1مگ سرعتش 60؟؟؟ عجب....
من که یه شکایت تو سایت نوشتم شنبه یا پولمو میگیرم میرم یااینو درست میکنن....
فوقش اینه که میرم یه محدود 5 گیگ از یه خراب شده ایی میگیرم همون حجم رو با کیفیت استفاده میکم! نه 256 بخرم 128 بهم بدن!
دانلود من ماهی 3-5 گیگه
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
1مگ سرعتش 60؟؟؟ عجب....
من که یه شکایت تو سایت نوشتم شنبه یا پولمو میگیرم میرم یااینو درست میکنن....
فوقش اینه که میرم یه محدود 5 گیگ از یه خراب شده ایی میگیرم همون حجم رو با کیفیت استفاده میکم! نه 256 بخرم 128 بهم بدن!
دانلود من ماهی 3-5 گیگه
با گیگ رایگان این سرعت ؟
آقایون این سرعتا این طور که معلومه از دستشون در رفته احتمال 90 درصد فردا دوباره اوضاع مثل قبل میشه![]()
منم اگر همین طور ادامه پیدا کنه تخلیه میکنم
میرم مخابرات ببینم اونجا چه طوره .![]()
سرعت به صورت فضای از ساعت 12 تا ساعت 4 رفته بود بالا 200 300 میداد برای من که همش رو 60 بود .
هر چقدر تونستم من فایل دانلود کردم ولی چه حالی میده همیشه سرعت اینطوری باشه![]()
آلان چه سایت هایی با سرعت بالا دانلود میکنن؟
یک ماه راحت بودیم ولی امروز سه بار مجبور شدم مودم رو ری استارت کنم . نمیدونم آیا شما هم این قطعی ها رو دارید یا نه ؟
شایدم مودم بی زبون من خراب شده از دست این آسیاتک .
جریان این IP Dns Server چیه ؟ من همون اعدادی که مال آسیاتک هست رو وارد میکنم ولی وارد کردن یا نکردنش نه تأثیری در سرعت داره و نه جلوگیری میکنه از قطع شدن
ولی هنوز که سرعت عالیه!!!!رو همون 340 حدودا میچرخه
دانلودها،وطن دانلود،ایرانیان دانلود،میهن دانلود،پی سی دی و....حتی یه سری سرورا مثل پوت لاکر هم ظهر من ازش با حدود 100 داشتم دانلود میکردم.
Last edited by linuxx2011; 26-07-2013 at 16:30.
سلام دوستان
2024 نامحدود برنزی : سرعت حداکثر 70 کیلوبایتالان 2 روز هست که ثابت 70 هست . چه سرور خارجی چه داخلی . در شهر مقدس و ... مشهد
خداییش ببرین تو تهران حال کنین , کافیه بیاین مشهد , اون وقت سرعت واقعی رو تجربه می کنید . باید سرعت خودتون رو در تهران تقسیم بر 2 کنیدحالا ببینید دیگه مشهد چیه !!
یکم زمان بگذره , میبینی شد 20 کیلوبایت . که البته من حتی سرعت 7 کیلوبایت رو هم به مدت 6 ساعت تجربه کردم .
بابا فکر کنم شرکت آسیاتک اینجاست , نه تهران . شعبه اش تو تهران هست![]()
یه ویندوز 8 64 بیتی دانلود کردم! اما هارد ندارم !! :دئ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)