ممنون. وایمکس ایرانسل چی؟ اونم همینطوره؟ پینگ خوب نمیده؟
ممنون. وایمکس ایرانسل چی؟ اونم همینطوره؟ پینگ خوب نمیده؟
پینگ با سرور ایرانی آره میشه زیر ۸۰ باشه ، ولی روی سرعت آپلود ۱ مگ اصلا حساب نکن چون نمیشه هیچوقت
حالا 1 مگ کامل هم نه... سرعت آپلود در حد 50 (که بشه 512) هم باشه برام کافیه... فقط اون پینگه میخوام زیر 80 باشه و نوسان
نداشته باشه که مثلا یه 2 ساعت بره بالا 150... با این شرایط میشه رو مبین نت حساب کرد؟
سلام
شما ننوشتی کدوم شهر هستی. اگر پینگ و سرعت برات مهمه که پول خرج کنی، وایرلس P2Pبگیر.
تو بعضی شهرها هست.
من کاشان هستم. وایرلس هم خیلی خوبه... اون آنتن و از این حرفها میخواد... درسته؟
گفتم اگه این وایمکسه بشه راحتتره دیگه انتن و اینا نمیخواد
آره. آنتن میخواد؛ ولی مودم نمیخواد.
من چندماه پیش برای اهواز پرسیدم حدود 160-200تومن هزینه نصب میشد.
اگه برات ping مهم هست، کلا وایمکس مناسب نیست.
(دلیلش هم اینه که وایمکس و وایرلس HDX هست و FDX نیست!(ADSL بصورت FDX هست)
این وضعیت سیگنال من هست:
فکر کنم کمتر کسی همچین سیگنال با کیفیتی دریافت بکنه!(در CINR بالای 17 18 هر 3 چراغ مودم روشن میشه، ولی مال من 25 هست)
سرعت دانلود هم 380KBps ! شب و روز ثابت...
ولی پینگ از سایت ورزش 3 میانگین 116 هست!(پینگ 10 تایی زدم)
پینگ از تابناک هم میانگین 130 هست.
در حالی که با ADSL زیر 40 هست!
آقايون كساني كه سرعت 1 مگ دارن كسي هست به غير تايم مجاني مثل الان يا صبح ها يا اول شب مشكل سرعت داشته باشه من از حدود دو ماه پيش تا الان وضع 1 مگم خراب درست نميشه اما پينگم عالي سيگنالم خوبه يك مدت پيشم دوستان خاطرشون باشه كاربر مبين نت ميگفت 1 مگ هارو محدود كرديم ميخواستم بدونم مشكل از من يا از 1 مگ.
سلام
ممنون
حالا این شد دلیل و مدرک حسابی
شاید با این وضعیت برای ماه دیگه منم 2 مگ بگیرم قبلا که از 2 مگ خیری ندیده بودم حالا شاید بهتر شده
دوست عزیز دیدی منم با شما مشکلی ندارم فقط می خواستم مستند صحبت کنید که دیگه منم 100% صحبتتون را قبول کردم
بله بعد از .....
بگذریم ...
منم باشما مشکلی ندارم ولی اینکه طرز فکرتون اینه که چیزی که خودم مشکل دارم بقیه هم حتما مشکل دارن و اگه کسی بگه نه ، دروغ میگه مگر اینکه خلافش ثابت بشه ، اصلا جالب نیست
گاهی وقتا یکم هم اونطرف قضیه رو دیدن که شاید اونطرف هم درست میگه ، بد نیست
در کل با اینکه وظیفه من نبود که به کسی ثابت کنم سرعتم رو ولی خب برای روشن شدن قضیه اینارو گذاشتم که بحثی نباشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)