تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1374 از 4428 اولاول ... 37487412741324136413701371137213731374137513761377137813841424147418742374 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,731 به 13,740 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بچه ها من یک مگ پارس انلاین سفارش دادم با یک مگ چقدر میشه دانلود کرد توی شب کف سرعت یک مگ چقدره و بیشترینش چقدره ما هم پارش انلاینی شدیم تحویل بگیرید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوستان کسی از مخابرات منطقه محلاتی تهران از پارس آنلاین سرویس گرفته؟ مشکلی نیست؟ میخوام از صباچرت (صبانت) کوچ کنم به پارس آنلاین. ممنون
    کیســــــــــــــــــــــ ت مرا یاری کند؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Daniel4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ChargeOK.com

پيش فرض

شما اینکارو انجام بده :
    قبل ساعت 12:30 حتما یکبار دیسکانکت شو مثلا ساعت 12:28 دقیقه ، دوباره این بار ساعت 12:40 کانکت شو و دانلود هم خواستی بکن ولی تا ساعت 01:10 دقیقه بامداد دیسکانکت نشو و بعد که دیسکانکت کردی برو گزارش صفحه کانکشن ها تو حساب کاربریت و ببین ساعتی که شما 12:28 دیسکانت شده بودی رو گزارش چند زده ؟ راستی قبل از این کار حتما ساعت سیستم رو با ساعت نت Sync کن تا کاملا دقیق باشه .
    حالا اگه تو گزارش زده بود 12:28 یعنی این روش تو منطقه شما جواب نمیده و باید بیخیال بشی . ولی مثلا زده باشه 12:35 یعنی اختلاف ساعت سرور با شما 3 دقیقه هست و باید از همون ساعت 12:35 محض احتیاط کانکت بشی .اگه اینطور باشه مطمئنا ساعت سیستم شما صحیح نیست و باید حتما درستش کنین .
    این روش رو تا جایی که من یادم میاد روی سیستم هر کسی از دوستانم تو مراکز مخابراتی مختلف امتحان کردم کاملا جواب داده و برای شما هم مطمئنا جواب میده . من احتمال میدم ساعت و تاریخ سیستم شما مشکل داره و درست نیست .
    راستی شما قبل از ساعت 12:35 نباید به نت وصل باشین و باید مودم رو ساعت 12:35 روشن کنین ، اینکارو انجام میدیدن؟
    کاسپر 2012 با اپدیت روزانه دارم ویروس ندارم نرم افزار خاصی هم تو بکگراند اجرا نیست
    نمیدونم چرا اینطوریه
    راستی چراغ اینترنت من گه گاهی ثابته گه گاهی چشمک میزنه موقعی که کامپیوتر خاموشه البته مودمم وایرلس داره ولی خاموشه همیشه
    میتونه مشکل از این باشه؟ تنظیمات مودمم PPOPE هست... بریدج کنم ؟

داره خودمونی میشه Mageed's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

شما اینکارو انجام بده :
    قبل ساعت 12:30 حتما یکبار دیسکانکت شو مثلا ساعت 12:28 دقیقه ، دوباره این بار ساعت 12:40 کانکت شو و دانلود هم خواستی بکن ولی تا ساعت 01:10 دقیقه بامداد دیسکانکت نشو و بعد که دیسکانکت کردی برو گزارش صفحه کانکشن ها تو حساب کاربریت و ببین ساعتی که شما 12:28 دیسکانت شده بودی رو گزارش چند زده ؟ راستی قبل از این کار حتما ساعت سیستم رو با ساعت نت Sync کن تا کاملا دقیق باشه .
    حالا اگه تو گزارش زده بود 12:28 یعنی این روش تو منطقه شما جواب نمیده و باید بیخیال بشی . ولی مثلا زده باشه 12:35 یعنی اختلاف ساعت سرور با شما 3 دقیقه هست و باید از همون ساعت 12:35 محض احتیاط کانکت بشی .اگه اینطور باشه مطمئنا ساعت سیستم شما صحیح نیست و باید حتما درستش کنین .
    این روش رو تا جایی که من یادم میاد روی سیستم هر کسی از دوستانم تو مراکز مخابراتی مختلف امتحان کردم کاملا جواب داده و برای شما هم مطمئنا جواب میده . من احتمال میدم ساعت و تاریخ سیستم شما مشکل داره و درست نیست .
    راستی شما قبل از ساعت 12:35 نباید به نت وصل باشین و باید مودم رو ساعت 12:35 روشن کنین ، اینکارو انجام میدیدن؟
    دقیقا برای چی اینکارارو میکنی؟سرعت؟نیفتادن هزینه؟....

بچه ها من یک مگ پارس انلاین سفارش دادم با یک مگ چقدر میشه دانلود کرد توی شب کف سرعت یک مگ چقدره و بیشترینش چقدره
    روزها کم کم کم 120 تا 260 حتی 270 هم میره و شبها کم کم کم 100 و متوسط 120 یا 130 کــــــــــرج

ما هم پارش انلاینی شدیم تحویل بگیرید
    آقایی

5. این کاربر از Mageed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

خوب میباشدیه ! (سبک باباشاه بخونید )

7. این کاربر از Rhodes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

باز امروز ( 16 آذر ) و چند روز بعدش دوباره باید منتظر سرعت های پایین و محدودیت های اون باشیم سرعت پایین دانلود دیشب هم از آثار همینه .
    تایید میشه.خدا به خیر بگذرونه.......

اگه نباشه جاش خالی می مونه mr.dengo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

16 اذر چه خبره ؟ شام میدن ؟
    انگار پورت فلشم بستن هی روزگار
    مثلا قرار بود سرعتمون 75 برابر بشه

10. 5 کاربر از mr.dengo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

سرعت من هيچ تغييري نكرده !

Sent from my iPod touch using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه feizol65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

برطرف شدن مشکل تلفن‌هایی که برروی خطوط PCM قرار دارندشبکه ترکیبی (هایبرید) شرکت مخابرات به منظور برطرف کردن مشکل ارائه ADSL برروی تلفن‌های خطوط PCM طراحی و راه‌اندازی شده است.
    این شبکه مشکل تلفن‌هایی که برروی خطوط PCM قرار دارند را برطرف و قابلیت ارائه سرویس اینترنت پرسرعت و استفاده از شبکه بی‌سیم را برروی این بستر فراهم می‌کند.
    توسعه بستر موجود سیستم دسترسی، کاهش هزینه‌های توسعه و کاهش هزینه جریان الکتریکی مصرفی از مزایای این شبکه عنوان شده است.
    انشالله مشکل ما که خطمون فیبر نوریه بر طرف بشه و بتونیم از شرکتهای دیگه خدمات بگیرم واز شر پ ا ر س آفلاین لعنتی راحت بشیم.
    مگه روی فیبرنوری ، ADSL گرفتی ؟!
    پشتیبانی اش به من گفت روی فیبر سرویس نمیدن !
    شما کدوم استان/شهر هستی ؟

یکی بهم توضیح بده این چرا اینطوریه
    سرعت توی دیشب من فقط 100 مگ دانلود داشتم اما اینطوری ثبت شده
    چه گیری افتادما
    الکی الکی حجمم کم میشه انگار
    این عکسها رو ببین :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ما تو این تاپیک داریم فقط خودمون رو قانع میکنیم اما هنوز کسی نیومده راه حلی بگه
    من امروز زنگ زدم گفتن نه اینطور نیست ممکنه این شبا خیلی ها دارن دانلود میکنن من گفتم پس چرا تا حالا اینطوری نبود
    گفتم بعد از قطعی من اینطوری شد گفت امنشب برو فایرفاکس رو از دیتا بیس خودش دانلود کن ببین بازم اینطوریه اگه بازم اینطوری بود میریم پورتت رو عوض میکنیم
    من نفهمیدم این پورت عو.ض کردن یعنی چی که همش پورت منو عوض میکنن
    ای بابا
    گفتم مشکل از مخابرات میتونه باشه گفتن نه نیست
    زیاد زور نزن !
    متوجه نمیشی. ISP ها میدونن چطوری دروغ بگن.
    راه حل : فسخ قرارداد !
    Last edited by feizol65; 07-12-2011 at 21:08.

13. این کاربر از feizol65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

وقتي تو ماه 3 گيگ بيشتر ترافيك نداشته باشي و اگه چند شب دانلود رايگان كني محدود بشي به چه درد مي خوره؟! در ضمن سرعت شب ها رو روي 40-60 مي ذاشتن.
    من كلا تو اين ماه 18 گيگ دانلود شبانه نداشتم، اما تو پارس آنلاين بعضي ها هستن شبي بالاي 4 گيگ دانلود مي كنند يعني من كمتر از 5 شب اون ها دانلود كردم و محدود شدم.
    البته هنوز عوض نكردم اما 2 روز ديگه قردادم تموم ميشه و بايد تمديد كنم، اينم تست سرعتم بااسپيد تست:
    درسته ولی به نظر من با این تستی که شما گذاشتید سرعتتون خیلی خوبه و بعید میدونم توی پارس همچین سرعتی رسیو کنید، شما در شاتل با این سرعت سرویستون 128 هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •