يعني چي تورنت كار ميكنه؟!!!؟
اين مورد بسيار عجيب هست. وقتي ترافيكي روي سيستمتون دريافت نميكنيد چطور تورنت ميتونه اطلاعات دريافت كنه؟!!؟
ابتدا بررسي كنيد كه كارت شبكه شما چه آدرسهايي رو دريافت كرده و در اينجا قرار بديد.
شاد باشيد![]()
يعني چي تورنت كار ميكنه؟!!!؟
اين مورد بسيار عجيب هست. وقتي ترافيكي روي سيستمتون دريافت نميكنيد چطور تورنت ميتونه اطلاعات دريافت كنه؟!!؟
ابتدا بررسي كنيد كه كارت شبكه شما چه آدرسهايي رو دريافت كرده و در اينجا قرار بديد.
شاد باشيد![]()
این کاری که میگید رو نمیدونم چطوری باید انجام بدم
اما من رویی سیستمم حتی به روتر هم دسترسی ندارم و با هیچ بروزری نمیتونم هیچ سایتی رو باز کنم
اما با بیت تورنت آپلود و دانلود دارم و مشکلی نیست
مشکل از DNS هم نیست چون اگه بود باید وقتی ip یه سایتو میزدی میرفت که اینطور هم نیست
ممنون لطف میکنید با پاسختون
باتشکر از همه ی دوستانی که منو راهنمایی کردن اما متاسفانه بازهم پیغام خطای مربوط به DNS و AP همچنان پابرجا هست. تصمیم گرفتم این بار به طور اساسی عکس های تنظیمات مودم را بزارم و این بار اینگونه بنده را رهنمایی کنید.و اگه باز هم مشکل برطرف نشد دیگه بی خیالش می شم.
باید اینو هم اضافه کنم که در تنظیمات تلویزیون 4 تا پارامتر وجود داره که می شه به صورت دستی یا اتوماتیک بهش عدد و مقدار داد. یکی ip address دومی Subnet Mask سومی GateWay و در آخر DNS . و البته در قسمتی از تنظیمات تلویزیون که مربوط به معرفی مدل تلویزیون و غیره هست ، کد MAC تلویزیون هم معرفی شده.
1) سوال اول این که ، وقتی در تنظیمات مودم ، DHCP فعال هست ، دیگه نیازی به وارد کردن اطلاعات ip و غیره در تنظیمات کارت شبکه بصورت دستی که نیست؟ (یعنی اگه DHCP فعال بود اما بازم اطلاعات ip و غیره ی کارت شبکه را دستی وارد کنیم ، مشکلی پیش میاد؟)
2) سوال دوم اینکه مقادیر پارامترهایی که در بالا نام بردم ، در تلویزیون با کارت شبکه باید یکی باشه؟ یعنی مثلا هم در تلویزیون هم در کارت شبکه ، ip address: 192.168.1.3 و مقدار Subnet Mask: 255.255.255.0 و مقدار GateWay: 192.168.1.1 و DNS: 4.2.2.4 باشه ؟ (تلویزیون در حالت اتوماتیک مقدار DNS را برابر با 192.168.1.1 در نظر میگیره.حالا کدوم درسته؟ این مقدار یا مقدار 4.2.2.4 ؟)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3) سوال بعد اینکه در تنظیمات کانکشنی که ساخته می شه بایه چ تغییراتی انجام داد. مثلا در تصویر زیر فعال کردن تیک این گزینه لازم هست یا نه ؟
4) و اینکه مقادیر ip address و DNS را هم لازمه برای تنظیمات کانکشن وارد کنم؟ (تصویرش در زیر اومد) اگه لازم هست ، در این صورت مقدار ip address یه مقدار متفاوت با مقدار ip address کارت شبکه اما در رنج همون ip باشه ؟ (آخرین عدد سمت راست تغییر کنه فقط؟)
5) و باز در تنظیمات کانکشن ، که تصویرش در زیر اومده ، به جز فعال کردن Allow other network ... ، توی پنجره ی نشون داده شده ، تیک گزینه ی دیگه ای هم لازمه فعال بشه؟ (مثل DHCP)
و اما توی تنظیمات مودم. یه قسمت هایی از تنظیمات مودم بود که می شد یک MAC بهش معرفی کرد.مثلا در تصویر زیر
6) به نظرتون در اینجا باید مقدار MAC تلویزیون را وارد
کنیم که یعنی اونو بشناسه؟ یا اصلا این یه چیزه دیگه هست؟ ( توی همین عکس غیر از خود MAC یه مقدار ip هم برای اون خواسته.این مقدار ip را چی وارد کنیم؟ آیا باید همون مقدار ip باشه که به تلویزیون می دیم؟)
در زیر عکس های دیگه ای از تنظیمات مودم را گذاشتم که در اونها هم می شه مقداری برای MAC داد.سوالای مورد قبل ، در مورد این تصاویر هم وجود داره.
7) تصویر زیر هم که هم مربوط به MAC میشه هم AP .فکر کردم شاید مهم باشه.چون در پیغام خطایی که تلویزیون در وصل نشدن به مودم می ده ، به AP اشاره شده.
8) تصویر زیر هم مربوط به DNS هست. آیا لازم هست که مقدار DNS هم در اینجا وارد باشه؟ اگه لازم هست باید کدوم مقدار باشه؟ 192.168.1.1 باشه یا مقدار 4.2.2.4 باشه؟
چهارتا عکس زیر را هم همینطوری قرار دادم تا اگه نکته ای داره در ارتباط با سوالم ، تغییراتی براشون ایجاد کنم.
Last edited by manaminjamkharam; 04-09-2012 at 09:05.
به مسير زير مراجعه كنيد و اگه امكانش هست تصويري تهيه كرده و در اينجا قرار بديد:
Control Panel >> Network Connection >> Right Click on Local Area Connection >> Selected Status >> Go to Support Tab >> Click on Details Button
براي گرفتن تصوير هم در همان حالت دكمه Print Screen رو صفحه كليد رو فشار بديد.
به يك ويرايشگر تصوير مانند Paint بريد و تصوير رو كه در حافظه قرار داره Past كنيد.
تصوير رو به اندازه دلخواهد دربياوريد و در اينجا قرار بديد.
شاد باشيد![]()
دوستان ممنون میشم یه کمکی کنید
عوض کردن پسورد دیفالت مودم d-linke 2520u
از کدوم قسمت باید پسورد پیش فرض رو عوض کنم؟؟؟
سلام
من دیشب یه ADSL گرفتم از شرکت ایکام!
مودمش مارک Tenda هست. ظاهرا ناشناختست؟!
مودم ADSL هست اما اکسس پوینتی که داشتم رو بهش وصل کردم.
اما هر چی می گردم جایی برای گذاشتن پسوردش ندیدم.
میشه کمکم کنید؟
تاراج میشه ترافیکم...
اینم عکس از صفحه ی اول پروفایل مودم...
![]()
Last edited by L.payam; 05-09-2012 at 19:00.
به مسير زير بريد و تغييرات خودتون رو ذخيره كنيد:
Management >> Access Control >> Access Control – Passwords
شاد باشيد![]()
دوست عزيز
پسورد چه چيزي رو ميخواهيد عوض كنيد؟
پسورد ورود به تنظيمات مودم ADSL يا پسورد شبكه وايرلس؟
اين مدل از مودمتون وايرلس نيست.
براي رمز گذاري شبكه وايرلستون بايستي وارد تنظيمات اكسس پوينت بشيد و از اونجا اقدام كنيد.
شاد باشيد![]()
سلام خدمت همه عزیزان. من یه سوال غیر تخصصی دارم. لطفا راهنماییم کنین کجا میتونم اینو بپرسم یا اگه کسی میدونه به من پیغام خصوصی بده تا اسپم ایجاد نشه.
من یه پک dvd mam گرفتم. روش فقط نوشته mam.
کسی میدونه اینا چه جور dvd هستن?
پرسیده بودم:
"من هنوز نتونستم مودم تک پورت DSL 2500U رو به روتز linksys wrt350N متصل کنم :(
مودک تک پورتم حتی در حالت عادی آی پی ipv4 نداره! در حالی که اینترنت می تونم استفاده کنم
وقتی به روتر وصلش میکنم کامپیوتر اینترنت نداره"
استاد ممنون از راهنماییتون
فقط یه چندتا سوال تو ذهنم مونده
من برای این کار مودم تک پورت رو در حالت ppoe یا bridge بذارم؟
در ضمن شما گفتید آی پی از رنج مودم به صورت 192.168.1.2 به اکسس پوینت بدم، اونوقت در آخر میگید آی پی lan رو به 192.168.0.1 تغییر بدم! انوقت اون 192.168.1.2 که دیگه تو رنج آی پی Lan قرار نمیگیره!
ممنون میشم راهنماییم کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)