تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1373 از 2376 اولاول ... 37387312731323136313691370137113721373137413751376137713831423147318732373 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,721 به 13,730 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

ميتركونيم
    پرسپوليس رو با قطبي تركونديم ولي داور حقمون رو خورد
    اين پيرواني كه عددي نيست
    پارسال که وضعمون اونجوری بودحریفمون نشد. الان که اینجوری همستیم خیلی امیدوارم.

استقلال اگه بخواد قهرمان بشه باید سپاهان .ذوب اهن .صبا باتری.پیکان رو حتما باید ببریم.

بقیه ی تیم ها هم حریفی نیستند.

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

راستی، m.etallic.a ، آواتار جدیدت مبارک
    مرسی ...

الان شدیدا ناراحت هستم. آخه کیه دو هفته وایسه واسه بازی بعدی.... همین الانش دلم تنگ شده واسه بازی استقلال... اینقدر ردیف بازی میکنن آدم هفته ای یه بار بازی استقلال رو نبینه دپرس میشه...

پروفشنال r4pbr4p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    † Mars †

پيش فرض

خدائیش تو این 10 سال که طرفدار استقلال بودم.استقلال رو به این قدرتمندی ندیدم.

با این تیمی که داریم باید سپاهان رو ببریم.سپاهان که بیاد با پیام 2 ..2 مساوی کنه و ما پیام رو 5 ...0 ببریم. .عقیلی رو هم نداره ما هم جباری رو نداریم. .حساب کنید ما برنده ی بازی هستیم یا سپاهان.؟؟؟؟؟؟

ظاهریش که ما برنده هستیم.

یه عرق ملی!

یه غیرتی رو تیم شهرت یه چیزی!!!!!!!!! آخه این استقلال چی کار کرده که حتی دلمون نمیخواد تیم شهرمون هم جلوش یک امتیاز هم بگیره خدااااااااااااااا

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

حسين كاظمى : حق ما بيشتر از ۴ گل بود
    حسين كاظمى هافبك تدافعى استقلال در مورد ديدار تيمش مقابل داماش گفت:استقلال بازى خوبى مقابل داماش ارائه داد، بايد با گل هاى بيشترى اين بازى را به پايان مى برديم اما فكر مى كنم در برخى از صحنه ها بدشانس بوديم، گل من هم حاصل تلاش بقيه بود من سعى كردم در اين بازى اول به وظايف تاكتيكى ام عمل كنم و بعد در كارهاى هجومى موثر باشم.كاظمى در مورد داماش تصريح كرد: نمى توانم بگويم ما آنها را دست كم گرفتيم اما مى توانم به جرأت بگويم كه داماش خيلى زود از غفلت مدافعان ما استفاده كرد و اين گل باعث شد تا تيم ما زودتر به خودش بيايد، آنها از انگيزه بالايى برخوردار بودند و به همين خاطر اگرچه باختند اما بازى قابل قبولى ارائه دادند. من به مربيان جديد اين تيم تبريك مى گويم، تغيير و تحولاتى كه در اين تيم اتفاق افتاده كاملاً مشهود است و شك نكنيد در آينده داماش بهترين نتايج را كسب مى كند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

قلعه نويى: لطفاً تكليف ما را مشخص كنيد!
    امير قلعه نويى سرمربى تيم استقلال با انتقاد از تعطيلى ليگ برتر خواهان مشخص شدن تكليف تيم هاى باشگاهى شد. وى پس از پايان مسابقه مقابل داماش اظهار داشت: در ابتداى نيمه اول بد بازى كرديم و پس از خوردن گل،فوتبالى توسط بازيكنانم ارائه شد كه در اين چند سال از استقلال نديده بودم. مجددا در ابتداى نيمه دوم دچار افت شديم و دوباره توانستيم تساوى را با پيروزى عوض كنيم. تعطيلات پيش روى ما فرصت مناسبى است تا فراز و نشيب هايمان را برطرف كنيم. وى در خصوص عملكرد داماش گفت: به حسين عبدى و استانكو كه شخصا علاقه خاصى به ايشان دارم تبريك مى گويم. داماش فوتبال با برنامه اى ارائه كرد و اگر آنها همين طور مقابل حريفانشان ظاهر شوند سقوط نمى كنند.به اعتقاد من داماش درخانه خود مى تواند هر حريفى را از پيش رو بردارد.سرمربى استقلال در خصوص خط دفاعى اين تيم گفت: در اين مسابقه ۲ گل دريافت كرديم در حالى كه حتى كمترين فشار روى خط دفاع ما نبود. اعتقاد دارم كل تيم ما نوسان داشت و خط دفاعى ما ضعيف كار نكرد. قلعه نويى درباره تعطيلى مسابقات و برنامه هاى تيم ملى گفت: در اردوى ابتداى فصل كه در تركيه بوديم يكى از روزنامه هاى اين كشور كل برنامه نيم فصل ليگ تركيه را منتشر كرد. من از سازمان ليگ تشكر مى كنم اما از آنها مى خواهم تكليف ما مربيان را هم مشخص كند. وى تاكيد كرد:نمى توانيم در طول يك فصل ۴ يا ۵ بار بدنسازى كنيم و اين مسأله روى تيم ما اثر منفى مى گذارد. شما ببينيد در همين ۱۷ روز تعطيلى تيم هاى ليگ برترى چه هزينه هايى را متحمل مى شوند. قلعه نويى يادآور شد:هنگامى كه ليگ اينگونه تعطيل مى شود فكر و ذكر مطبوعات، رسانه ملى و مردم به سوى استقلال و پرسپوليس معطوف مى شود و حاشيه ها نيز به سراغ اين ۲ تيم مى آيد. به اعتقاد بنده اين تعطيلى به ضرر ما است. وى در خصوص اينكه آيا مسئولان تيم ملى براى اين تعطيلى با مربيان ليگ برترى مشورت كرده اند يا خير؛گفت: زمانى كه من هدايت تيم ملى را بر عهده داشتم با مربيان تيم هاى ليگ برترى مشورت مى كردم اما در حال حاضر با بنده صحبتى انجام نشده به نظر من بهترين تيم ملى مى تواند از دل ليگ بيرون بيايد.من قبلا هم به على دايى نكته اى گفتم كه ايشان ناراحت شد. باز هم مى گويم امكان ندارد لژيونرهاى فوتبال ما زودتر از ۴۸ ساعت قبل از آغاز مسابقه تيم ملى خود را به مربيان معرفى كنند.در هر صورت اميدوارم از اين به بعد تعطيلات ليگ ما كمتر باشد. قلعه نويى در خصوص آشتى با اصغر حاجيلو گفت: من با ايشان قهر نبودم. آقاى حاجيلو فوتبال را با پيراهن استقلال شروع كرد و با پيراهن اين تيم هم به اتمام رساند. به ايشان هم قبل از مسابقه گفتم شما حكم برادر بزرگتر من را داريد و همين جا اعلام مى كنم من در فوتبال با كسى قهر نيستم. سرمربى استقلال در پايان از عملكرد تيم داورى تشكر كرد و اظهار داشت: آقاى حق وردى به خوبى از پس از مسابقه برآمد و به اعتقاد من او مى تواند يك مسعود مرادى ديگر براى فوتبال ما باشد.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

قلعه نويى خواستار آخرين وضعيت جبارى شد
    اميرقلعه نويى سرمربى استقلال صبح ديروز طى تماسى از دكتر نوروزى پزشك اين تيم خواستار آخرين وضعيت مجتبى جبارى هافبك مصدوم اين تيم شد. گفتنى است اين بازيكن مى تواند از اواسط هفته آينده در تمرينات استقلال شركت كند تا دويدن دور زمين را آغاز نمايد. طبق شنيده هاى ما جبارى مى تواند در ديدار استقلال مقابل سپاهان در هفته نوزدهم رقابتهاى ليگ برتر به ميدان برود.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

قلعه نويى به دنبال يك جبارى براى نيمكت!
    استقلال طى هفته هاى گذشته با پيروزى هاى متوالى و بازى هاى خوب خود ثابت كرده از زير سايه مجتبى جبارى خارج شده و حتى بدون حضور او نيز توانايى كسب نتايج مطلوب را دارد. اين مسأله بيش از هر كسى امير قلعه نويى را خوشحال كرده زيرا مى بيند تيمش در ليگ قهرمانان آسيا هم حتى بدون وجود جبارى دچار مشكلات عظيم تاكتيكى نمى شود. البته جالب اينجاست كه امير هم اكنون به دنبال يك هافبك بازيساز براى نيمكت استقلال مى گردد!به اعتقاد امير، جان واريو و جبارى بدون شك در ادامه راه ليگ برتر و پيكارهاى آسيايى دوباره همان زوج بسيار خوبى خواهند شد كه همه انتظار دارند اما با اين وجود باز هم بايد يك هافبك طراح ديگر هم بر روى نيمكت باشد تا در ديدارهاى حساس كه كار گره مى خورد يا زمانى كه جبارى و جان واريو شناسايى و مهار مى شوند با ورودش ورق را به سود تيم برگرداند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •