تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1373 از 4428 اولاول ... 37387312731323136313691370137113721373137413751376137713831423147318732373 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,721 به 13,730 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه mha_mha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

ببین شاتل همون موقع قرار داد یه جرت و پرتایی میگه که نمیدونم اگه زیاد دانلود کنی به صورت درصدی از سرعتت کم میشه و...

ولی پارس آنلاین این طوری نیست یعنی نه جایی میگن نه من که الان چندساله استفاده میکنم متوجه شدم ببینید من در طول روز لینک آماده میکنم و شب فقط دانلود میکنم مخصوصا فیلم اونم 1080.
    با اکثر کارشنای پشتیبانی هم رفیقم اصلا هم اعتقاد ندارم که سرعت رو عمدا کم میکنن.

من فکر کنم اینا میان یه سرویس اصلی با آی پی ولید رو بین چند نفر شِیر میکنن و روز که رایگان نیست چون افراد دیگه دانلود نمیکنن یا شاید استفاده نمیکنن سرعت در حد و اندازه 2048 به ما میرسه ولی شب که اکثرا دانلود میکنن سرعت میکشه پایین

توضیح بیشتر هم دارم اگه خواستید .
    یاعلی
    حرف هاي شما درست اما حتي اگه 2 مگابيت رو بين 10 نفر شير كنند بازم ميشه حدودا 205 كيلوبيت يعني 26 كيلوبايت نه حدودا 3 الي 5 كيلوبايت! مال بعضي ها هم 800 بايت!!!
    در ضمن ديگه مثل قديم نيست كه پشتيباني هاي شاتل اين مسئله ي محدود سازي رو انكار كنند و خودشون ميگن بله همچين چيزي هست، بعد ميگن كم مصرف كن تا از حالت محدوديت خارج بشي.
    اما وقتي ازشون بپرسي چقدر دانلود كنم محدود نشم جواب درست وحسابي نمي دند. به قول يه نفر: پليس مي خواد آدمو جريمه كنه مي گه مثلا اگه از سرعت 120 به بالا بري جريمت مي كنم ، نه اينكه دل بخواهي باشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Daniel4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ChargeOK.com

پيش فرض

ببین شاتل همون موقع قرار داد یه جرت و پرتایی میگه که نمیدونم اگه زیاد دانلود کنی به صورت درصدی از سرعتت کم میشه و...

ولی پارس آنلاین این طوری نیست یعنی نه جایی میگن نه من که الان چندساله استفاده میکنم متوجه شدم ببینید من در طول روز لینک آماده میکنم و شب فقط دانلود میکنم مخصوصا فیلم اونم 1080.
    با اکثر کارشنای پشتیبانی هم رفیقم اصلا هم اعتقاد ندارم که سرعت رو عمدا کم میکنن.

من فکر کنم اینا میان یه سرویس اصلی با آی پی ولید رو بین چند نفر شِیر میکنن و روز که رایگان نیست چون افراد دیگه دانلود نمیکنن یا شاید استفاده نمیکنن سرعت در حد و اندازه 2048 به ما میرسه ولی شب که اکثرا دانلود میکنن سرعت میکشه پایین

یاعلی
    ما تو این تاپیک داریم فقط خودمون رو قانع میکنیم اما هنوز کسی نیومده راه حلی بگه
    من امروز زنگ زدم گفتن نه اینطور نیست ممکنه این شبا خیلی ها دارن دانلود میکنن من گفتم پس چرا تا حالا اینطوری نبود
    گفتم بعد از قطعی من اینطوری شد گفت امنشب برو فایرفاکس رو از دیتا بیس خودش دانلود کن ببین بازم اینطوریه اگه بازم اینطوری بود میریم پورتت رو عوض میکنیم
    من نفهمیدم این پورت عو.ض کردن یعنی چی که همش پورت منو عوض میکنن
    ای بابا
    گفتم مشکل از مخابرات میتونه باشه گفتن نه نیست

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ChargeOK.com

پيش فرض

یکی بهم توضیح بده این چرا اینطوریه
    سرعت توی دیشب من فقط 100 مگ دانلود داشتم اما اینطوری ثبت شده
    چه گیری افتادما
    الکی الکی حجمم کم میشه انگار
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 04:39 PM ---------- Previous post was at 04:39 PM ----------

یاعلی
    ما تو این تاپیک داریم فقط خودمون رو قانع میکنیم اما هنوز کسی نیومده راه حلی بگه
    من امروز زنگ زدم گفتن نه اینطور نیست ممکنه این شبا خیلی ها دارن دانلود میکنن من گفتم پس چرا تا حالا اینطوری نبود
    گفتم بعد از قطعی من اینطوری شد گفت امنشب برو فایرفاکس رو از دیتا بیس خودش دانلود کن ببین بازم اینطوریه اگه بازم اینطوری بود میریم پورتت رو عوض میکنیم
    من نفهمیدم این پورت عو.ض کردن یعنی چی که همش پورت منو عوض میکنن
    ای بابا
    گفتم مشکل از مخابرات میتونه باشه گفتن نه نیست

داره خودمونی میشه Mageed's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خوب منم میگم شاتل این کارو میکنه ولی پارس آنلاین نــــــــــــــــــــــــ ـــــــه

حرف هاي شما درست اما حتي اگه 2 مگابيت رو بين 10 نفر شير كنند بازم ميشه حدودا 205 كيلوبيت يعني 26 كيلوبايت نه حدودا 3 الي 5 كيلوبايت! مال بعضي ها هم 800 بايت!!!
    در ضمن ديگه مثل قديم نيست كه پشتيباني هاي شاتل اين مسئله ي محدود سازي رو انكار كنند و خودشون ميگن بله همچين چيزي هست، بعد ميگن كم مصرف كن تا از حالت محدوديت خارج بشي.
    اما وقتي ازشون بپرسي چقدر دانلود كنم محدود نشم جواب درست وحسابي نمي دند. به قول يه نفر: پليس مي خواد آدمو جريمه كنه مي گه مثلا اگه از سرعت 120 به بالا بري جريمت مي كنم ، نه اينكه دل بخواهي باشه.
    دقیقا همینه من با صحبتهای شما که مشکلی ندارم من میگم شاتل اینطوریه ولی پارس آنلاین نه

اما حتي اگه 2 مگابيت رو بين 10 نفر شير كنند بازم ميشه حدودا 205 كيلوبيت يعني 26 كيلوبايت نه حدودا 3 الي 5 كيلوبايت! مال بعضي ها هم 800 بايت!!!
    اگر راجع به پارس آنلاینه:
    بله سرعتهایی که شما گفتید غیر عادیه و حتی از دیال آپ هم پایین تر این مشکل چند بار برای من هم پیش اومد توضیح زیاد داره راجع به مشکل و راه حل البته اگه خواستید.

شاید اینطوری بشه گفت که سرویس مشترکین پرمصرف رو در اولویت شیر کردن با بقیه میزارن ..
    من از سیستم مزخرف شاتل خبر ندارم و حالم
    Last edited by Mageed; 07-12-2011 at 14:48.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ChargeOK.com

پيش فرض

یکی برام توضیح بده چرا این جوریه
    من فقط 100 مگ دیشب دانلود کردم

داره خودمونی میشه Mageed's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

یکی برام توضیح بده چرا این جوریه
    من فقط 100 مگ دیشب دانلود کردم
    1-نمیشه گفت من دقیقا اینقدر استفاده کردم
    2-چک کن ببین ویندوزت خودکار آپدیت نشه
    3-یه فایروال خوب بریز و چک کن ببین چه برنامه هایی به وب وصلن و شاید دارن آپدیت میشن
    4-ویروس کش خوب بریز و آپدیت کن بعضی ویروس ها به وب وصلن و دائما آپدیت میشن که هم حجم شما استفاده میشه هم سیستم شما در معرض خطر قرار داره.

یا علی

7. این کاربر از Mageed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

دیشب از 12:35 تا 6:55 تنظیم کردم اما
    219 رفت تو پاچم- اما تا حالا من بیشتر از 800 تا نمیتونستم دانلود کنم خیلی برام جالب بود که این قدر دانلود کرد
    پس دیگه این کارو نمیشه کرد ؟
    شما اینکارو انجام بده :
    قبل ساعت 12:30 حتما یکبار دیسکانکت شو مثلا ساعت 12:28 دقیقه ، دوباره این بار ساعت 12:40 کانکت شو و دانلود هم خواستی بکن ولی تا ساعت 01:10 دقیقه بامداد دیسکانکت نشو و بعد که دیسکانکت کردی برو گزارش صفحه کانکشن ها تو حساب کاربریت و ببین ساعتی که شما 12:28 دیسکانت شده بودی رو گزارش چند زده ؟ راستی قبل از این کار حتما ساعت سیستم رو با ساعت نت Sync کن تا کاملا دقیق باشه .
    حالا اگه تو گزارش زده بود 12:28 یعنی این روش تو منطقه شما جواب نمیده و باید بیخیال بشی . ولی مثلا زده باشه 12:35 یعنی اختلاف ساعت سرور با شما 3 دقیقه هست و باید از همون ساعت 12:35 محض احتیاط کانکت بشی .اگه اینطور باشه مطمئنا ساعت سیستم شما صحیح نیست و باید حتما درستش کنین .
    این روش رو تا جایی که من یادم میاد روی سیستم هر کسی از دوستانم تو مراکز مخابراتی مختلف امتحان کردم کاملا جواب داده و برای شما هم مطمئنا جواب میده . من احتمال میدم ساعت و تاریخ سیستم شما مشکل داره و درست نیست .
    راستی شما قبل از ساعت 12:35 نباید به نت وصل باشین و باید مودم رو ساعت 12:35 روشن کنین ، اینکارو انجام میدیدن؟

9. این کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

کار شاتل همینه تا دانلود کنی حتی 400 مگ محدود میکنه ربطی هم نداره طرف دانلود کنه یا نه وبگردی هم بکنه محدود میشه طرف

آخر فروم باز 251251's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پیش عمو مارتین و دایی فینچر

پيش فرض

خوب میباشدیه ! (سبک باباشاه بخونید )

12. 2 کاربر از 251251 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

باز امروز ( 16 آذر ) و چند روز بعدش دوباره باید منتظر سرعت های پایین و محدودیت های اون باشیم سرعت پایین دانلود دیشب هم از آثار همینه .

14. این کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •