فرداست كه دوئلر برن كارگري!!!خیلی باحال اومدی
چشمبابا چاقال بي خيال شو!! بزار لباس ها رو بخره بعد بياد!! به فوندر كلاب ميل دادم اميدوارم بياد!!![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
فرداست كه دوئلر برن كارگري!!!خیلی باحال اومدی
چشمبابا چاقال بي خيال شو!! بزار لباس ها رو بخره بعد بياد!! به فوندر كلاب ميل دادم اميدوارم بياد!!![]()
نظر لطفه شماست حاجی.امشب بچه ها اوج دموكراسي و احترام به عقيايد ديگران رو نشون دادن!! لياقت شما همون محموده!!!(منظورم آرشه!!)
من که موضوع ریپورت ضد حال رو نمیدونستم. ایکاش نمیگفتید. از چه دموکراسی حرف میزنید؟ از دموکراسی که 920 نفر رو کهریزکی که 250 نفر ظرفیت داره میزارند؟ دموکراسی که از ارازل اوباشی که دستگیر کرده بودند در سرکوب معترزان استفاده کردند؟؟ بازم بگم و نوشون بدم.
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 6 (4 کاربران و 2 مهمان)
Soldier Pose*, ChaGHaL+, SoroudhM, ZEDEHAL DEGE
چقدرم روی مدرک و مستندات صجبت میکنهاینا رو از کی شنیدی ؟
آرش تو خودتو بکشی هم چیزی عوض نمیشه . مهم این بود که اون بت شکسته شد و ملت فهمیدن با چه جماعتی طرف هستن .
برای 1000000000 بار این بحث رو تمومش کنید . من که میدونم اینم 2 ساعت دیگه مثل پست های قبلیم پاک میشه ولی تمومش کنید . اه
Last edited by C0OPeR; 11-08-2009 at 22:46.
زشته بابا . خجالت بکش !
تا قبل از این ماحراها که دوستمون بود حالا شده دشمن !
===
برو اون بانک رو بساز دیگه چیکار میکنی پس![]()
و خدا گوگل و اینترنت را آفریدچقدرم روی مردک و مستندات صجبت میکنه اینا رو از کی شنیدی ؟
میدونم. من از این میسوزم که با اینکه همه چی افشا شده و دروغ های دولت صدا و سیمای میلی معلوم شده هنوز خیلی ها چشم گوششونو بستند.آرش تو خودتو بکشی هم چیزی عوض نمیشه
تا نباشد جاسوسانی مدیران نکنند پاکسازی هااینم 2 ساعت دیگه مثل پست های قبلیم پاک میشه ولی تمومش کنید
دادم تا علاقه اش 100 شد بسازهبرو اون بانک رو بساز دیگه چیکار میکنی پس
از این مدرک معتبرتر نبود بدی ؟!و خدا گوگل و اینترنت را آفرید
هر چی تو هر سایتی نوشتن تو قبول میکنی و میگی حقیقته ؟ پس اگه اینطوره فار-س -ن-یوز هم حقیقت داره میگه !
تنکیو وری ماچدادم تا علاقه اش 100 شد بسازه
من هر سایتی رو قبول نمیکنم. شما باید پیشینه سایت و نگاه کنی + پستهاشو خبر هاشو تو بالاترین هم همه ایا هست.از این مدرک معتبرتر نبود بدی ؟!
هر چی تو هر سایتی نوشتن تو قبول میکنی و میگی حقیقته ؟ پس اگه اینطوره فار-س -ن-یوز هم حقیقت داره میگه !
حال ندارم وگرنه عکسی از قربانی کهریزک میزاشتم تا عمر داری یادت نره
موضوع کنفرانسو نمیدونستم الان 20 صفحه اخرو خوندم وگرنه تو یاهو صحبت میکردم.ولی فکر نمیکنم این موضوع خیلی نیاز به توضیح داشته باشه و پیچیده باشه.فک میکنم همین کافی باشه .
دیدم یه مدته اقای سولجر شما حرفای سیاسی میزنی علیه رئیس جمهور فعلی ما من تحمل کردم شاید بچه های با سابقه و مورد قبول همه یه جوری جلوی شما رو بگیرن اما دیدم کارت به جایی رسید که بدترین فحشها رو به رئیس جمهور مملکت من میدی(دقیقا یادم نیست چی بود ولی شامل خرمگس و فوضول بود) منم از کوره در رفتم و راپورت شما رو دادم و فکر میکنم هر ادم وطن دوست و با وجدان دیگه ای هم بود این عملو انجام میداد جدا از این که طرفدار کدوم کاندیدا بوده و فکر میکنم حد اقل یک نفر باید اینجا عذر خواهی کنه نظرات مختلفه که اون یه نفر کیه .اگه کافی نیست یا حالا یا فردا شب ساعت 10 تا 11 من یاهو هستم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
....................................چرا تو ورلد 9 نمیتونم برم؟اولین باره اینجوری میشه بقیه ورلدا میره ولی 9 نمیره!!!
Last edited by ZEDEHAL DEGE; 11-08-2009 at 23:08.
آقایون میگن ما از بیت المال استفاده نمی کنیم همه کمک مردمیه.
فرماندار فيروزآباد از استاندار فارس خواست
تامين هزينه اعزام استقبالكنندگان احمدينژاد به شيراز
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)