تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1374 از 1849 اولاول ... 374874127413241364137013711372137313741375137613771378138414241474 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,731 به 13,740 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

نه
    میخواستن این کارو انجام بدن (میگفتن 48 ساعت کاری طول میکشه تا زنگ بزنن!!) منتها من پیش دستی کردم رفتم تو 195 شکایت کردم که های وب درخواست مشترک واسه تخلیه رو فوری نمیفرسته مخابرات که خلاف قانونه همون شبش بهم زگ زدن گفتن دیگه بهت زنگ نمیزنیم واسه پیشنهاد و اولین روز کاری (1 شنبه) درخواستتو میفرستیم مخابرات الانم میگن که درخواستو فرستادن ولی دو روزه از تخلیه خبری نیست (موقع راه اندازی سرویس از زمانی که پرداخت انجام دادم تا ارسال نامه و رانژه و راه اندازی کلا 48 ساعت شد! حالا که میخوان تخلیه کنن 5 روزه معطلم کردن (تازه مثلا تو 195 هم شکایت کردم))

آره دیگه . وقتی می خوای از خدماتشون استفاده کنی ناز می کنن و پدرتو در میارن و معطلت می کنن.

وقتی هم می خوای تخلیه کنی و از خدماتشون منصرف بشی باید نازشون بکشی و پدرتو در میارن و معطلت می کنن.

به خاطر سنگینی جمله بشکنه کمر های وب و اینترنتش.

شانس من که فیکس یه هفته طول میدم . مطمئنم. واسه پبشگامان ده روز معطل شدم آخرشم فهمیدم که اون دختره تو مغازه درخواست تخلیه رو نفرستاده بود و ثبت نکرده تو سامانه شرکت پیشگامان جنوب . یه روز رفتم خرشو چسبیدم گفتم مسخره کردی ما رو . مسئول اون فروشگاه اومد همون دقیقه قشنگ تو یک دقیقه خطمو تخلیه کرد و رفت .فقط سایتشو آرود بالا و دو تا کلیک و تمام

آیدین سیستم هم داشتم یک هفته و نیم معطلم کردم هی زنگ می زدم بهشون می گفتن نمی دونم وقت نیست و انشالله فردا پس فردا . رفتم تو مغازه نمایندگیش تو شهرمون . تو دو دقیقه خطمو تخلیه کرد و رفت.

خلاصه این که خودشون با یه ترفندی می خوان منصرفت کنن از تخلیه ولی کور خوندن .ما سمج تریم.

************************************************** *************************
    داداش میشه متن اون شکایتی که تو سامانه 195 بابت تخلیه خط نوشتی رو عینا کپی کنی این جا تا منم بنویسم ثبت کنم بلکه زودتر تخلیه کنن. دقیقا نمی دونم چی بنویسم
    Last edited by hmz2016; 01-08-2016 at 16:00.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

آره دیگه . وقتی می خوای از خدماتشون استفاده کنی ناز می کنن و پدرتو در میارن و معطلت می کنن.

وقتی هم می خوای تخلیه کنی و از خدماتشون منصرف بشی باید نازشون بکشی و پدرتو در میارن و معطلت می کنن.

به خاطر سنگینی جمله بشکنه کمر های وب و اینترنتش.

شانس من که فیکس یه هفته طول میدم . مطمئنم. واسه پبشگامان ده روز معطل شدم آخرشم فهمیدم که اون دختره تو مغازه درخواست تخلیه رو نفرستاده بود و ثبت نکرده تو سامانه شرکت پیشگامان جنوب . یه روز رفتم خرشو پسبیدم گفتم مسخره کردی ما رو . مسئول اون فروشگاه اومد همون دقیقه قشنگ تو یک دقیقه خطمو تخلیه کرد و رفت .فقط سایتشو آرود بالا و دو تا کلیک و تمام

آیدین سیستم هم داشتم یک هفته و نیم معطلم کردم هی زنگ می زدم بهشون می گفتن نمی دونم وقت نیست و انشالله فردا پس فردا . رفتم تو مغازه نمایندگیش تو شهرمون . تو دو دقیقه خطمو تخلیه کرد و رفت.

خلاصه این که خودشون با یه ترفندی می خوان منصرفت کنن از تخلیه ولی کور خوندن .ما سمج تریم.

************************************************** *************************
    داداش میشه متن اون شکایتی که تو سامانه 195 بابت تخلیه خط نوشتی رو عینا کپی کنی این جا تا منم بنویسم ثبت کنم بلکه زودتر تخلیه کنن. دقیقا نمی دونم چی بنویسم
    اول حتما زنگ بزن 1565 درخواست تخلیه رو ثبت کن
    یکی دو ساعت بعد برو این سایت
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    برای ثبت درخواست با توجه به پست پایین اقدام کن:
    Last edited by broosli; 01-08-2016 at 15:58.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

راستی دیروز رفتم تو سایت شاتل و صبا نت و اون یکی پارس آنلاین . فقط تو خود شهر بوشهر سرویس میدن و به بقیه شهرستان ها هیچ خدماتی نمیدن .پارس آنلاین و شاتل البته به یکی دو تا دیگه شهرستان استان بوشهر هم خدمات می دادن ولی شهرستان ما انگار تو نقشه ایران نیست . البته پیام گذاشتم واسشون تو سایتشون. تا الان که 5 بعد از ظهره هیچ کدومشون جوابلی ندادن . نه ای میلی نه چیزی هیچی .

خود شما از بین این سه شرکت کدومشو پیشنهاد می کنید؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

با سلام دوستان من میخوام تعرفه 3 ماه 2 گیگ 12 هزار تومان بخرم و بعدش فشفشه 50 گیگ 30 هزار تومن بخرم
    فقط اینجا یه سوال پیش میاد آیا من تو این 3ماه چند بار میتونم فشفشه 50 گیگ فعال کنم و بخرم؟!!
    با تشکر لطفا جواب منو بدین کارم ضروریه
    دوستان کسی نیست جواب منو بده؟!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

راستی دیروز رفتم تو سایت شاتل و صبا نت و اون یکی پارس آنلاین . فقط تو خود شهر بوشهر سرویس میدن و به بقیه شهرستان ها هیچ خدماتی نمیدن .پارس آنلاین و شاتل البته به یکی دو تا دیگه شهرستان استان بوشهر هم خدمات می دادن ولی شهرستان ما انگار تو نقشه ایران نیست . البته پیام گذاشتم واسشون تو سایتشون. تا الان که 5 بعد از ظهره هیچ کدومشون جوابلی ندادن . نه ای میلی نه چیزی هیچی .

خود شما از بین این سه شرکت کدومشو پیشنهاد می کنید؟
    اول شاتل، بعد صبانت و پارس
    (البته با توجه به روندی که شاتل در پیش گرفته و طرح های متعددی که داره (از قبیل سرویس های نامحدود، شبانه رایگان، دانلود از سرور شاتل لند و...) فعلا اقبال مشتری ها به سمت شاتله اما به نظرم همه این طرح هاش موقتی و واسه جذب مشتریه و احتمالا تا 5-6 ماه دیگه که همه مشتری هاشو جذب کرد (مشتری های فراری از این های وب وآسیاتک و...) شاتل هم شبانه و... بقیه آپشن هاشو خواهد برداشت من غیر از اینکه شاتل میگفت تو مرکزتون پورت خالی نداریم به همین دلیلی که گفتم (احتمالا شاتل هم به ویروس مشتری آزاری های وب آلوده بشه) نرفتم شاتل و رفتم پارس
    حالا دیگه خود دانید ولی به نظرم اگه پیشگامان داشتید و خوب بوده برید همونجا
    Last edited by broosli; 01-08-2016 at 16:19.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوستان کسی نیست جواب منو بده؟!
    اینو بهتره زنگ بزنید 1565 از پشتیبانی بپرسید (هنوز این طرح تازه اومده و کسی ازش استفاده نکرده که اطلاع داشته باشه ولی قبلا که فشفشه 40 گیگ سی روزه وجود داشت ماهی 1 بار بیشتر اجازه خرید نداشت)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

اول شاتل، بعد صبانت و پارس
    (البته با توجه به روندی که شاتل در پیش گرفته و طرح های متعددی که داره (از قبیل سرویس های نامحدود، شبانه رایگان، دانلود از سرور شاتل لند و...) فعلا اقبال مشتری ها به سمت شاتله اما به نظرم همه این طرح هاش موقتی و واسه جذب مشتریه و احتمالا تا 5-6 ماه دیگه که همه مشتری هاشو جذب کرد (مشتری های فراری از این های وب وآسیاتک و...) شاتل هم شبانه و... بقیه آپشن هاشو خواهد برداشت من غیر از اینکه شاتل میگفت تو مرکزتون پورت خالی نداریم به همین دلیلی که گفتم (احتمالا شاتل هم به ویروس مشتری آزاری های وب آلوده بشه) نرفتم شاتل و رفتم پارس
    حالا دیگه خود دانید ولی به نظرم اگه پیشگامان داشتید و خوب بوده برید همونجا
    دوستان این طرح مال شرکت پیشگامان جنوب هست همونی که گفتم سه سال ازش استفاده می کردم .بعدش رفتم های وب . به نظرتون می صرفه یا نه ؟

البته قمت هر گیگ اینترنتشو ننوشته . باید امروز برم مغازه طرف بپرسم قیمت حجمش چطوریه !!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

و باز قطعی! چراغ اینترنت پرید.
    حرومشون بشه پولی که میگیرن!

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

9. این کاربر از Aria.A97 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

تست سرعت ساعت 8 شب امشب :دلیل اختلاف این اعداد چیه؟
    Last edited by ehsan_iace; 01-08-2016 at 19:16.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوستان این طرح مال شرکت پیشگامان جنوب هست همونی که گفتم سه سال ازش استفاده می کردم .بعدش رفتم های وب . به نظرتون می صرفه یا نه ؟

البته قمت هر گیگ اینترنتشو ننوشته . باید امروز برم مغازه طرف بپرسم قیمت حجمش چطوریه !!
    قیمتش خوبه
    قیمت حجم هم نباید از هر گیگ 3 تومن بیشتر باشه که البته چون سرویس 1 ساله میخوای بگیری میتونی حجم بالا (مثلا 100 گیگ) بخری گیگی 1800 (با مالیات) بهت میفته

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •