بچه ها من یک مگ پارس انلاین سفارش دادم با یک مگ چقدر میشه دانلود کرد توی شب کف سرعت یک مگ چقدرهو بیشترینش چقدره
ما هم پارش انلاینی شدیم تحویل بگیرید
![]()
بچه ها من یک مگ پارس انلاین سفارش دادم با یک مگ چقدر میشه دانلود کرد توی شب کف سرعت یک مگ چقدرهو بیشترینش چقدره
ما هم پارش انلاینی شدیم تحویل بگیرید
![]()
کیســــــــــــــــــــــ ت مرا یاری کند؟![]()
کاسپر 2012 با اپدیت روزانه دارم ویروس ندارم نرم افزار خاصی هم تو بکگراند اجرا نیست
نمیدونم چرا اینطوریه
راستی چراغ اینترنت من گه گاهی ثابته گه گاهی چشمک میزنه موقعی که کامپیوتر خاموشه البته مودمم وایرلس داره ولی خاموشه همیشه
میتونه مشکل از این باشه؟ تنظیمات مودمم PPOPE هست... بریدج کنم ؟
دقیقا برای چی اینکارارو میکنی؟سرعت؟نیفتادن هزینه؟....شما اینکارو انجام بده :
قبل ساعت 12:30 حتما یکبار دیسکانکت شو مثلا ساعت 12:28 دقیقه ، دوباره این بار ساعت 12:40 کانکت شو و دانلود هم خواستی بکن ولی تا ساعت 01:10 دقیقه بامداد دیسکانکت نشو و بعد که دیسکانکت کردی برو گزارش صفحه کانکشن ها تو حساب کاربریت و ببین ساعتی که شما 12:28 دیسکانت شده بودی رو گزارش چند زده ؟ راستی قبل از این کار حتما ساعت سیستم رو با ساعت نت Sync کن تا کاملا دقیق باشه .
حالا اگه تو گزارش زده بود 12:28 یعنی این روش تو منطقه شما جواب نمیده و باید بیخیال بشی . ولی مثلا زده باشه 12:35 یعنی اختلاف ساعت سرور با شما 3 دقیقه هست و باید از همون ساعت 12:35 محض احتیاط کانکت بشی .اگه اینطور باشه مطمئنا ساعت سیستم شما صحیح نیست و باید حتما درستش کنین .
این روش رو تا جایی که من یادم میاد روی سیستم هر کسی از دوستانم تو مراکز مخابراتی مختلف امتحان کردم کاملا جواب داده و برای شما هم مطمئنا جواب میده . من احتمال میدم ساعت و تاریخ سیستم شما مشکل داره و درست نیست .
راستی شما قبل از ساعت 12:35 نباید به نت وصل باشین و باید مودم رو ساعت 12:35 روشن کنین ، اینکارو انجام میدیدن؟
روزها کم کم کم 120 تا 260 حتی 270 هم میره و شبها کم کم کم 100 و متوسط 120 یا 130 کــــــــــرجبچه ها من یک مگ پارس انلاین سفارش دادم با یک مگ چقدر میشه دانلود کرد توی شب کف سرعت یک مگ چقدره و بیشترینش چقدره
آقاییما هم پارش انلاینی شدیم تحویل بگیرید
تایید میشه.خدا به خیر بگذرونه.......
16 اذر چه خبره ؟ شام میدن ؟
انگار پورت فلشم بستن هی روزگار
مثلا قرار بود سرعتمون 75 برابر بشه![]()
سرعت من هيچ تغييري نكرده !
Sent from my iPod touch using Tapatalk
مگه روی فیبرنوری ، ADSL گرفتی ؟!
پشتیبانی اش به من گفت روی فیبر سرویس نمیدن !
شما کدوم استان/شهر هستی ؟
این عکسها رو ببین :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدزیاد زور نزن !
متوجه نمیشی. ISP ها میدونن چطوری دروغ بگن.
راه حل : فسخ قرارداد !
Last edited by feizol65; 07-12-2011 at 21:08.
درسته ولی به نظر من با این تستی که شما گذاشتید سرعتتون خیلی خوبه و بعید میدونم توی پارس همچین سرعتی رسیو کنید، شما در شاتل با این سرعت سرویستون 128 هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)