تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1373 از 2014 اولاول ... 3738731273132313631369137013711372137313741375137613771383142314731873 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,721 به 13,730 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

خوردبين: برخي از باشگاه از تعطيلي ليگ ضربه خوردند

کانون هواداران پرسپولیس : سرپرست باشگاه پرسپوليس تهران يکي از مشکلات نيم فصل نخست ليگ برتر فوتبال ايران را تعطيلي بيش از حد زياد ليگ دانست و عنوان کرد: اين تعطيلي ها باعث شد تا بعضي از باشگاهها دچار لطمات شديدي شوند.
    محمود خوردبين خاطر نشان کرد: هر زمان تيم ها شرايط مناسب مسابقه را بدست مي آوردند فدراسيون به خاطر تيم ملي بازي ها را تعطيل مي کرد که اين موضوع باعث شد به اين تيم ها آسيب وارد شود. سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس گفت: مشکلات داوري از ديگر نقاط ضعف نيم فصل اول بود که اميدوارم با برگزاري کلاس هاي مناسب اين مشکلات نيز برطرف شود. خوردبين در خصوص وضعيت تيم پرسپوليس تصريح کرد: خوشبختانه تيم در وضعيت بسيار خوبي قرار دارد و زير نظر کادر فني به تمرينات منظم خود ادامه مي دهد.

وي افزود: آماده شروع نيم فصل دوم هستيم تا بتوانيم با قدرت حريفان را شکست دهيم و صدر جدول را مانند فصل گذشته تصاحب کنيم.

سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس در خصوص حضور سعداوي در کادر فني اين تيم گفت: سعداوي از بازيکنان با اخلاق سال هاي گذشته پرسپوليس است و به طور حتم مي تواند کمک هاي زيادي به اين تيم کند.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

خليلي فردا به فدراسيون فوتبال مي رود

کانون هواداران پرسپولیس : محسن خليلي مهاجم مصدوم تيم ملي كشورمان و باشگاه پرسپوليس براي دريافت هزينه هاي جراحي و درمان خود كه بيش از 40 ميليون تومان است صبح فردا با در دست داشتن مدارك لازم به فدراسيون فوتبال مي رود.
    خليلي با توجه به صحبت‌هايي كه با مسئولان فدراسيون داشته از آنها درخواست كرده تا روز دوشنبه قبل از سفرش به آلمان اين هزينه ها را دريافت كند.
    خليلي قرار است فردا در جلسه اي كه در فدراسيون فوتبال برگزار مي شود به ديدار مهدي تاج و علي كفاشيان رئيس و نائب رئيس فدراسيون برود.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

صحبت های حجازی، پیروانی، محمدخانی، استیلی و استاد اسدی پس از دیدار خیریه

دیدار خیرخواهانه منتخب گیلان - تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی 98 فرانسه بهانه‌ای بود تا قدیمی‌های فوتبال ایران دوباره دورهم جمع شوند.
    به گزارش خبرنگار مهر، در پایان دیدار امروز این دو تیم که در ورزشگاه شهید عضدی رشت برگزار شد و با برتری 4 بر یک تیم منتخب بازیکنان جام جهانی 1998 به پایان رسید، حجازی ، پیروانی ، استیلی ، محمدخانی و استاد اسدی به اظهار نظر در مورد این بازی پرداختند:

ناصر حجازی: وظیفه ام بود در این کار خیر شرکت کنم
    دروازه‌بان پیشین تیم ملی فوتبال ایران که در بازی خیرخواهانه منتخب گیلان - تیم ملی ایران در جام جهانی 98 فرانسه به عنوان مربی روی نیمکت ایران نشست، در خصوص برگزاری این مسابقه گفت: نفس عمل خیر بود. من هم مانند خیلی از دوستانی که امروز به شهر رشت آمده بودند، احساس وظیفه کردم که برای کمک به یک همنوع در این مسابقه دوستانه شرکت کنم.

وی در پاسخ به خبرنگار مهر که از وی پرسید "آیا تمایل داشتید در این مسابقه به عنوان دروازه‌بان وارد زمین شوید؟"، گفت: در دیدارهای اینچنینی برد و باخت، گل زدن و گل خوردن مهم نیست. من هم اگر می خواستند حتما وارد زمین می شدم تا به نوعی در تلاش بازیکنان سهیم باشم.

مربی پیشین تیم فوتبال استقلال تهران با ابراز تشکر از بانیان برگزاری این مسابقه خیرخواهانه گفت: خوشحالم از اینکه با کمک اهالی فوتبال مشکل زهری برطرف شد. در فوتبال و ورزش ایران امثال زهری بازهم وجود دارد باید آنها را پیدا کرد و با ترتیب دادن دیدارهای این چنینی زمینه برطرف کردن مشکلات‌شان را فراهم آورد.

نادرمحمدخانی: حضور در این بازی تداعی کننده خاطرات گذشته بود
    مدافع تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی 1998 فرانسه با ابراز خوشحالی از حضور در دیدار دوستانه امروز به خبرنگار مهر، گفت: من از انگلیس برای شرکت در این بازی دوستانه به ایران آمدم. خوشحالم که در کنار دوستان سابق در یک امر خیر شرکت کردیم. حضور در این مسابقه علاوه بر نفس کار که خیر و پسندیده بود، برای ما خاطرات گذشته را تداعی کرد. امیدوارم در آینده نیز برای مناسبت‌های مختلف چنین مسابقاتی برگزار شود.

حمید استیلی: این اولین و آخرین بازی خیرخواهانه ما نیست
    زننده گل اول تیم ملی فوتبال ایران به آمریکا در جام جهانی 98 فرانسه که بانی برگزاری بازی خیرخواهانه منتخب گیلان - تیم ملی ایران در جام جهانی 98 فرانسه بود، به خبرنگار مهر گفت: از مدت‌ها قبل به دنبال این بودیم که بازیکنان حاضر در جام جهانی 98 را دور هم جمع کنیم. خوشبختانه امروز یک کار خیر بهانه گردهم آمدن ما شد و سعی کردیم در کنار دوستان خوب‌مان در فوتبال گیلان به زهری کمک کنیم.

وی ادامه داد: این اولین و آخرین بازی دوستانه ما نخواهد بود و در آینده نیز دوباره گردهم خواهیم آمد. من از تمام دوستانی که کمک کردند این بازی خیرخواهانه برگزار شود، تشکر می کنم. امروز برای همه ما کمک به زهری مهم بود و برد و باخت اهمیتی نداشت. امیدوارم توانسته باشیم به هدف خیرخواهانه خود برسیم.

افشین پیروانی: باشگاه پرسپولیس آماده حضور در امور خیرخواهانه است
    مدافع تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی 1998 فرانسه که در نیمه اول بازی خیرخواهانه منتخب گیلان - تیم ملی ایران در جام جهانی 98 فرانسه به میدان رفت در خصوص حضور در این بازی دوستانه به خبرنگار مهر گفت: من از سوی باشگاه پرسپولیس برای حضور در چنین رویدادهایی اعلام آمادگی می کنم. من زمانی که برای حضور در این مسابقه دعوت شدم احساس خوبی داشتم و با علم به اینکه نفس حضور در این میدان خیرخواهانه مهم است به رشت آمدم.

وی ادامه داد: همه ما به نوعی درگیر کار و مشغله‌های شخصی هستیم اما برای شرکت در این امر خیر از راههای دور به رشت آمدیم تا نشان دهیم جامعه ورزش و به ویژه فوتبال همیشه در کنار هم هستند.

علی اکبر استاد اسدی: خاطرات گذشته زنده شد
    مدافع آذری تیم ملی فوتبال ایران در سالهای پایانی دهه 90 نیز در بازی خیرخواهانه منتخب گیلان - تیم ملی ایران در جام جهانی 98 فرانسه به میدان رفت، او نیز ضمن ابراز خوشحالی از حضور در این مسابقه گفت: من هم مانند همه بازیکنان با حضور در این مسابقه خاطرات گذشته برایم زنده شد. ما امروز با هدف شرکت در یک امر خیر دور هم جمع شدیم و خاطرات خوب گذشته را دوباره تداعی کردیم.

وی ادامه داد: من هم مانند دیگر اهالی فوتبال و ورزش ایران آماده حضور در کارهای خیر هستم. اما امیدوارم برگزاری بازیهای خیرخواهانه فقط به همین یک بازی خلاصه نشود و دوباره بازیکنان قدیمی فوتبال ایران دور هم جمع شوند.

استاد اسدی تصریح کرد: در فوتبال ایران هستند بازیکنانی که مانند زهری مشکلات مالی دارند اما گمنام هستند و کسی از مشکلات آنها خبردار نیست. باید کمیته ای تشکیل شود و آنها را پیدا کند تا با برگزاری بازیهای خیرخواهانه به یکدیگر کمک کنیم.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

داور استقلال و پرسپولیس قطعا ایرانی است

فدراسیون فوتبال با تاکید بر توانایی بالای داوران ایران گفت: دیدار برگشت تیم های فوتبال استقلال و پرسپولیس را قطعا یک داور ایرانی قضاوت خواهد کرد و تصور نمی کنم از سوی مسئولان دیگر نیز مخالفتی با این موضوع وجود داشته باشد.

علی کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال با بیان این مطلب به خبرنگاران افزود: هیچگونه مانعی بر سر راه قضاوت داوران ایرانی در دیدار استقلال و پرسپولیس وجود ندارد و فدراسیون فوتبال این آمادگی را دارد تا شرایط لازم برای حضور داوران ایرانی در این دیدار را فراهم کند.

کفاشیان اضافه کرد: به نظر من سطح فرهنگ و درک تماشاگران فوتبال به نقطه ای رسیده که بتوانیم قضاوت این دیدار پرتماشاگر را به داوران ایرانی بسپاریم و اطمینان داشته باشیم این مسابقه هم نظیر سایر دیدارهای حساس و پرتماشاگر لیگ بدون کوچکترین مشکل و اتفاق حاشیه ای برگزار شود.

وی با بیان اینکه داوران فوتبال کشور از هر نظر توانایی مدیریت این مسابقه سنگین و پرفشار را دارند و این امر را با قضاوت بازیهای حساس بین المللی بارها و بارها به اثبات رسانده اند، اظهار داشت: به اعتقاد من داوران ایرانی جزو بهترین و سالم ترین داوران فوتبال جهان هستند که بارها شایستگی های خود را درمیادین بزرگ ثابت کرده اند و هرکدام از آنها این توانایی را دارند تا این مسابقه را به بهترین نحو قضاوت کنند.

کفاشیان با اشاره به اینکه در دیدار رفت تیم های استقلال و پرسپولیس نیز روی استفاده از داوران ایرانی اصرار داشتم و می توانست طلسم حضور داوران ایرانی در این دیدار شکسته شود، یادآور شد: با وجود اینکه درمسابقه رفت هم می توانستیم از داور ایرانی استفاده کنیم برخی مخالفت ها مانع از این امرشد ولی با تلاش های انجام شده دو کمک داور ایرانی در این دیدار به قضاوت پرداختند که عملکرد موفق آنها باعث شد تا امروز فضای مساعدی برای حضور داوران ایرانی در این مسابقه فراهم شود و نباید این فرصت مناسب را برای داوری فوتبال کشور از دست بدهیم.

رئیس فدراسیون فوتبال درخصوص احتمال برخی مخالفت ها از سوی مراجع نظیر شورای تامین برای قضاوت داور ایرانی در دربی پایتخت اظهار داشت : تصورنمی کنم مشکلی دراین زمینه وجود داشته باشد چرا که شرایط با گذشته کاملا تفاوت کرده است و با مدیریت و تدبیر مناسب می توان شرایط لازم را برای حضور داور ایرانی در این مسابقه فراهم کرد. به نظر من مسئولان ذیربط نیز با این امر موافق اند و حتی اگریک درصد مخالف این حضور باشند تلاش خواهیم کرد تا نظرمساعد آنها را نیزجلب کنیم.

وی دربخش دیگری ازسخنان خود درخصوص انتخاب سرمربی جدید تیم فوتبال امید اظهار داشت : کمیته تیم های ملی بر اساس شاخص هایی که برای انتخاب سرمربی تیم فوتبال امید داشت در حال حاضر به 6 گزینه نهایی دست یافته که قرار است در جلسه روز یکشنبه برنامه های این مربیان برای تیم امید درجلسه کمیته تیم های ملی مورد بررسی قرار گیرد و گزینه نهایی انتخاب شود.

کفاشیان از شخصیت حرفه ای، کیفیت ، تجربه، تحصیلات و کارنامه مربیگری موفق به عنوان فاکتورهای اصلی برای هدایت تیم فوتبال امید برشمرد و تصریح کرد : در میان گزینه های مورد نظر فدراسیون فوتبال ، مربیان غیرشاغل در اولویت قرار دارند هرچند تیم امید و راهیابی به المپیک به اندازه ای برای فدراسیون فوتبال اهمیت دارد که آماده ایم با تیم هایی که مربیان مورد نظر را در اختیار دارند وارد مذاکره شویم و نظر موافق آنها را جلب کنیم.

رئیس فدراسیون فوتبال از تعامل مناسب بین کمیته ملی المپیک و فدراسیون فوتبال برای انتخاب سرمربی تیم فوتبال امید به نیکی یاد کرد و خاطرنشان کرد : خوشبختانه درنشست مشترکی که به تازگی با آقای تاج و آقای افشارزاده داشتیم سوء تفاهمات اخیر برطرف شد و قرار است سرمربی جدید تیم امید با تفاهم و توافق دو مجموعه انتخاب شود و برنامه های آماده سازی و تدارکاتی تیم امید نیز درسایه همکاری طرفین با قدرت و قوت پیگیری شود.

آخر فروم باز devil_ff2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    زیر سایه ی دیکتاتور

پيش فرض

داور استقلال و پرسپولیس قطعا ایرانی است
    واسه بازی رفت هم میخواستن همین کار رو بکنن
    اینا از این جرات ها ندارن

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

وقتی سعید مظفری زاده میگه بهترین قضاوتم بازی پرسپلیس سپاهان بوده خدا به داد دربی برسه
    بنده خدا یادش رفته پنالتی روی کعبی نگرفت و داشت قهرمان فصل عوض می کرد

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •