تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1374 از 4751 اولاول ... 37487412741324136413701371137213731374137513761377137813841424147418742374 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,731 به 13,740 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

مردشور اون مخابرات و ببره. اينه نتيجه واگذاري مخابرات. يعني چي محدوديت براي كاربراي اينتر نتي گذاشتن؟ ديگه بيان يه دفه كل اينترنت و جم كنن بشينيم سر جامون. دلمون خوشه اينترنت داريم. اينترنتي كه دم و ديقه قطع بشه فلشش از كار بيوفته محدود بشه اون ديگه اينترنت نيست. اين تر تر تر تر تر تر تر تر تر تر نته. تقصير خودمونه. هر چي محدود كردن هيچ كس اعتراض نكرد اينم نتيجه اشه. يه روزي مي رسه كه براي چك كردن ايميل هامون بايد اجازه بگيريم. اگر اون روز نرسيد.
    Last edited by mehrdad38; 26-12-2009 at 12:07.

2. 3 کاربر از mehrdad38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dverbame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Public_html

پيش فرض

سلام دوستان.من که تو هیچ کدوم از تاپیک های این فروم جواب نگرفتم.اصلا انگار هیچ کی دوسم نداره.

خوب یکی ج.ابمو بده دیگه.

اقا من از این شاتل ...... یک خط eco 256 گرفتم.که خدا لعنت کنه مسولینش رو.خیر سرم adsl گرفتم.حالا هر وقت یکی تلفن رو برمیداره ا ینترنتم قطع میشه.مودم رو تست کردیم.تو خود نمایندگی بردم وتست که کردن سالم بود.خط تلفن هم به 117 زنگ زدم و چک کردن هیچ مشکلی نداش.به شرکت نمایندگی توشهرم مراجعه کردم اما انگار نه انگار.

دوستمم تو همین نزدیکای خونه ما همین مشکل رو داره. کسی راه حلی داره؟

اگه بمیرم دیگه از این شاتل اشغال خط نمیگیرم. دریغ از یک جواب.به صورت اینترنتی هم که مکاتبه میکنم انگاری دارم گل لگد میکنم.یک اقایی همش یک میل میفرسته الان نباید مشکلی باشه این موارد رو چک کنین.اخه کی تو این کشور جوابگوی اینطور مسائل هست؟

4. این کاربر از dverbame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ببينم مثلاً شما كه فلش نميتونيد ببينيد منوهاي سايت صبانت هم نميتونيد ببينيند؟

پس چرا من ميتونم؟!
    بیشتر با سرورهای خارج از کشور مشکل داره .

خدا ازشون نگذره !

آخر فروم باز parsa205's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

پس چرا من ميتونم؟!
    آقا سیامک از صبا نت سرویس گرفتی؟؟؟؟...پس شاتل چی شد؟؟؟؟

آخر فروم باز MaSoUd555's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه بمیرم دیگه از این شاتل اشغال خط نمیگیرم. دریغ از یک جواب.به صورت اینترنتی هم که مکاتبه میکنم انگاری دارم گل لگد میکنم.یک اقایی همش یک میل میفرسته الان نباید مشکلی باشه این موارد رو چک کنین.اخه کی تو این کشور جوابگوی اینطور مسائل هست؟
    اسپلیتر داری؟

8. این کاربر از MaSoUd555 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز dverbame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Public_html

پيش فرض

بله دارم.2 تا تلفن دارم که سر راه هرکدوم یک دونه اسپلیتر هست.به خوده مودم وصل نیست.چون از مودم تلفنی وصل نیست .به عبارتی تو اتاقم که adsl هست تلفن ندارم. اما یک بار یک تلفن رو کلا خارج کردم و اسپلیترش رو به مودم زدم بازم فایده ای نداشت.شاتل خدا لعنتت کنه.اینم مملکته ما هست دیگه.

داره خودمونی میشه orkideh07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Esf

پيش فرض

بله دارم.2 تا تلفن دارم که سر راه هرکدوم یک دونه اسپلیتر هست.به خوده مودم وصل نیست.چون از مودم تلفنی وصل نیست .به عبارتی تو اتاقم که adsl هست تلفن ندارم. اما یک بار یک تلفن رو کلا خارج کردم و اسپلیترش رو به مودم زدم بازم فایده ای نداشت.شاتل خدا لعنتت کنه.اینم مملکته ما هست دیگه.
    من این مشکل رو داشتم علتش هم همین اسپلیتر هست ..باید حتما از اسپلیتر استفاده کنی و از خروجی های اون یکی واسه تلفن و یکی واسه مودم بگیری ..اینکه یه اسپلیتر تنهایی بذاری و یه خروجی از تلفنش بگیری طبق تجربه ای که من داشتم بی فایده است...شما سوکت تلفنت رو بزن به ورودی اسپلیتر و از خروجی های اسپلیتر دو تا سیم بلند بکش که یکیش رو به تلفن وصل کنی و یکی رو به مودمت !! فکر کنم فقط همین راه جوابگو باشه...حالا اگه همون تلفن رو واسه جواب دادن برداری نباید مشکلی واست پیش بیاد!!
    (البته من بهترین چاره ای که بهش رسیدم این بود که 50 تومن پول دادم یه خط مجزا واسه اینترنتم گرفتم)

11. این کاربر از orkideh07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام رفقا .

چنتا سئوال داشتم خدمتتون :

1- من توی اطاقم که کامییوتر هست یه تلفن دارم و توی اطاق دیگه یه تلفن دیگه .(یعنی 1 سیستم، ا خط تلفن، 2 تا گوشی تلفن ) چنتا اسیلیتر لازمه ؟ خودشون که از شرکت میان برا نصب همراهشون اسیلیتر میارن ؟

2- من سرویس art 1 رو سفارش دادم که فعلا بخاطر نقص مدارک و این تعطیلیا گیر کردم . با حساب من حدودا 16 یا 17 م ماه سرویسم باید وصل بشه . اینکه شاتل ترافیک رو از اول تا آخر ماه حساب میکنه (نه از تاریخ وصل شدن سرویس) مشکلی بوجود نمیاره یعنی ؟

3- هنوزم ترافیک 5شنبه و جمعه رایگان هست ؟ قراره تو زمستون هم ادامه داشته باشه ؟

آخر فروم باز jooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

پس چرا من ميتونم؟!
    برو توی سایت ایران پرود

با این

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فایلهای فلشش اجرا نمیشه

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

1- من توی اطاقم که کامییوتر هست یه تلفن دارم و توی اطاق دیگه یه تلفن دیگه .(یعنی 1 سیستم، ا خط تلفن، 2 تا گوشی تلفن ) چنتا اسیلیتر لازمه ؟ خودشون که از شرکت میان برا نصب همراهشون اسیلیتر میارن ؟
    یک دونه بیشتر لازم نیست. اگر پول داده باشی برات میارن یعنی اگر مودم رو از خودشون خریده باشی بهت میدن. ولی اگر خودت مودم خریدی از یه جای دیگه باید ببینی داخل کارتون مودمت اسپلیتر هست یه جعبه مستطیلی کوچک هست. بعضی از مودم ها رو میگن اسپلیتر داخلی داره.

در کل, هر کس با خط تلفن مشکل داره, اینکه مثلا قطع و وصل میشه, یکی تلفن رو ور میداره اینترنت قطع میشه, چه میدونم از این جور مشکلات, راه حل هاش از این دوتا خارج نیستن:

1: اسپلیتر نداره, یا داره خوب استفاده نکرده مثل این دوستمون که بالا همین مشکل رو دارن که البته یکی از دوستان تذکر دادن.

2: اونایی که خونه هاشون حیاطی هست یعنی آپارتمانی نیست باید دقت کنند که وقتی کابل مخابرات وارد خونه شده بعد از کابل مخابرات چه اتفاقی افتاده. چک کنید ببینید چسب خورده یا نه. منظورم اینه که ببینید محکم کاری شده یا نه. چون اگر درست چسب نخورده باشه, وقتی بارون میاد باعث قطع و وصلی زیادی میشه.

همچنین چک کنید ببینید جاهایی که سیم پارگی داره خوب با چسب (چسب قطره ای نه ها, چسب نواری ) پوشیده شده باشه. این خط آخری برای آپارتمان نشین ها هم صدق میکنه.

15. این کاربر از online_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 45 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 45 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •