دوستان من از صبح خطم داون شده هیچ اسپلیتری هم توی مسیر نیست که مشکل پیدا کرده باشه سیم مودم رو هم که به تلفن میزنم بوق داره و بدون مشکل کار میکنه به نظر شما مشکل از منه یا از جای دیگس ؟
دوستان من از صبح خطم داون شده هیچ اسپلیتری هم توی مسیر نیست که مشکل پیدا کرده باشه سیم مودم رو هم که به تلفن میزنم بوق داره و بدون مشکل کار میکنه به نظر شما مشکل از منه یا از جای دیگس ؟
چند روز هست شاتل اتوماتیک بین سرعت ها دستکاری میکنه !
من 16مگ گرفتم ولی این چند روزه یهو میشه 13 مگ یهو میشه 9 مگ
در صورتی که روی خطتم این مدت نویزی نبوده و الانم نیست
کسی این مشکل رو داره تازگیا ؟؟
تو کنسول مودمتون ببینید مثل این عکس سرعتتون رو چند بستن منم همینطور که تو عکس معلومه رو 16 بستن سرعتمو ولی حداکثر تو تستا به 14.8 تونستم برسم البته من راضیم در همین حد هم
دوستانی که واردن شرایط خط رو با توجه به پارامترها چه جوری ارزیابی میکنید؟ ضمناً به نظرتون دلیل ارور crc چیه ؟
حدود 5-6 روزی هست که من به صورت رندم تایم اوت دارم . بعضی وقتها انقدر تعدادشون زیاد میشه دیوونه ام میکنه . کلا از بازی میفتم بیرون
مودم ریست کردم . سرعت خطم رو پایین اوردم که snr رسیده به 29 . firewall رو چک کردم و برای بازیها ردیفشون کردم . port forward زدم . session ها رو بالا بردم .
با هیچ کدوم درست نشده و هنوزم request time out دارم . کسی این مشکل من رو داره ؟ راه حلی سراغ دارید یا نه
کلا وضعیت نت شده همین
سرور رینبو اروپای غربی کلا پینگم 80 بود شده 150 و کلی پکت لاس رو اکثر بازیا
منم همین مشکلو دارم چرا زنگ نمیزنید بگید ؟
- - - Updated - - -
منم همین مشکلو دارم چرا زنگ نمیزنید بگید ؟
به کی بگیم؟
به کجا؟
به خود دزد و باعث بدبختی؟
کدوم مشکلو حل کردن که مشکل پینگو حل کنن؟
با زنگ حل میشد که وضعمون این نبود، شاتل فاجعه شده
البته همه چی فاجعه شده! 4G همراه اول همین الان داره بهم 950 کیلوبایت سرعت دانلود میده! چند هفته پیش تا 10 مگابایت بود، 10 مگابایت شده 950 کیلوبایت! حالا یه 50 کیلوبایت روش بذاریم بشه 1 مگ![]()
Last edited by alottadamage; 03-08-2020 at 00:33.
چرا همه چیو پیچیده میکنید ؟ نگفتم زنگ بزنید بگید ف ی ل تر ینک یوتیوب رو بردارند... بگید آقا چه وضعه پینگ تایم و پکت لازه ؟ کلا 5 دیقه وقت نمیگیره
سلام
دوست عزیز این مشکلات معمولا بخاطر DNSهای مورد استفاده پیش میاد، میتونید DNS های :
8.8.8.8
8.8.4.4
یا
1.1.1.1
1.0.0.1
استفاده کنید.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)