تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1375 از 2403 اولاول ... 37587512751325136513711372137313741375137613771378137913851425147518752375 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,741 به 13,750 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه ::TeCHnoLogY::'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

1- میشه درباره کیفیت سرویستون و میزان سرعتتون توضیح بدید و اینکه آیا در رودسر هم میشه سرویستون رو تهیه کرد؟

2- من رفتم سایتتون و قیمتاتونو دیدم. خب راستش قیمت ها خیلی خوبه ولی مهم تر از قیمت کیفیتشه. من الآن 2.5 سال هست مشترک اندیشه هستم اگه بخوام پورتمو ببندم به همین راحتی نمی تونم پورت آزاد گیر بیارم. چه تضمینی برای کیفیتتون دارید؟

3- توی سایتتون نوشتید 4 مگابیت! منظورتون 4 مگابیت بر ثانیه سرعت اینترنت هست؟ مگه تو ایران چنین سرویسی موجود هست که شما تو سایتتون نوشتید؟

4- توی ساعات رایگان سرعت دانلود رو کم می کنید یا نه واقعاً سرعت اسمی رو می دین؟

5- سرعت 2 مگابیت رو به دانشجو می دین؟

اینم عکس سرویس های شرکت شما که تو سایت زدید:

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

1- میشه درباره کیفیت سرویستون و میزان سرعتتون توضیح بدید و اینکه آیا در رودسر هم میشه سرویستون رو تهیه کرد؟2- من رفتم سایتتون و قیمتاتونو دیدم. خب راستش قیمت ها خیلی خوبه ولی مهم تر از قیمت کیفیتشه. من الآن 2.5 سال هست مشترک اندیشه هستم اگه بخوام پورتمو ببندم به همین راحتی نمی تونم پورت آزاد گیر بیارم. چه تضمینی برای کیفیتتون دارید؟3- توی سایتتون نوشتید 4 مگابیت! منظورتون 4 مگابیت بر ثانیه سرعت اینترنت هست؟ مگه تو ایران چنین سرویسی موجود هست که شما تو سایتتون نوشتید؟4- توی ساعات رایگان سرعت دانلود رو کم می کنید یا نه واقعاً سرعت اسمی رو می دین؟5- سرعت 2 مگابیت رو به دانشجو می دین؟اینم عکس سرویس های شرکت شما که تو سایت زدید:

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

بچه ها کسی از شما یا دوستاتون تا حالا از گیلان نت سرویس گرفته؟
    سرعت دانلود رایگان (1 تا 6 صبح) چطوره؟

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

نکنه فکر می کنی هیچ کی تو اینجا و کلا تو دنیا جز خودت معنی ping رو نمی فهمه یه خورده مودبانه تر حرف بزنی بهتره ضمنا من هم دوست لاهیجانی دارم هم فامیل که می گفتن این گیلانت تو لاهیجان پدر مردم رو در اورده بود از پارسالم که اندیشه رفته لاهیجان واسه اینکه برشکست نشه هر هفته 1000 تومان قیمتاشو اورده پایین ولی بازم هیچکی تو لاهیجان ازشون سرویس نمی گیره یه یا از دامون دارن یا اندیشه احتمالا دیده نمی تونه اونجا کاری کنه اومده رشت ولی نمیدونه که اینجا غیر از اندیشه پارس هم هست .
    بچه ها این کامنتی بوده که تو صفحه 222 گذاشته بودند اینم لینک این پست:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نظرتون راجع به گیلانت چیه؟ اگه کسی استفاده کرده یه تستی بذاره ما هم بدونیم وضعیت چطوره!
    Last edited by ::TeCHnoLogY::; 15-10-2012 at 02:04. دليل: تایپ صحیح نام سرویس دهنده

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

شرکت مزخرفی هستش شش ماهه قرارداد میبنده و سرعت بالاهاش هم شبانه رایگان نداره

6. این کاربر از naim697 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

شرکت مزخرفی هستش شش ماهه قرارداد میبنده و سرعت بالاهاش هم شبانه رایگان نداره

تو سایتش گفته فقط برای سرویس های نامحدود 6 ماه هست. این سرویس 2 مگابیتش تو ساعات رایگان سرعت دانلودش چطوره؟ اندازه اسمی هست؟

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام بچه ها؛
    من زنگ زدم پشتیبانی رودسر شرکت گیلانت می گفت که سرویس های 512 به بالا برای رودسر کلاً بسته است!
    می گفت زنگ بزنید تهران بهتون می گن چرا بسته است!!! می گفت از 128 تا 512 داریم. جالبه که اصلاً تو سایتش اسمی از سرویس های 512 به پایین نیاوردن.
    من که از اندیشه خودم تکون نمی خورم.
    Last edited by ::TeCHnoLogY::; 15-10-2012 at 23:41.

9. این کاربر از ::TeCHnoLogY:: بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

برای تبیلغات هستش کلاهبرداری

سلام بچه ها؛
    من زنگ زدم پشتیبانی رودسر شرکت گیلانت می گفت که سرویس های 512 به بالا کلاً بسته است!
    می گفت زنگ بزنید تهران بهتون می گن چرا بسته است!!! می گفت از 128 تا 512 داریم. جالبه که اصلاً تو سایتش اسمی از سرویس های 512 به پایین نیاوردن.
    من که از اندیشه خودم تکون نمی خورم.

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام من اینترنت نامحدود گرفتم فکر کنم 1به10 رو به جای نامحدود به من قالب کرد ... چون سرعت اینترنتم به زور میاد رو 14 و همش رو 4کیلو بایت و خیلی خیلی زیاد time out میده!
    و تـــوی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شارژم رو 50گیگ نشون میده...

میخواستم بدونم راهی هست که بشه فهمید سرویست چجور سرویسیه!؟
    من از لشت نشا ask میگیرم!

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام من اینترنت نامحدود گرفتم فکر کنم 1به10 رو به جای نامحدود به من قالب کرد ... چون سرعت اینترنتم به زور میاد رو 14 و همش رو 4کیلو بایت و خیلی خیلی زیاد time out میده!
    و تـــوی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شارژم رو 50گیگ نشون میده...

میخواستم بدونم راهی هست که بشه فهمید سرویست چجور سرویسیه!؟
    من از لشت نشا ask میگیرم!
    سلام.
    کافیه برید به accounting.askiran.com
    سپس به قسمت reports برید
    در کادر مقابلش جلوی service group نام سرویستون رو نوشته مطابق عکس زیر:

راه دیگه اینه که به قسمت شارژ آنلاین شهر خودتون برید
    و بعد از وارد کردن شماره و یوزر و پسورد گوشه سمت راست نوشته «اطلاعات فعلی اتصال».
    اگه سرویسی که اونجا نوشته با سرویسی که توی accounting نوشته فرق کرد یعنی یک اشکالی توی خریدتون به وجود اومده و باید با پشتیبانی تماس بگیرید.

13. این کاربر از ::TeCHnoLogY:: بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •