دوست عزیز شما بازی رو توی سرور اجرا میکنی یا تو کامپیوتر خودت اجرا میکنی؟؟؟
دوست عزیز شما بازی رو توی سرور اجرا میکنی یا تو کامپیوتر خودت اجرا میکنی؟؟؟
شما به من بگو یعنی VPN با طولانی تر کردن مسیر Packet ها میخواد پینگ رو بیاره پایین؟
PC > Encryption > VPN > Game Server برای رفت به جای اینکه مستقیم به سرور بازی بره.
Game Server > Encryption > VPN > PC برای برگشت به جای اینکه مستقیم به کامپیوتر برگرده.
و علاوه بر این با Encrypt کردن اطلاعات بیشتر از اینم که هست سرعت رو کند می کنه.
نیازی به این نیست که شما بازی رو روی VPS اجرا کنی. VPS این وسط نقش هدایت دهنده رو بازی می کنه. شما یکی از برنامه های مخصوص Tunnel کردن رو روی سرور VPS نصب می کنید، به خاطر اینکه سرعت و Resource بالایی داره میتونه به تعداد بالا کاربر امکانات بده همچنین مسیر حرکت Packet رو منظم می کنه در حالی که VPN با مواردی که بالا گفتم این حرکت رو کند تر می کنه.
Last edited by mnime; 21-08-2014 at 15:37.
v.p.n / k.e.r.i.o / s.y.s.t.e.c.h و غیره همشون رو همون vps کانفیگ میشن و در صورت کانفیگ صحیح و خوب بودن سرور میشه باهاش پینگ رو کاهش داد
این که شما میگین من با vps به بازی کانکت میشم درسته ولی معنیش اینه که شما سرور اختصاصی یا حالا اشتراکی بین تعداد محدودی اعضا تهیه کردی و بازی رو از طریق سرور ران میکنی و بصورت ریموت روی دسکتاپ کنترلش میکنی که بعید میدونم چنین کاری بکنید
دهنت سرویس!
این امضاتو کوتاهتر کن میدونی که من هر دفعه باس بازش کنم![]()
A B C D E F G H I J K L M NQ R S T U V W X Y Z
اینو بخوون
وی.پی.اس یا سرور مجازی شخصی برای انتقال فایلها از سایتی به سایته دیگه استفاده میشه سرعت دانلود تو وی.پی.اس خیلی خیلی بالاس
مثلا چون آپلودبوی رو نمیشه ریموت آپلود کرد . فایل مورد نظر رو داخل وی.پی.اس دانلود میکنیم بعد از داخل سرور به سایت مورد نظر آپلود می کنیممثلا یه فایلی رو دانلود می کنی تغییرات مورد نظرت رو روش میدی بعد آپلود می کنی یجا بعد دانلود می کنی که کلا به درد کسانی که سایت دارن یا آپلودر ها می خوره نه منو تو
حالا میشه بگی VPS چه ربطی به کاهش پینگ و بازی داره؟
می خوای بهه اکانت VPS بهت بدم بری ببینی چجوریه؟
در همین حد هم اطلاعات نداری که بدونی بیشتر همین کاهش پینگ ها و حتی VPN ها روی VPS کانفیگ میشن و VPS فقط برای هاستینگ سایت نیست. به جای مسخره کردن دیگران یکم اطلاعات خودتو ببر بالا تا مردم بهت نخندن. فقط برداشتی یه مطلب که هیچ ربطی به بحث نداره رو از یه جای دیگه کپی کردی اینجا.
Last edited by mnime; 22-08-2014 at 09:30.
بله !!!!! بحث آموزش VPS و غیره جاش اینجا کم بود که دوستان زحمتش رو کشیدن.
بیشتر مشکل بازیهای آنلاین بسته شدن پورت ها توسط دوستان هست که به منظور جلوگیری استفاده از چیز پی ان ، هر چندگاهی پورت ها میبندن و بعد از بررسی دوباره باز میکنن.
و مشکل بعد پایین بودن کیفیت مسیر آپلود شما و یا پایین بودن سرعت آپلود شماست.
من خودم همیشه مشکل داشتم اما یه بار که زنگ زدم ISP مربوطه یکی از پرسنلشون این مسئله رو برام توضیح داد و با بالا بردن سرعت آپلود من، 90% مشکلاتم حل شده.
بنده خدا خودش LOL باز بود و دل سوخته این مشکلات !!!
اینا رو جهت راهنمایی گفتم ، و لطفا از بحث اصلی این تاپیک خارج نشیم. با تشکر
مسخره چیه برادر من درست حرف بزن کم اوردی بحث رو عوض نکن
بعدش اون مطلب رو خودم نوشتم چون تجربه این کار رو دارم
دومن به سرویس کاهش پینگ ، سرویس کاهش پینگ میگن نه VPS برو یه سر به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزن اطلاعات بالا بره یا این سایت ها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون قشنگ توضیح داده
یه سرچ تو گوگل چیزی از کسی کم نمی کنه
ودر ضمن از آقای ناظر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عذر می خوام بخاطر کش دادن این قضیه ولی خوب یه سری باید روشن میشدن
Last edited by v.mohammad; 23-08-2014 at 16:56.
ویرایش جدید Lol Armory 1.1.31
مسیر گیمرها مفتخر است که نسخه جدیدی از Lol Armory را خدمت شما عزیزان تقدیم تقدیم نماید که در آن شاهد چنین تغییراتی خواهید بود.
تغییرات نسخه 1.1.31:
مشاهده تمامی جزئیات Masteries هر بازیکن و تمامی صفحات Masteries
مشاهده تمامی جزئیات Runes هر بازیکن و تمامی صفحات Runes
آمار وضعیت پایگاه های اطلاعاتی سرورها
توانایی مشاهده بازی آنلاین دوستان خود در جدول رده بندی ایران
و دیگر جزئیات کوچک ...
آمار و ارقام ما از طریق خود سایت RiotGames بروز رسانی و پشتیبانی می شود . تلاش ما فقط برای راحتی شماست. منتظر آپدیت های جدید ما باشید ...
با تشکر مدیریت "مسیر گیمرها"
Last edited by Padesha2; 23-08-2014 at 09:36.
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)