Delete ...
Delete ...
اره با تبدیل کیفیت تصویر پایین میاد البته تو رزولوشن های پایین تر این مات بودن کمتر میشه ...![]()
از کجا بفهمم ورودی اپتیکال داره یا نه؟؟؟ قیمت کامپونت چنده؟>
دوستان عزیز یک سوال
کنسول ایکس باکس روزی چند ساعت کشش داره؟ منظورم اینه روزی چند ساعت اگه روشن بمونه اتفاقی واسش نمی اوفته؟ اگه مثلن روزی 6 یا 7 ساعت مدام بازی کنم خراب نمیشه؟
ممنون اگه جواب بدید. مدتیه که دارم از شما عزیزان درباره ی ایکس باکس می پرسم چون وقتی ماه دیگه امتحانا تموم شد می خوام یه کنسول بخرم.
نه دوست عزيز مشكلي نداره . تو جاي بسته مثل ميز tv نزارش تا گرم شه زيرش هم يه چيزي بزار بياد بالا تا راحت هوا بره بيرون ازشکنسول ایکس باکس روزی چند ساعت کشش داره؟ منظورم اینه روزی چند ساعت اگه روشن بمونه اتفاقی واسش نمی اوفته؟ اگه مثلن روزی 6 یا 7 ساعت مدام بازی کنم خراب نمیشه؟
چه خبره مگه روزی 6 الی 7 ساعت؟؟اینطوری کنسول چیزیش نمیشه ولی شما زبونم لال به انواع بیماری های جسمی و روحی مبتلا میشی!!!
هر دو ساعت بازی حدود نیم ساعت به کنسول استراحت بدید چیزیش نمیشه![]()
من از نظر ظاهر دستگاه با ايكس باكس حال نميكنم اما اين خيلي قشنگه آدم هوس ميكنه بخره---
![]()
مگه فن کنسول پشتش نیست؟ لای قفسه ی شیشه ای تلویزیون تنها جای ممکن است که می تونم کنسول رو بگذارم. می ترسم اگه بیرون از قفسه بگذارم یک خواهر کوجک دارم بزنه خرابش کنه.![]()
راستی جعبه ی الیت خودش بازی اورجینال داره؟ کدوم بازی؟ مثلا Forza Motors 3?
یه باندل هست که با دو تا دسته و Forza 3 عرضه شده اما قیمتش گرونه!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)