هیچ اتفاق خاصی نمیفته . دست همشون تو یه کاسست
هیچ اتفاق خاصی نمیفته . دست همشون تو یه کاسست
آقا مودم وایرلس رایگان میدن یا مودم با پورت شبکه ؟؟
جایی خوندید این خبر رو؟ واقعا اگر مدیر قبلی بیاد که خیلی از این ملک جعفریان بهتره
مدیر قبلی بود که نا محدود گذاشت
اگه مثله تهران نامحدود بذاره با همون قیمت خوبه
جایی که ملک جعفریان رو میخوان بزارن بدبخت میشن
بازنشستش کنن
یه گود بای پارتی ملک بگیرن
Last edited by Dr Nima; 01-10-2014 at 02:05.
دوستان سلام.از عزیزان مشهدی که اینترنت adsl دارند و در محدوده های دانشجوی 2 تا 18 یا فارغ التحصیلان و یا دندانپزشکان و یا شهرک صدف تا صدف 16 و دادگر ساکن هستند عاجزانه خواهشمندم که در صورت امکان مشخصات پهنای باندشون و مقدار نویزشون یا همون snr و از همه مهمتر عدد attenuation اشون رو برای من بگن تا بدونم در این محدوده ها تا حداکثر چه پهنای باندی میشود گرفت.درضمن آیا این محدوده ها فیبرنوری هستند یا از شرکتهای خصوصی هم میشود سرویس گرفت؟اگر کسی در این محدوده ها به غیر از مخابرات از شرکت دیگه ای هم سرویس داره بازم ممنون میشم که اطلاعات مربوط به سرویسشو بده.باور کنید این کمک شما به نقل مکان یک بنده خدایی به اون مناطق بسیار تاثیرگذار خواهد بود.صمیمانه از کمک و راهنماییتان متشکرم.
در ضمن من تا رسیدن به نتیجه این پست رو هر 4 یا 5 صفحه تکرار خواهم کرد از همین ایتدا از تمام دوستان بابت اینکه همش پست تکراری من رو خواهند دید بسیار معذرت میخواهم![]()
طرح کمپین 2 مگ...مرکز امت...دانلود شبانه امروز...
محتوای مخفی: ...
![]()
نه ما خودمون از کارمندهای مخابرتیم اخبار میرسه دیگهگفتم خبرو بهتون بگم کمی خوشحال شید
بریم بشینیم دعا کنیم عوض بشه
![]()
سلام به همگی
دوستان این طرحهای خنده دار مخابرات را کی دیده؟
300 گیگ 490 هزار تومان!!!
اینها دیگه کی هستن.....
سلام دوستان راهنماییم کنید
من قبلا طرح ۲۵۶ داشتم که سرعت دانلودش همیشه ۲۵۰ بود ولی الان طرحم رو عوض کردم و طرح طلایی گرفتم که هنوزم سرعت دانلوم ۲۵۰ هست در صورتی که همسایه بقلی ما با طلایی سرعت ۱ مگ دانلود می کنه.الان من به ۲۰۲۰ زنگ بزنم چی بگم ؟؟؟
داداش یه عکس از status مودمت بزار ببینم خطت روی چند بسته شده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)