تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1373 از 2365 اولاول ... 3738731273132313631369137013711372137313741375137613771383142314731873 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,721 به 13,730 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه ی بچه های گل

دوستان من میخوام یه 3650 بگیرم فقط فقط بخاطر قابلیت Mixtrax اما نه ظاهرش زیاد جالب نیست و همین طور از کیفیتش خبر ندارم نظر شما چیه ؟
    برای باند هم mtx t6c693 (این چطوره؟ بهتر از این تو رنج قیمت زیر300 هست( بیشتر میترسم ببرن باندرو) میخوام کیفیت صدا داشته باشه بیشتر ؟؟) اما در مورد ساب و امپی هیچ نظری ندارم چون زیاد سر در نمیارم

تشکر از این که وقت گذاشتین
    سلام و عرض خیر مقدم دارم خدمت شما سرور گرامی. به انجمن خودتون خوش آمدید.
    اسپیکری که انتخاب فرمودید تو رنج قیمت خودش خوبه.ولی اگر برای پخش آپشن میکس ترکس براتون ضروریه،بهتری از سری بالاتر مثل 8 یا 9 استفاده نمائید.کیفیت صدای بهتری دارن.ولی اگر مشکل هزینه دارید با همین 3650 میتونید شروع نمائید.
    اگر لطف کنید میزان هزینه ای که در نظر دارید رو اعلام نمائید بهتر میتوانیم کمکتون نمائیم.

2. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام و عرض خیر مقدم دارم خدمت شما سرور گرامی. به انجمن خودتون خوش آمدید.
    اسپیکری که انتخاب فرمودید تو رنج قیمت خودش خوبه.ولی اگر برای پخش آپشن میکس ترکس براتون ضروریه،بهتری از سری بالاتر مثل 8 یا 9 استفاده نمائید.کیفیت صدای بهتری دارن.ولی اگر مشکل هزینه دارید با همین 3650 میتونید شروع نمائید.
    اگر لطف کنید میزان هزینه ای که در نظر دارید رو اعلام نمائید بهتر میتوانیم کمکتون نمائیم.
    ممنون حمیدجان

من میخوام خورده خورده سیستمم رو جمع کنم
    یعنی اول بخش+باند خوب
    بعد امپ بعدشم ساب و......

برای باند+بخش هم در حد600.700 اما اگر بدونم لازمه بهتر بگیرم یه ماه دست نگه میدارم و بودجم رو بیشتر میکنم

من صفحه های پیش رو خوندم(تقریبا تا1340) این طور که شما فرمودین co609 بهترین باند هستش اما من ماشینم تو طول روز بیرونه و فقط شبا تو پارکینگه برای همین میترسم
    به جای یه 609 گفتم یه باند خوب+کامپ بگیرم اگه بشه(پراید ماشینم)

بخش بهترین چیزی که شما معرفی میکنید تا 400.500 تومن چیه "؟

بنظرتون دست دوم بخش رو بگیرم ؟(ساب و امپ رو چطور؟)

ممنون ببخشید یکم زیاد شد

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون حمیدجان

من میخوام خورده خورده سیستمم رو جمع کنم
    یعنی اول بخش+باند خوب
    بعد امپ بعدشم ساب و......

برای باند+بخش هم در حد600.700 اما اگر بدونم لازمه بهتر بگیرم یه ماه دست نگه میدارم و بودجم رو بیشتر میکنم

من صفحه های پیش رو خوندم(تقریبا تا1340) این طور که شما فرمودین co609 بهترین باند هستش اما من ماشینم تو طول روز بیرونه و فقط شبا تو پارکینگه برای همین میترسم
    به جای یه 609 گفتم یه باند خوب+کامپ بگیرم اگه بشه(پراید ماشینم)

بخش بهترین چیزی که شما معرفی میکنید تا 400.500 تومن چیه "؟

بنظرتون دست دوم بخش رو بگیرم ؟(ساب و امپ رو چطور؟)

ممنون ببخشید یکم زیاد شد
    کار خوبی میکنید که کم کم جلو میرید.
    در مورد دست دوم اگر از فروشنده و میزان کارد کالا ،تعمیری نبودن و.... مطمئن باشید چرا که نه. مقرون به صرفه هم هست.
    برای پخش من کن وود 7056 رو پینشهاد میکنم.(ولی میکس رو نداره) در عوض کیفیت صدای بسیار بالاتری از پایونیر داره.قیمتش هم 500 تومن هست.
    در مورد اسپیکر CO بله واقعا از همه نظر خوبه.ولی تو رنج پائینتر و در سایز 9*6 باید بریم سراغ 718 کن وود،یا همون MTX یا جی بی ال و کاپای اینفینیتی.
    مدل ماشینتون اگر 131 هست میتونید روی درها کامپوننت نصب کنبد.البته باید برش زده بشه.

5. 5 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

کار خوبی میکنید که کم کم جلو میرید.
    در مورد دست دوم اگر از فروشنده و میزان کارد کالا ،تعمیری نبودن و.... مطمئن باشید چرا که نه. مقرون به صرفه هم هست.
    برای پخش من کن وود 7056 رو پینشهاد میکنم.(ولی میکس رو نداره) در عوض کیفیت صدای بسیار بالاتری از پایونیر داره.قیمتش هم 500 تومن هست.
    در مورد اسپیکر CO بله واقعا از همه نظر خوبه.ولی تو رنج پائینتر و در سایز 9*6 باید بریم سراغ 718 کن وود،یا همون MTX یا جی بی ال و کاپای اینفینیتی.
    مدل ماشینتون اگر 131 هست میتونید روی درها کامپوننت نصب کنبد.البته باید برش زده بشه.
    شما خودتون چیزی سراغ دارین ؟؟
    باند هم 718 فکر کنم خودتون گفته بودین خیلی جیغ میکشه من بیشتر برام کیفیت مهمه
    تو یه پست قدیمی که به یکی از دوستان پیشنهاد داده بودین اصلا باند نبود کامپ بجاش بود+ساب و...... این جوری چی؟(کامپ رو میشه رو استیج عقب گذاشت؟ بدون امپ میشه فعلا باهاش سر کرد؟)
    پراید هم صبا هستش

یه سوال دیگه ببخشید
    الان من با 500 تومن میتونم سری8.9 پایونیر بگیرم که میکسرم داره
    تنها چیزی که تو مشخصات 7056 بهتر بود اکولایزرش بود (که اصلا نمیدونم چیه :ی ) کیفیتاشون تو چی فرق داره ؟

بازم شرمنده من سوالام زیاده
    Last edited by hosien009; 09-01-2014 at 18:43.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ps3amir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

سلام
    من یه سیستم میخوام وصل بگیرم.خواسته هام ایناس:
    ترجیحا برند پایونیر.
    دو تا اسپیکر میخوام و یک ساب که بشه در تاقچه عقب پراید نصب بشه.(پراید صندوق دار)
    امپلی مناسب برای گزینه های بالا.(نمیدونم 4 کانال خوبه یا برای ساب جدا باشه)
    ساب نمیخوام ویبره کنه میخوام صدا با بیس خوب ازش بیاد.
    بلندی صدا زیاد برام مهم نیست کیفیت مهمه.
    ضبط خودم این دو تا را پسنندیدم:
    DEH-9450UB
    DEH-X9550BT (این گزینه حذف شد قرار دادن دیسکش برقی نبود دیگه خوشم نمیاد اگر به غیر از گذینه قبلی پیشنهاد دیگه دارین بفرمایین)
    اسپیکر هم یکی مدل 6975 پیشنهاد داده به نظرتون این اسپیکر خوبه؟بعد این قیمت ها که میزنند مثلا 320 تومن جفتیه یا دونه ای؟

وسایلی که پیشنهاد میدین مناسب برای اون دو مدل ضبط که خودم خوشم اومده بود باشه و این که بگین بین اون دو ضبط کدوم بهتره.
    همچنین اگه اطلاع دارین بگین که اون دو مدل ضبط برای قرار دادن دسک به صورت برقی باز میشن یا نه.
    البته اگر ضبط خاص دیگه ای که خوب باشه هم در نظر دارین بگین.

در حال حاظر روی یک ماشین دیگه یک امپلی و یک ضبط jvc و دو تا اسپیکر پایونیر داریم که خیلی من راضیم و همچنین برای خونه یک Edifier C3 دارم صداشو راضی ام میخوام همین طوری باشه برای ماشین هم.

باتشکر
    Last edited by ps3amir; 09-01-2014 at 18:55. دليل: اصلاح برخی موارد

اگه نباشه جاش خالی می مونه oghtapost's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    یعنی تو نمیدونی؟

پيش فرض

HU رو کن وود u456 بگیر.
    در مورد اسپیکر پایونیر نظری ندام
    آمپ دوتا 60 وات میده لذا اسپیکر با این توان تا 80 وات براش کافیه.
    شما اسپیکر و hu و در صورت لزوم آمپ تا 500 چی پیشنهاد میدی (132)
    ممنون
    Last edited by oghtapost; 09-01-2014 at 19:00.

حـــــرفـه ای pahama1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما خودتون چیزی سراغ دارین ؟؟
    باند هم 718 فکر کنم خودتون گفته بودین خیلی جیغ میکشه من بیشتر برام کیفیت مهمه
    تو یه پست قدیمی که به یکی از دوستان پیشنهاد داده بودین اصلا باند نبود کامپ بجاش بود+ساب و...... این جوری چی؟(کامپ رو میشه رو استیج عقب گذاشت؟ بدون امپ میشه فعلا باهاش سر کرد؟)
    پراید هم صبا هستش

یه سوال دیگه ببخشید
    الان من با 500 تومن میتونم سری8.9 پایونیر بگیرم که میکسرم داره
    تنها چیزی که تو مشخصات 7056 بهتر بود اکولایزرش بود (که اصلا نمیدونم چیه :ی ) کیفیتاشون تو چی فرق داره ؟

بازم شرمنده من سوالام زیاده
    سلام و وقت بخیر
    با اجازه حمید جان
    در مورد ماشین که فرمودین فقط شب ها تو پارک هست: پیشنهاد میکنم از کامپ استفاده کنید برای استیج عقب( اگه 13 سانتیش در محل فابریک قابل نصب باشه )و ساب تو صندوق و اگه خیلی اهل سیستم هستید برای جلو هم میتونید کامپ یا اسپیکر بهتری از اسپیکر های فابریک استفاده کنید، اما میزان کل هزینه مسیر پروژه رو تقریبا مشخص میکنه
    سلام
    ترجیحا برند پایونیر.
    دو تا اسپیکر میخوام و یک ساب که بشه در تاقچه عقب پراید نصب بشه.(پراید صندوق دار)
    DEH-9450UB
    DEH-X9550BT (این گزینه حذف شد قرار دادن دیسکش برقی نبود دیگه خوشم نمیاد اگر به غیر از گذینه قبلی پیشنهاد دیگه دارین بفرمایین)
    اسپیکر هم یکی مدل 6975 پیشنهاد داده به نظرتون این اسپیکر خوبه؟بعد این قیمت ها که میزنند مثلا 320 تومن جفتیه یا دونه ای؟

وسایلی که پیشنهاد میدین مناسب برای اون دو مدل ضبط که خودم خوشم اومده بود باشه و این که بگین بین اون دو ضبط کدوم بهتره.
    همچنین اگه اطلاع دارین بگین که اون دو مدل ضبط برای قرار دادن دسک به صورت برقی باز میشن یا نه.

در حال حاظر روی یک ماشین دیگه یک امپلی و یک ضبط jvc و دو تا اسپیکر پایونیر داریم که خیلی من راضیم و همچنین برای خونه یک Edifier C3 دارم صداشو راضی ام میخوام همین طوری باشه برای ماشین هم.

باتشکر
    سلام
    سیستم با دوتا کواک بیشتر قدرتی میشه تا کیفیتی البته به کواک هم بستگی داره، برای کیفیت معمولا از کامپ استفاده میشه،
    شما وقتی دوتا کوام و ساب داری ناگزیر باید حداقل دو تا آمپ داشته باشی ، حالا منو و دوکانال یا 4 کانال
    هزینه مورد نظرتون رو هم بفرمائید تا دوستان دقیق تز راهنمایی کنن

10. 6 کاربر از pahama1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hoseinsps's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    AhwaZz

پيش فرض

سلام
    ترجیحا برند پایونیر.
    DEH-9450UB

باتشکر
    سلام دوست عزیز
    شما هزینتون چقدره؟
    شما اگر کیفیت میخواین نباید ساب با کوک ببندید!
    یه جفت کامپ و یه ساب بهتر میتونه راضی تون کنه
    کامپ mx165 و ساب mx10 یا mx12 plus
    امپلی مونو کنوود 8106 و امپ کامپ ها ml 60.2
    این پبشنهاد بنده بود

12. 5 کاربر از hoseinsps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام و وقت بخیر
    با اجازه حمید جان
    در مورد ماشین که فرمودین فقط شب ها تو پارک هست: پیشنهاد میکنم از کامپ استفاده کنید برای استیج عقب( اگه 13 سانتیش در محل فابریک قابل نصب باشه )و ساب تو صندوق و اگه خیلی اهل سیستم هستید برای جلو هم میتونید کامپ یا اسپیکر بهتری از اسپیکر های فابریک استفاده کنید، اما میزان کل هزینه مسیر پروژه رو تقریبا مشخص میکنه
    ممنون دوست عزیز که وقت گذاشتین

برای جلو که توی جای فاب چیزی نمیشه گذاشت(10 سانت هستش) منم این ماشین رو نمیخوام زیاد نگهدارم که روی درب ها برش بدم(اگه خرج برش زیاد بشه)

برای پشت کامپ 13(که میفرمایید اگه نصب بشه) صدای خوب میده ؟
    اسپیکر کلا نذارم ؟ اونجوری هم که دزد از سیستم میفهمه 100% جای فابا چیزی هست

نظرتون چیه کامپ خوب+اسپیکر معمولی+ساب(در مورد امپ نمیتونم نظر بدم چندتا میخواد یه دوکانال+یه مونوفکرکنم کافی باشه؟)

هد هم که حمیدجان گفتم 7056 ارزون تر چیزی بود بهتر بود اما اگه این کیفیتش انقدر که همه ی دوستان تعریف میکنن میارزه

اگه پارکینگ جور بشه سرکارم 7056+co609 +امپ خوب چطوره "؟(یا یه کامپ توپ(16)+ساب ؟)
    بیشتر جاها دیدم حمید جان شما دوتا امپ پیشنهاد میکنه که برای ساب یه مونو(8106) که خود اون 360.70 تومنه+یه ساب باکس 300.350(یعنی برای یه ساب 700 تومن باید بدم؟)

حـــــرفـه ای pahama1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما اسپیکر و hu و در صورت لزوم آمپ تا 500 چی پیشنهاد میدی (132)
    ممنون
    سلام
    hu از 200 شروع میشه و تا 400 تقریبا کیفیت صدایی مشابهی دارن، ، آمپ Kenwood M526 حدود 160 و اسپیکر jbl Gto 938 حدود 190

ممنون دوست عزیز که وقت گذاشتین

برای جلو که توی جای فاب چیزی نمیشه گذاشت(10 سانت هستش) منم این ماشین رو نمیخوام زیاد نگهدارم که روی درب ها برش بدم(اگه خرج برش زیاد بشه)

برای پشت کامپ 13(که میفرمایید اگه نصب بشه) صدای خوب میده ؟
    اسپیکر کلا نذارم ؟ اونجوری هم که دزد از سیستم میفهمه 100% جای فابا چیزی هست

نظرتون چیه کامپ خوب+اسپیکر معمولی+ساب(در مورد امپ نمیتونم نظر بدم چندتا میخواد یه دوکانال+یه مونوفکرکنم کافی باشه؟)

هد هم که حمیدجان گفتم 7056 ارزون تر چیزی بود بهتر بود اما اگه این کیفیتش انقدر که همه ی دوستان تعریف میکنن میارزه

اگه پارکینگ جور بشه سرکارم 7056+co609 +امپ خوب چطوره "؟(یا یه کامپ توپ(16)+ساب ؟)
    بیشتر جاها دیدم حمید جان شما دوتا امپ پیشنهاد میکنه که برای ساب یه مونو(8106) که خود اون 360.70 تومنه+یه ساب باکس 300.350(یعنی برای یه ساب 700 تومن باید بدم؟)
    خواهش میکنم، تو همون 10 سانتی ها میشه کواک 10 سانتی قوی تر جا داد ، هرجند شاید زیاد اقتصادی نباشه،
    کامپ 13 صدای خوبی داره البته به توان و برند و ... بستگی داره و مورد بعد اینه که اون کامپ رو با چی مقایسه کنید،
    بالاخره ماشینی که استیج عقبش باندی مشخص نباشه و کامپ ها در جای فابریک و زیر تاقچه قرار بگیرن ، توجه کمتری رو جلب میکنه و احتمال سرقت رو کمتر میکنه تا ماشینی یه دیوایس 400 تومنی از پشت شیشش چشمک بزنه.
    توصیه نمیشه ، تا چه کواکی باشه و چه کامپی ؟؟ ابتدایی ترین مشکل جدا از ناهماهنگی کیفیت صد، اینه که یه کواک معمولی توان پایینی داره و نمیشه به یه آمپ با توان بالا که بتونه کامپ ها رو بندازه ، وصلش کرد، آسیب مبیبنه
    بله ، هد بسیار جالبیه با توجه به قیمتش، امکانات زیاد و کنترل صدای بالا از بارزترینشونه، باز اگه از نظر هزینه مشکل دارید یا اگه خیلی سیستم دوست نیستید ، میشه هد پایین تز استفاده کنید اما خوب نیابد انتظارهای یه هد تقریبا حرفه ای رو ازش داشته باشید.
    ترکیب خوبیه ، اگه کامپ 16 یا 13 ببندید حتما ساب هم احتیاج دارید ، اگه 609 میگیرید و بیس زیاد نمی خاید میشه از ساب چشم پوشی کرد
    ساب باکس از 250 شروع میشه به بالا، انتخاب با توجه به هزینه و نظر شماست، اما پایه هزینش تقریبا همین حدوده ،بجز اینکه شما از آمپ 4 کانال استفاده کنید که دو کانالش برای کواک یا کامپ استفاده بشه و دو کانالش برای راه اندازی ساب، در این صورت از نیازی به آمپ مونو نیست . هرچند هزینه چنین آمپ هایی نسبتا بالاست اما شدنیه
    اگه هزینه نهایی رو که برای سیستم در نظر گرفتید مشخص بشه کاملا میشه در هر سناریو بهترین سیستم رو پیشنهاد داد
    Last edited by pahama1; 09-01-2014 at 21:37.

15. 5 کاربر از pahama1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •