكي از بهترين خودروها از نظر ساند استيج هست.
    پيشنهاد من به شما يك جفت كامپوننت خوب براي جلو +يه ساب ووفر 10 اينچ تو باكس سيلد هست+يه پخش غير تصويري.(البته اگر حتما بايد DVD يا تصويري باشه حرفي نيست.ولي بهترين كيفيت صدا تو پخشهاي Aydio 1DIN هست.
    ولي اگر دنبال ويبره بازي هستيد با ساب 10 نميشه نتيجه گرفت.بايد 12-15 اينچ ببنديد.البته تو 206 همون 12 هم خوب پاسخ ميده.
    لطف بفرمائيد گام اول رو براي پخش يكبار ديگه مشخص بفرمائيد.

مرسی از راهنماییت دوست من،
    اما حمید جان پاسخت جواب سوالامو کامل نداد! خیلی سوال بود جوابش بیش از اینا میشد جونه من اصن کامل خوندی
    در مورد پخش که گفتم همون مدل ثابته! امکانات مهمه و خروجی HighVolt داره.... تازه اینم 1Din هست فقط با مانیتور و مدل 2014.....
    هرکی دیگه هم از دوستان که سیستمی تو رنج 1.700 مد نظرش هست و خوب جواب گرفته لطفا جواب بده
    فقط خواهشا شرکت و مدل را دقیق مشخص کنید میخوام آمپ و باندها و ساب کامل با هم مچ باشن برای بهترین کیفیت و قدرت و نزنن همو بسوزونن....
    یه متخصص اصفهانی هم پیشنهاد کنید/ یعنی اینجا یه اصفهانی پیدا نمیشه؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

سلام
    شما لطف دارید
    شما میخواید ساب و کامپ بگیرید
    یا
    کامپ با کوکسیال(همون باند خربزه ای )
    کامپ هم بدون امپ کار میکنه و مشکلی نداره...
    پژو 206 رو من چند روز پرسیدم از دوستان استیج جلو16 و عقب 13 میخوره...
    بقیه رو نمیدونم
    فعلا یه 7056 بگیرید بعد هم کامپ و بعد هم امپ و ....
    من ميخوام هم كيفيت داشته باشم چون اهنگ لايت زياد گوش ميدم اما با بچه ها كه ميريم بيرون بتركونه يعني هم قدرتي هم كيفيتي
    حالا شما كامپ رو پيشنهاد ميكنيد+ساب
    يا اسپيكر+ساب
    ممنون

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از نظر هزینه نمیدونم چون ممکنه مثلا من بگم ۱ میلیون بعد اون چیزی که من میخوام نشه.چون قیمت ها هم دستم نیست.
    میخوام یه چی در حد تعادل باشه هزینه هم خیلی زیاد نشه.
    بعد برند این ساب و کامپ که پیشنهاد دادین چیه؟

Sent from my iPhone 4s
    سلام
    با اجازه حسین جان.
    برند گلیدن آدیو هست،یه برند آلمانیه که حدود 2 سال وارد ایران شده. نمایندگی رسمی داره و کیفیت ساخت و صدای خوبی داره.
    مرسی از راهنماییت دوست من،
    اما حمید جان پاسخت جواب سوالامو کامل نداد! خیلی سوال بود جوابش بیش از اینا میشد جونه من اصن کامل خوندی
    در مورد پخش که گفتم همون مدل ثابته! امکانات مهمه و خروجی HighVolt داره.... تازه اینم 1Din هست فقط با مانیتور و مدل 2014.....
    هرکی دیگه هم از دوستان که سیستمی تو رنج 1.700 مد نظرش هست و خوب جواب گرفته لطفا جواب بده
    فقط خواهشا شرکت و مدل را دقیق مشخص کنید میخوام آمپ و باندها و ساب کامل با هم مچ باشن برای بهترین کیفیت و قدرت و نزنن همو بسوزونن....
    یه متخصص اصفهانی هم پیشنهاد کنید/ یعنی اینجا یه اصفهانی پیدا نمیشه؟؟
    سلام گلم.
    راستش رو بخواهید خیلی دقیق نخوندم.ازتون عذر میخوام
    در مورد پخش من خوب متوجه نشدم.فکر کردم 2 DIN هست.
    938 صدای خسته کننده ای داره.چرا از کامپوننت خوشتون نمیاد؟اگر بخواهید فقط 9*6 ببندید و ساب هم بزارید با توجه به حجم اطاق کل ماشین BASS میشه.به نظر من یک جفت 6*9 کافیه.ساب هم میتونید گلیدن RS12Free Air ببندید کنار 9*6 ها.اونم یک جفت CO609 بگیر واقعا صدا عالی میشه.اسپیکر رو با پایونیر 5602 درایو میکینم و ساب رو هم با یه مونوی کن وود یا پایونیر.
    در مورد آمپهای 5 کانال هم با توجه به توانهای خروجی کمی که دارن مناسب نیستند.
    در مورد ویبره بازی سابهای JL خیلی عالی هستند ولی بسیار کمیابند تو ایران.بهترین و مقرون به صرفه ترین ساب برای این کار آلپاین تایپ R هست.12D4ولی باید تو باکس پورتد با فرکانس تیون پائین نصب بشه.ضمنا هزینه آمپلیفایرش هم بالای 1 میلون هست چون باید 1500 وات بهش ورودی بدیم.
    در مورد اصفهان ،متاسفانه این مورد رو من سراغ ندارم. ببخشید.
    راستی اصلا نمیخواید برای استیج جلو کامپوننت بگیرید؟
    من ميخوام هم كيفيت داشته باشم چون اهنگ لايت زياد گوش ميدم اما با بچه ها كه ميريم بيرون بتركونه يعني هم قدرتي هم كيفيتي
    حالا شما كامپ رو پيشنهاد ميكنيد+ساب
    يا اسپيكر+ساب
    ممنون
    به نظر من یه کامپ قوی مثل SQX165+ساب RS 12 پورتد هم قدرت و هم کیفیت بالائی بهتون تحویل میده. البته یه آمپلیفایر خوب مثل گلیدن RS100c4هم نیاز دارید

11. 7 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

به نظر من یه کامپ قوی مثل SQX165+ساب RS 12 پورتد هم قدرت و هم کیفیت بالائی بهتون تحویل میده. البته یه آمپلیفایر خوب مثل گلیدن RS100c4هم نیاز دارید
    حمید جان خیلی ممنون از راهنماییات
    فقط اگه لطف کنید حدود قیمت هر کدوم رو بگید ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    پشت در خونمون

پيش فرض

سلام گلم.
    راستش رو بخواهید خیلی دقیق نخوندم.ازتون عذر میخوام
    در مورد پخش من خوب متوجه نشدم.فکر کردم 2 DIN هست.
    938 صدای خسته کننده ای داره.چرا از کامپوننت خوشتون نمیاد؟اگر بخواهید فقط 9*6 ببندید و ساب هم بزارید با توجه به حجم اطاق کل ماشین BASS میشه.به نظر من یک جفت 6*9 کافیه.ساب هم میتونید گلیدن RS12Free Air ببندید کنار 9*6 ها.اونم یک جفت CO609 بگیر واقعا صدا عالی میشه.اسپیکر رو با پایونیر 5602 درایو میکینم و ساب رو هم با یه مونوی کن وود یا پایونیر.
    در مورد آمپهای 5 کانال هم با توجه به توانهای خروجی کمی که دارن مناسب نیستند.
    در مورد ویبره بازی سابهای JL خیلی عالی هستند ولی بسیار کمیابند تو ایران.بهترین و مقرون به صرفه ترین ساب برای این کار آلپاین تایپ R هست.12D4ولی باید تو باکس پورتد با فرکانس تیون پائین نصب بشه.ضمنا هزینه آمپلیفایرش هم بالای 1 میلون هست چون باید 1500 وات بهش ورودی بدیم.
    در مورد اصفهان ،متاسفانه این مورد رو من سراغ ندارم. ببخشید.
    راستی اصلا نمیخواید برای استیج جلو کامپوننت بگیرید؟
    درود
    ممنون حمید جان که وقت میزارید
    خوب پخش 7550 و باند 609 و ساب RS12Free Air قطعی شد
    باند:
    اما آخه صدای 609 را نشنیدم اما طبق مطالبی که از صحبت های قبلی خودتان و بقیه دوستان متوجه شدم باید خیلی عالی باشن اگه میتونستید صداشو با یه 718 یا 6965 یا 6995 مقایسه کنید خوب میشد چون اصلی اینارو قدیما داشتم... و اینم انگار 140 وات Rms میخواد تا 200 وات خروجی بده! درحالی که مثلا 6975 با 80 تا 500 وات میده یا همین 938 با 100 تا 600 وات میده به نظر میاد حجم صداش پایین باشه
    فرق مدل پلاس با معمولیش چیه؟ سایتش معمولی را نوشته 3 اهم ولی انگار پلاس ها 4 اهمن آره؟ یا چیزه دیگه ای هم هست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    حرف شما کامل قبول دارم 2 تا کواکسیال بهتر هست.
    آمپ:
    از اونجایی که قراره اینا مرحله به مرحله خریداری بشه (محدودیت بودجه) بهتر نیست یه آمپ 4 کانال از همون مدل برداشته بشه! PIONEER GM-A6604 اون وقت 4 تا 120 تا جواب مارا میده ؟ که دوتاش بره کواکسیال و دوتاشم بریج بره برای ساب؟ جواب میده آیا؟
    کامپوننت:
    یا توجه به حرف منطقی شما و کاهش حجم باس احتمال این که کامپوننت یه جفت برا جلو ( در آینده) بردارم بالای 90 درصد هست. خوب حالا چی بردارم که خیلی گرون نباشه و صدای عالی داشته باشه؟
    اینکارو بکنم که فکر کنم خیلی بحث آمپ ها فرق میکنه. فعلا با 609 و یه آمپ قوی شروع می کنم باید بعد قابلیت این که ساب و کامپوننت هم بهش اضافه کنم داشته باشه + یه آمپ مونو برای ساب
    اضافه کردن هارا مرحله ای هم بگید ممنون میشم
    (یه سوال خارج نوبت: برا یه رفیقام پراید 111 الان میخوام یه کامپوننت جلو بردارم چی خوبه؟ سایز کامپوننت من206 به 111 میخوره؟ )
    ساب:
    آقا به نظرم هم قیمتش خوبه هم خودش هم باکس میشه هم فری ایر.
    شنیدم فری ایر داغ میکنه و آمپ خاموش میکنه. این مدل بعد اذیت نکنه. فری ایر کم پیدا کردم مثل 3012 کنوود کدوم کمتر اذیت میکنه و کارایی بهتری دارن؟
    ویبره اش قوی تره یا کوبشش؟ قدرتیه یا کیفیتی؟
    ببخشید دیگه خیلی سوال شد آخه خیلی گیج شدم
    Last edited by yas44co; 12-01-2014 at 15:28.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 53 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 53 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •